Prijava

Nikolas.
Preselo mi je rolovano pečenje na slavi. Sudiju strpati u zatvor za one dve sramne odluke u produžetku kad je dosudio Jaki faul u napadu i Marjanoviću nad Ercegom iako ga nije takao.

ово друго је оно кад је прво вилијамс направио фаул а судије ништа, а онда марјановић стоји и овај говнар мртви свира фаул? будибокснама, реко' шта се дешава.

ок, макаронац, стоји да је јако лоше шутирао, ал' кад би ми имали плеја који има константних 8-12 поена и 10+ асистенција по утакмици ја бих био презадовољан.
овако, јесте исфорсирао, истина није га ишло, ал' било је утакмица (па рецимо против куће ово скоро) да ништа није ишло у првом а онда сипао као бесан, па рачунао ваљда и сад ће. све у свему, нека он маши колико хоће ако саиграчима спакује 30+ поена и ту и тамо убоде који шут.

углавном, са оваквом игром се не испада, а све и да се испадне, одиграли су добро, бар за сад, лепи су за око што је најбитније. остало ће ваљда ићи уз то.

Boleće ih kurac. Na kraju nas ima da kazne zbog divljanja navijača.

Znam, bio sam sarkastičan. I ako ga kao navataju, dobiće fazon, 4 godine.

Не можемо испасти, једноставно не видим како можемо изгубити од Нептунаса, то је као да нам гостује МЗТ, тај неки фазон. Убићемо их 30 разлике, као што ћемо убити и Каху Лаборал и то је за друго место довољно. А и последње коло нам је против Олимпијакоса, мешчини, а верујем да ако нам буде требала победа, а они имају већ обезбеђено прво место, пустиће нас као што је Жељко пустио фрањевце ономад.

Pa onaj sto je ubio dva Engleza dobio 7 godina...

Kazu da je decko nakon te frke sa Turcima izasao iz grupe i da su ga tad napali.

Smradovi smrdljivi, ne idu ni na jedno gostovanje, a onda kod njih te docekaju na noz. Mislim mene realno boli kurac, nit sam huligan, ali jebote, otici cu ja jednom negde, treba neka muslidza da mi zarije nozekalju u jaja.

Sto kaze Coa, ako treba da se plasimo Neptunasa, onda ni da ne igramo. Ali se setim onda Budivelnika mrtvog prosle sezone, i skapiram da je sve moguce.

ја га се богами плашим.
не плашим се валенсије јер не може да нас бије 15 разлике, нити кућа у београду може да добије са 20, а плашим се тих дивљачких екипа попут нептунаса, и знајући звезду, док год се и математички не обезбеди топ16 стрепећу јбг.

мада не може се рећи да овај тим не игра обећавајуће, онако баш се разликује од својих претходника, ал' нека, звезда је то.

evroliga je mejnstrim poyy

плашим се тих дивљачких екипа попут нептунаса, и знајући звезду, док год се и математички не обезбеди топ16 стрепећу јбг.

+1

Aaa pa izacicemo mi na bosfor majku im obrezanu jebem.

Dobro, očekivano je da postoji neki takav debil.

Dz jedan naš debil je otvorio temu, de je zaključaj počeću da ga vređam.

Ма боли курац Турке да јуре убице... и ако их ухвате, тешко да ће да попију поштене казне.

A čisto da vidiš kakvih sve ima debila Slepi, pazi i ovaj komentar na b92

Evo ga još jedan " svestrani trener " , poput DV - a !
Kada je on to sve uspeo da " vidi , shvati i doživi " !!? Bio " na vezi sa nekim turskim Kimijem " !? Imaju otvoreni link , tokom utakmice !

Има дебилчина и код наших и код ваших, увек ће то бити, није спорно. Само се накотили у последње време и једни и други откад је овог интернета и коментарисања новинских чланака, раније тога није било. Било, истина, ал' такви нису добијали дозволу за причање дуже од пола минута што је довољно за "Миле, одох да узмем паре од кеве, шта рече да ти купим, камел плави, малу кокаколу и кусур да вратим је л' да?"

haha video sam, debil teški, trebao si ceo komentar da mu citiraš, u poslednjoj rečenici je sadržan sav daun koji poseduje

Ako već nisi čovek da izjaviš saučešće , bolje čuti - jer razvejaćeš svaku sumlju kakav si i ko si !

Au kakva tekma.. Steta sto vam je trener mongoloid, jer realno ono je moralo da se sece faulom,al jebiga. Mislim da vam prolaz nije ugrozen, tim pre jer imate bolji medjusobni skor sa ovima.
Vilijams za Nelsona izmislio kosarku. Mitrovic prva cetvorka repke ubuduce.

A sto se tice ovih pacijenata sto su ubili decka, sta drugo reci da je navijacka bolest svuda ista. Naravno, turski predsednik se nece izvinjavati, nece njihov ministar reci kako ce reakcija biti stravicna.. verovatno nece nikog ni uhapsiti, a i na kraju krajeva , bice ko u pesmi THCF-a "da je srbin poginuo sve bi boleo kurac".
Lajace se u nasoj stampi par dana, i to je to.
Greota za decka mlad, sve i da je turcin ili siptar, al uvek se tesim da je to jedan ispran mozak manje (mozete da me napadnete koliko hocete al ko nije zagrizeni i nalozeni navijac ne ide sa grupom u tursku jebenu da bi navijao za zvezdu. NE gledao, navijao.)