Prijava

Golf 2. Ali turbo.

Gazimudo, ozbiljno! Bolje ti kupi Golfa 2 pa i 2500 da te ispane nego da mažeš opet Juga i tuda letaš za njim i tako to. Znaš onu priču da se Japanac zajebo kad je napravio Golfa 2, jer se ne kvari.

Gaz ja se ne zajebavam.
Potrošnja 7 litara benzina, 10 plina ako je običan 8-9 ako je sekvent. Dalje, registracija 21 k dinara. 19 ako ti je plin uveden u saobraćajnu.
Moj ima 200 000 pređenih te se sad razradio, kod devojke u komšiluku ima jedan koga vozi zidar neki, više je traktor nego kola po tonu i jače mu kači na kuku i 600 k je prešao brt. Benzinac lepi, pa ti vidi. Al samo taj 1.8

Gazimudo, ozbiljno! Bolje ti kupi Golfa 2 pa i 2500

Ololo

Ja u Golfa 2 se nikad nijesam vratio iz Bosne a da jeba nijesam, pravo da ti kažem. A znaš koliko Bosanaka ima u Srbiju. Iha.

Golf 2 - melem.

Ili Golf 3. Ili dvojku da je skoro trojka.

Ima i B5 benzinca 1.8 u ok stanju skroz za te pare. Nije loša opcija

Ma zajebite me golfa dvojke ja se vagam izmedju Stila, Fabije, Astre, Pezoa 206 i tako toga

Uzmi bolje tj. Golfa 2.
Zašto? Ima li na svijet iđe čovjeka koga boli zub, a da to ne osjeća, da te pitam?

206 da bude 1.1 monopoint od ponuđenih jbg.

vagam izmedju Stila, Fabije, Astre, Pezoa 206 i tako toga

Dječije odjeljenje je sprat ispod.

vagam izmedju Stila, Fabije, Astre, Pezoa 206 i tako toga

Kao prvo za 2000 eura na dizele zaboravi.

Kao drugo, Stilo benzinac je sranje (viđaćeš majstora jednom dnevno), Fabija benzinac i nije loša, ali je dosta neudobna i slabašna sa 1.2 i 1.4 motorima koji su najčešći kod nas, Astra nije loše rešenje ako nađeš 1.6 16 ili 1.8 16v i da ima dobru limariju, što se tiče 206 iritantno mi je skučen auto.

E, sad, za te pare bih i ja uzeo BMW E36, Audi 80 B4 ili A4 B5, Vektra B (ako nađeš sa dobrom limarijom) ili nekog japanca tipa Nisan Almere, starijeg Avensisa ili Karizma (1.6 benzinac, 1.8 gdi nije za naše gorivo baš).

koji deo u "registracija do 20 000" nije bio razumljiv?

Dajte bre ljudi, ne treba mi masina od 2000 kubika i 150 konja, treba mi nesto za grad i da moze da se ode na neki kraci put po srbiji.
Sto manji potrosac to bolje.
Pominjete neke BMW i Audije ono sve staro po 20,25 godina i uz to kad vidi pumpu sam daje migavac..

Jel to za stila info iz prve ruke ili stereotip?
Posto se moj drugar kune u stila fazon

eo ja pre skoro godinu dana kupio ford fokusa, dizel, 1.8, nikakvih prolbema za sada nemam falabogu. doduše, teško da može da se nađe za 2000, ali za nekih 2200-2400, može.
a ovi što pljuju po fokusu jedu govna i mogu da mi popuše isto. toliko. trve muški best badžet vijekl!
potrošnja 6-6,5l fazon, reg. oko 22k
edit: i prostran je brt, nije mali ič iako možda deluje tako, ja visok 190cm, opušteno, komocija.

Jel to za stila info iz prve ruke ili stereotip?
Posto se moj drugar kune u stila fazon

Solidan Stilo je tek od 2004. godišta i sa JTD motorom. A u tim prvim godinama (za modele koje možeš uzeti za 2k eura) je bilo previše problema sa elektronikom (što podizači, što za retrovizore podešavanje, a i ECU je često crkavao, što uopšte nije jeftino), onda problemi sa centralnom bravom, benzinci imaju problema sa dihtungom glave motora i pregrevanjem, klima uređaj voli da zeza i to dosta košta i sl.

A inače, nije iz prve ruke, ali je moj kum imao jednog Stila benzinca, 3 godine starog, nekih 45-50 000 km je prešao kad ga je uzeo i imao je za par godina većinu od navedenih stvari.

kolko nemate osecaja kad neko kaze sta oce da mu date savet, nego rge audi, bmw, mercede, kupi neki bmw 33827,1993, 6500cc bog date vidi po gradu u picku materinu.

ako hoces manji a pouzdan auto, gledaj japanska vozila, pogotovo tojotu i hondu. tu cak mozes i da povecas malo budzet na racun toga da je mala verovatnoca da ces imati skuplje servise.
izvor: gomile nemackih studija koje uzmu pa po pouzdanosti stave tojotu ispred nemackih modela znaci samo da je tolko pouzdaniji da nisu mogli da sakriju.

Dječije odjeljenje je sprat ispod.

Xexexe.

Stilo ti je gowno kako god da okreneš, jebi ga.
Za registraciju nijesam znao da i za toliko stare imate namet na luksuz.