Prijava

Mickej, rekao sam Keltu gore, nov. Nemam nekih previše zahteva: do max 25-30K, prostran, nov, estetski jebozovan, i sa elektronike hepeka dosta ♥.

Što misliš da je Mazda bolja? Meni upitno da li je bolja, gledao sam po Jutjubu neke rezencije auta Tuscon 2015 model jebe keve, ne vidim da li ima neku ozbiljniju slabu tačku. Mazda sa druge strane našopana opremom od osnovnog paketa. Ako se budem dvoumio i dalje, pazarim Tuksona. Što kaže ovaj nesreća gore, mogu posle kenjam kako sam lojalan firmi.

Sad luks kuca skoda superb 2015 i razgleda
Skoda superb 2015 cena

Skoda superb video
Skoda superb crash test
Skoda superb garancija???

od opreme gledaj da ima tempomat sto u isto vreme drzi i odstojanje od onog ispred, ako on uspori i ti da usporis automatski, to ti bitnije od podizaca stakla. ostalo je lepo, da ti dupe toplo zimi kad udjes, ali ovo je najkorisnije.
cenim da ces oko 80% vremena biti na autoputu.

Google.com -> auto ljep veliki jeftino -> Enter.

Ma ja kažem meni lično je mazda bolja, više volim taj tip automobila. U fazonu, ja kad bih kupovao uzeo bih ili mazdu ili superba (do 30k možeš da ga nakrcaš opremom ihahaj) ili recimo neki avensis može da se uzme za 30k sa (višom) srednjom opremom koja ima zaista sve šta treba.

Шкода суперб јебе. На сајму у Бгу прољетос видио, сјели другар (197) и ја, он напријед, ја иза њега. Потјерао он сједиште до краја, и остало је неких 20ак центиметара до мојих ногу. Простора колико хоћеш. Плус су урадили ентеријер фантастично. Ауто је сан.

Nemoj Škodu i Pasata, nisam vlasnik 2 prodavnice ni funkcioner nekog opštinskog odbora SDS-a jbg džddddd

Jesi ti razmišljao o Insigniji možda? Do 30k možeš da uzmeš neku sa do jaja opremom i dizel motorom od 130 do 170 ks.

Cigla pet'ca pasat šest'ca

Ja bih najprije Pasata, novi model plus jebe auto.
I Škoda je top.

Mazda nije novi model, ali je isto dobra i prelijepa prije svega.

Za Tucsona znam da se prošli raspadao, ovaj veze nemam. Ali je SUV, limuzinu bih ja prije. Ljepša, niže težište, niže sjediš, a bogumi u dosta njih možeš nazad noge prekrstit.

Hyundai Tucsona
Hyundai Kurčina
tukson tuki he he

uzmi ono kojem će manje cijena pasti posle koju godinu

Mickej, ne volim nešta Opela, Sitroena, Renoa, ne pogađaju me uopšte. :o/ Mislio sam ranije i o polovnoj Džeti oko 2010-12, ali reko zajebi na selu imam žutu 85-to, karburator od Zastave metio, stara vozi sa sve krstom o retrovizoru pa kad se uželim imam da me želja mine.

Doktor nauka samo u mercedes brt

Купи мечку, буди гасрос прави, пичка му материна. Тражи обавезно да ти ставе ону потковицу напријед.