Prijava

Nekako mi grdna bila ova nova Delta otkad izasla, ali ima dve-tri kod mene u Pozarevcu se motaju i sto ih vise vidjam sve mi lepsa kola. Na kraju, sad kad ih vidim pocnem da balavim. Toliko mi se svidja auto da je to strasno. Mnogo je robusna nekako i agresivno mi izgleda, ne sa slika koliko uzivo,to sam skontao. Mnogo je fina. Jebi ga, ima dobre gene. :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Lancia_Delta_%28III%29_%E2%80%93_Frontansicht,_26._M%C3%A4rz_2011,_D%C3%BCsseldorf.jpg

http://motorinfo.org/images/lancia-delta-06.jpg

Komsije imaju novu lanciu ipsilon
VOZIO BIH GA JAKO

Meni ko Rio Ferdinand nove Lančije. Jebi ga, k'o da su izgubile pedigre. Ali zato:
http://www.driversgeneration.com/wp-content/uploads/2011/11/Lancia-Delta-Integrale-02.jpg

Meni je od ovih "mlađih" možda Libra fina dizajnerski. Jes, nije neki kvalitet ni pouzdanost, često je karavan i ružnjikav je onaj displej, ali su joj fotelje odlične i fino i elegantno izgleda.
http://www.fiat-lancia.org.rs/media/foto_Lancia%20Lybra_Executive%2002.jpg

Vidjam bre stalno sliku nekog prototipa stare delte HF. Sad cu da nadjem.

Libra je preudobna i prilično je dobra za vožnju, a i nije toliko nepouzdana, evo ima par taksista imaju uglavnom 1.8 i 2.0 sa plinom i nemaju problema.

Inače Delta 80' godište, stričev prvi auto, bio polovan i nije se žalio na njega kad sam pričao sa njim.

http://www.italian-cars-club.com/documents/photos/lancia-delta/Lancia-Delta-hf-turbo002.JPG

Evo, pa da su ovo napravili, pa ja mislim da ne bi ikad na svetu,ikad,ne znam od kog proizvodjaca,postojao lepsi auto,znaci NIKAD! Pa oca im jebem mangupskog, zasto ovo nije pusteno u prodaju??? Pa ubio bih nekog za pare,ali bih je vozio!

http://rallycarwallpaper.com/wp-content/uploads/2014/06/lancia_delta_hf_integrale2.jpg

http://www.angelogranata.com/wp-content/uploads/2013/12/Lancia-Delta-Integrale-hdr6.jpg

http://www.angelogranata.com/wp-content/uploads/2013/12/Lancia-Delta-Integrale-1.jpg

Libra je meni slična Roveru onako, k'o manje elegantno auto. Imao mi je kolega sa posla dosta udobna, što veli Sinđelić ljepše ti da te voze nego da je voziš, ali mu upala u iberturažu, pa je polio benzinom i zapalio (figurativno lolo).

EDIT:
Nije baš za sporcku vožnju, al' nije tome ni namijenjena.

Imao sam Kappu 2.0 155 ks, dao mi je lik jer je je bio dužan mom ćaletu 1000 eura. Strašno udoban auto, brz, srče puno, ne kvari se (bar ne dok je bio kod mene), ali je jedino rešenje da se vozi na plin. Doduše i ja sam je jako brzo vozio, npr. išao sam u Beč i jako dugo sam na auto putu držao 130-150 km/h i trošila je 11-14l u tom režimu, ali ok, žurio sam, a i nisam osetio put, mada je zajebana za parkiranje (naročito paralelno). Plus što slabo ima delova za nju.

Prico sam pre jedno mesec i po da bi bi mogle leci neke pare naplanirane u ovom periodu, a sve je izvesnije da ce tako i biti, neku zemlju cale treba da proda, pa uz placanje skolovanja doci ce i meni neka hiljadarka na ruke.
Ono sto mene zanima je za kolko love ja mogu da kupim staru a6 (2000-2002/3) a da bude u iole pristojnom stanju. Ne planiram da je vozim godinama, tako da treba da mi pregura do proleca, leta bez nekih kvarova. Vidim velike oscilacije u cenama na oglasima, al kapiram da je jer ljudi nemaju za registraciju i odrzavanje pa daju jeftinine.
Znaci kolko para da bude solidan auto, eventualno i neki oglas radi orjentacije.

Kappu 2.0

ne kvari se (bar ne dok je bio kod mene)

Blago tebi lolo

Za dobru stariju A6 traže i po 2000 eura. Bolje pogledaj 100 c4 ili 80 b4 jer ćeš pre naći dobre primerke za hiljadu i kusur eura.

Meni uvek b4 kupe bio kul. Ima od moje devojke brat. Kupio ga za smesne pare u top stanju. 2.0 sa plinom,nije prelazio 12l plina potrosnju kad ga kidas/ Bas bas dobar auto. Samo sto je decko dijabola, besposlicar i narkoman i sjebo ga je skroz,lupao ga 20 puta i pokrsio ga. Zao mi kad vidim taj auto sad.

http://i631.photobucket.com/albums/uu36/alanneal/Picture170.jpg

Prijatelj mi vozi Lanciu Dedru 2.0
http://www.varbak.com/galeri/black-lancia-dedra-nb29425.jpg

meni ono odlično auto za malo novca, jede put, brzo, dobro vuče

Za dobru stariju A6 traže i po 2000 eura.

On misli na C6, bar po godištu. A tuda 3500-5500 se kreću koliko mogu viđet' u zavisnosti od goriva, registracije i stanja.

Lancia Gamma i Lancia Fulvia old skulaaaa

Super auto, samo izbegavaj automatik. Msm nije loš automatik sam po sebi, ali je sjebe usled velike kilometraže.