Prijava

Inace, ko hoce igre sa starih konzola: http://romhustler.net/.
Nema samo za soni dvojku, u usta ih jebem.

Pošto sumnjam da je to isto zverinje u samom Play Stationu 2, onda je u pitanju loše kodiran emulator :P
Mada je najbolje kodiran, jer realno, osim ako nisi učestvovao u izgradnji softvera za to sranje, ne možeš da napraviš valjan emulator.

U screenfunu su napisali da se razlikuje hardver u soniju i PC-u. Kako soni dosta bolje iskoriscava potencijal komponenti, tako da npr. 128 MB u soniju bolje radi posao od 1 GB u PC-u. Tako nesto.

Igrao sam gta SA i smorio se kad sam došao u školu letenja. Isto tako sam se i u gta VC smorio sa igračkicom helikopterom i bombama. Sad igram 4. dio gta i priča je sranje, a onaj "balkanski" kojim priča glavni junak je očajan. Jako neozbiljno sa njihove strane. Kao da su kucali riječi u gugl translejtu, pa onda kako onaj tamo kaže, tako da ubace u igricu. " Ti si imbecil.", "Ti si idiot.", "Moja kola." Priča mi je bezveze mnogo u 4. dijelu.
Trenutno instaliram Segin(a čiji bih drugi :D) fudbal menadžer. Dugo sam se suzdržavao, ali moram da probam, red bi bio. Čisto da nastavim tradiciju. Nisam još nikada igrao menadžera u funkciji direktora, pa ću sad da probam.