Prijava

Pa brate porediš babe i žabe vjrv jer nijesi bio kroz Zetu, ali aj. Ne kažem ja da ga treba osloboditi kazne ili slično, ali prenaduvana je priča realno.

Za jadransku magistralu si u pravu dosta, međutim kad nije sezona i opterećenje može se razviti i na nju dosta.

Nisam, daj neku lokaciju koja može da se gugla pa da se vidi taj put. Hahah, e bio sam 2013. valjda i tamo u avgustu, gužva neka, najviše zbog buseva, 2-3 sam video da stoje na putu, pregrejali se valjda, šta li.

To ovaj put?

http://www.dan.co.me/gfx_bb/pod42112015.jpg

Da, samo što su sa strana livade.

Grbalj kroz sezonu jbg, moraš se gurati jako ili motorom, ali dobar put je.

Odustao poslije prve recenice, blamcina je prejaka.

Evo nez, ali crvena mu stoji 10 puta bolje nego zuta ona.
https://www.youtube.com/watch?v=Ydq4lSkYDJU

Autoput u crnoj gori hahahhahaah

Ovaj Acika Todorovic je podvojena licnost, sam sebi postavlja pitanja i odgovara, danas je bio makedonka jer je u WC-u dok je kenjao video da na savolju u kome mu baba kiseli noge sa donje strane pise "Lihnida Ohrid" pa mu to dalo ideju. Tako je razvio i sajt za hrvatsko trziste gledajuci onu seriju sa Miom Begovic.

Komedija jebena. Al vidim sve manje i manje ima lajkova i komentara, letos svaki post po 10-ak komentara i 50-ak lajkova, sad se smučio svima.

Bratjo, osim dopisivanja sa samim sobom prejaki su i njegovi strucni stavovi (mislim da je kacio neko) da su automatici za debile, kakvi su nubovi za voznju ti ljudi kad im promjena brzine predstavlja problem, nema nista lakse itd. Rekoh tad da ga treba tuci jako, ali nadjoh dje ne sjeda u auto ako je u prosla 24 sata alkohol pio i jos neke blamove, pa mi je zao malo, nez...

Preterano je samouveren i nakurčen, soli pamet i priča kao da su svi ostali debili (oni koji su mu zaista platili za to i jesu debili xd). Tako da ono, zaslužuje malo spuštanja na zemlju.

Realno, jedno je da daš svoje (stručno) mišljenje, a drugo je da na silu nabijaš kako si Bog zna kakav stručnjak i prosvetitelj.

Vise dezinformacija i transfera na jedno mjesto nema jebem ti bas.

Uh, ulazi u jaku konkurenciju sa 'stručnjacima' koji su mi dolazili na plac. Mada ih on sam nadjebe sve. A bilo je likova koji sednu u SDI i žale se na 'hrapav' zvuk, ubeđivanja samouverenog da neki određeni auto ne valja i da mi oni čine uslugu itd.

ĐE STE, MUČENICI?

Cale prodao auto, oce da uzme Focusa, dizel 1.8 ne znam koji tddi tdci, koji je bolji, ima li neko iskustva sa ovim motorima? Mislim ja bih mu preporucio Alfu al nece xd

Skuzerov otac 》Skuzer

Ovo je simbol za.dva >> ali nijesam vidjeo dobro.

Pa nece kad je vozio golfove ceo zivot ne zna za drugo..Ortak mi neki dan uzeo golfa 5 reko e dobro nek ti je sa srecom, vozio ga dugo pa se vratio na dvojku kad za drugo ne znate..

Valja li taj focus brate?