Prijava

Ni u jednom trenutku nisam rekao da ne umes da parkiras, verovatno si veliki majstor toga, puno bolji od mene ili bilo koga, al moram malo da te zajebavam kad od toga pravis nauku i mislis da bilo kome znaci to sto izgledas kul dok parkiras i vozis.

Celte to što ćeš da baciš par pošalica na Psetov račun ne znači da ti je stav manje govno
Je l su svi gastarbajteri sujetni po difoltu što je ovo daj da se lepo slažemo

Fejlujes jako, niti sam komercijalista niti vozac niti je bitno sta sam, poenta je da je ovde nekoliko nas iznelo tvrdnju da je onaj sistem cisto sranje i da kurcu ne vredi pa si se ti nasao uvredjenim jer vozis kao zena.

Ili eto neka bude da sam ja tvrdio da ne bude da se krijem iza grupe

Koji stav jbt, kazem da se okrenem unazad kad uparkiravam i isparkiravam a on odma kao lil nub. Dobro, prihvatam da sam nub al moram malo da ga zajebavam.

Sad sto svima vama sto vam je automobilizam i tih par skilova sto ste pokupili sustina pa vas pogadja, jebi ga...

Ja sam učio da vozim na hjundaji poniju, slupanom dva puta skoro fatalno, svaka vožnja dalje od 15 km crkne nešto, al' sad mogu sesti u bilo koji auto i voziti ga kao svoj, dok dosta njih ne zna ni svoj auto da vozi.

nekoliko nas iznelo tvrdnju da je onaj sistem cisto sranje

koji bre sistem jbt, uparkiras se ili ne za odredjeno vreme i to je to.

Automobilizam nije skil koji se kupi nego neka vestina koja je muskarcima urodjena poput lova ili muvanja picaka. Nama nacin kretanja a tebi potreba jer si morao od tacke a do tacke b a taksi ti skup.

koji bre sistem jbt,

Pa onaj na onom golfu 6 onaj sto ti sam mota i daje gas a ti menjas brzine

Koji si ti nub u zivotu jbt

Pseto, naučno dokazano da ako imaš više testosterona da si bolji vozač.

Celte koji skil ti imaš osim krekovanja Counter-Strike -a?
Da zameniš sijalicu?
Otišli smo od teme brt

A vidi ovog vonabi kelta leba ti sto stoji sa strane i upija da bi mogao sto vise da ga oponasa pu dok si bio gotivni glavati bosanac gotivio sam te :(

Jel umes da vozis avion, pseto? Ako ne umes smatram te luzerom i zenom koliko god dobro vozio auto.

Cule nemoj da seres upoznao sam zene(devojke kako god) koje voze bolje od vecine vozaca, kod zena je jedino problem sto su ili-ili, ili jebu kevu kako voze i generalno osecaju voznju, auto i uslove saobracaja ili nemaju blage veze. Prvih je 2 posto.

Avion zna da vozi i Milan Kalinić. Verujem da to nije ništa teško.

Kalina je pilot, istina

Voznja automobila je ko da se hvalis nekome da efikasnije obujes cipele od vecine ljudi. Verovatno je tacno al opet ces time impresionirati samo sebe i ostale zaludjenike u obuvanje cipela, jer nisi bas jedinstven u tome sto radis.