Prijava

Neko grdilo što ne radi ništa a košta skoro 50e.

I je li realno da vam je Reno crko na polaganje xaxa. Meni se to na Juga dešavalo nije.

Pa fazon je bio što ga nisu proveravali ništa, a sipali mu očaj gorivo uvek i naravno tako osetljiv auto na obuci vozača nije baš pametno uzeti. A da su poslovniji ti vlasnici proverili bi pre, nego fazon, 8 ujutro, njima lokal za auto školu u prizmelju kuće i direkt iz kreveta na polaganje, ladan onako auto bio, još kažu nije bio vožen 3-4 dana pre toga. Mada verujem da je i pre davao znake neke da mu nešto nije u redu sa diznama, ne verujem da to tako naglo samo rikne. Vidim da ga je prodao i neki 306 što je imao uz to i da je uzeo 2 klija 3 1.2 benzinjare na plin i 2 citroen saxa isto na plin.

Edit: a ovo za juga, ortaku se desilo da mu je pukla sajla ručne na polaganju i kvačilo umalo lolo, hvatalo u zadnji milimetar. Mada aj i meni je na kliju isto hvatalo na kraju, kažu kao samoštelujuće kvačilo, uvek na pola hvata, a kurac, ono isto u zadnji milimetar.

Kvari se on i na najbolje gorivo jbg.

A svako auto za obuku visoko kvačilo ima. Ne znam je li mom ručna radila, nekima nije ni kad su sa trake sašli.

Hhaha, al jebeno je kad polažeš u BG pa ti ne radi ručna xd

A na kočnicu ili na vagu jbg. Ja se ne sjećam kad sam posljednji put ručnu podigao. Vjerovatno na tehnički.

Ma de, ovaj lik jedva na vagu krene i sad posle 4 godine vozačkog staža, a kamo li na polaganju, još što jugić jedva izvlači, njih četvorica, svaki po 100 kila u kolima lolo

Ja sam bogumi na vagu sve. Jedva stali, na koljena sam se ovome iza naslanjao. Vala je dosta dvoje u auto, ka da je ne znam šta. Ka svuđe u svijet.

Ja na vagu uglavnom, mada u BG moram ručnu naročito u kneza miloša i u takovskoj, mnogo dugo drži crveno na semaforu.

Nisam sad obraćao pažnju kako je, al ja kad sam polagao, morao je da bude instruktor pored tebe, pandur i gazda auto škole iza. Ako su teška kategorija svi, onda jbg, oseti se u vozilu to, naročito slabijem.

Svoje auto na semafor iz brzine i nožnu po potrebi ili samo nožnu automatika.
Nije strm BG puno, ili mi se čini jer sam iz CG. Što bi etalon bio?

Naravno to za ler, lolo na polaganju mi kenjali koliko se sećam za izbacivanje u ler na semaforu, kažu da držim u prvoj sve vreme dok čekam.

Sig kontali da si noob i da ćeš iz treće krenuti neđe.

I jesam bio njub kad sam polagao tek hue hue hue, mada nisam imao frku sa mašenjem brzina. Jedino su me smarali pešaci koji izleću k'o muve bez glave i biciklisti, vozi bajs i zagrabi po sred puta onako, slavodobitno, što svi moraju za njime da idu 5 km/h.

Beograd je najbolji grad za vožnju.

Скочко, какав је Цитроен што се тиче стабилности и понашања у кривинама, какве су кочнице? Који мењач је имао, мануелни?

Хрватске су таблице на овој мечки па ми није жао

Gowna su, ali ništa ti ne smiju.

Ali ima i dobrih ljudi, presretač me puštio jednom, kralj veliki!

Црвени барон
Скочко, какав је Цитроен што се тиче стабилности и понашања у кривинама, какве су кочнице? Који мењач је имао, мануелни?

Kočnice onako, kao da dosta plivaju, 5 stepeni manuelac, stabilnost je van svake priče, malo je neobično kad toliko matoro auto niveliše sam, ne očekuješ, al navikao sam sa mercom.