Prijava

Laki, ne vredi ti ništa teretana ako uzimaš steroide, mani se gluposti. :)

ne uzimam ,samo pitam.....

Zašto da ne ljudi, imamo silna polja u selima koja propadaju, ovako možda vratimo mlade nazad u selo korenovima njiihovih predaka koji su okopavali kukuruz. Samo što će oni okopavati marihuanu.

cele noći, sve do jutra, malo vopi, malo vutra...:))))))

I onda kazu omladinu ne zanima poljoprivreda........

http://www.youtube.com/watch?v=fB_GfkBDBIA

Za, u medicinske (moje) svrhe, naravno!

Наравно, хумор је лековит.

О томе ти говорим.

Za legalizaciju.

Otme se važan deo tržišta narko mafiji. Država uzima porez za džidžu koja se prodaje (kao i za alkohol i duvan). Ima kontrolu nad tržištem. Otvara se nova industrijska grana, više radnih mesta. Korisnici mogu da je kupe na svakoj trafici i nisu vezani za dilere, koji im mogu uvaliti prskano granje ili ih navući na težu drogu (e, nemam vutre, tebrex, oćeš kser? Imam i paje, daću ti kvoter, na ler...).

Marihuana je za organizam manje štetna od duvana i alkohola, pogotovu na duže staze. Naravno, nije ni ona zdrava, naročito kad se uzima previše, stvara letargiju, apatiju, sjebe kratkotrajnu memoriju, može dovesti i do impotencije ili prerane ejakulacije, indukuje paranoju i ispoljavanje latentnih psihičkih poremećaja... Ali duvan i alkohol su, fakat, štetniji.

U Holandiji je, nakon legalizacije vutre, opala stopa narkomanije. Zvuči paradoksalno ali deluje.

ja sam za...nista ne valja neumjereno ali los je i panicni strah i neupucenost..

da, da, marihuna je zdrava i lekovita, treba je legalizovati... kakvo sranje... alkohol je legalan. kad sam bio klinac, brzo sam sa piva presao na zestinu. slicno bi prosla i masa danasnjih klinaca ako legalizujemo marihuanu- presli bi na jace stvari iako bi one bile one ilegalne. znate kako je-zabranjeno voce je najsladje. a ove gluposti koje prosipaju gvozdenovic i kompanija su cista nebuloza.

слично би прошла маса таквих линерних генијалаца попуд дјука, нису сви ограничени...дјук...а и ако се лагализује и маса клинаца крене на све...и треба...тако...што мање линерних дјукова то боље...

е дјук сети се тројке...ту си још увек...не мрдаш...

zga je moj idol. kao jedan od najgorih autora, jedan od onih koji svoje definicije zasnivaju iskljucivo na vikipediji, on ima toliko samopouzdanja da to nije normalno. ma svaka njemu cast, on vozi 500 puta bolje kad je napusen nego kad je cist. zga je to...

Bas naprotiv Duke, vecina danasnjih klinaca DANAS PRELAZI SA MARIHUANE NA JACE STVARI jer ista "osoba" koja im prodaje marihuanu zna gde im moze zavrsiti heroin. U Amsterdamu vlasnicima kofi sopova ne pada na pamet da bilo kome nude bilo sta osim ciste neprskane marihuane jer bi izgubili dozvolu za rad.

a zasto su ta deca uopste dosla kod tih dilera? klinci ce uvek hteti da probaju nesto novo, nesto jace i bolje. zato se dosta njih odluci da proba marihuanu. dva moja nekadasnja druga su sad pod zemljom zbog droge. obojica su krenula da puse vutru sa 15-16 godina, a nastavak mozete da pretpostavite. u amsterdamu mozete da kupite koju god drogu hocete isto kao sto kod nas kupujete vutru-jos malo pa legalno. nemojte da idolizujete holandiju.

i jos nesto-mozda marihuana ima lekovita svojstva, ali vi niste bolesni. i brufen ima lekovita dejstva pa ga ne pijete svaki dan.

Za iako nikad nisam probao.

Ja sam sa 10 godina mogao da kupim pivo u prodavnici a nekoga od 25 peglaju panduri zbog trave. A u sustini, ista djoka.