Prijava

Da ima bio bi 1.9TD lolo

Pobrkao sam ga sa onim motorom iz prvih 406-ica.

Samo se bojim, kako su krenuli, da će mi nuditi zamjene jedino za Sparka i Tvinga, jer su glavni kupci žene, pa neće biti prodaja laka.

Pa ti reci da te ne interesuju takve zamene. A i popularan je 206 među starcima.

Interesuju me za neko normalno auto, prednost dvojku ili trojku.
Kod nas je tog žopea prije dvije godine imala svaka tatina šćer, obavezno sivog. Postao simbol toga perioda. A penzioneri npr. lik kupio prije 30 godina Ladu, čuva je k'o oči u glavi i još je vozi, što je za svaku pohvalu. Tako planiram i ja Golfa da jebe oca.
A 206 je baš kurac od auta, ali je dobar za ženu početnicu ili pedera...

A pre 20 godina je to u Americi koštalo 1000 dolara lol

Prelete kao onaj autobus u filmu ''Brzina''

Onaj film đe ne smije autobus da spušti ispod 50, jer će aktivirati bombu? Mislim da je bila i igrica, sabijah se od toga na poslu.

http://www.youtube.com/watch?v=Vb91Vj41iGU#t=48

A jesu ovi MPV-ovi. Voze se isto k'o kombi, a tako i izgledaju.

Video sam na parkingu, pre neki dan, Espejs sa motorom od 3500 kubika....

Ja vozih najposlije Xsaru Pikaso taksističku. Jebeni kombi, posebno se u krivinu vidi (a i po izgledu). Velika šajbna, visoko se sjedi, a klirens nikakav. Nazad nema klupe, nego 3 sjedišta. Slično je i u Šarana, Alhambre, Galaksija, samo što u njima ima masu mjesta za transport i imaju 7 sjedišta (Citroen me'ščini nema).

Od mpv-a sa vozio fijat ulis, nije ni loš toliko što se vožnje tiče, udoban je i puno robe i alata stane u njega, ali ima dosta sitnica koje su iritantne tipa loše plastike, malih retrovizora i idiotskog brzinometra jer mrzim da mi je na centralnoj konzoli umesto ispred mene.

Ja od Fijata MPV samo 500l.

Auto samo za putnike, da ih preveze što više sa mjesta na mjesto, k'o kombi, jebi ga. A tako se i vozi, isti u krivinu k'o kombi, plus nestabilan, trom, težak, grdan. I čovjek ga kupi jer konta da ništa bez njega nije "porodično auto", pa izgleda k'o da ide na kampovanje. A neki vele da porodično auto može bit' samo MPV ili karavan. Ču karavan, k'o da će palete u gepek gonit', a ne porodicu.

-Zašto si kupio karavan/MPV?
-((Da bih jebao Moldavke u njemu)) Pa znaš, karavan/MPV jedino može za porodicu, moraju đeca u karavan da se voze, a ja 'oću sad da se ženim, mnogo praktičan, mogu i kerove u gepek, ima onu mrežu da im se pljuvačka ne sliva po sjedištu...

Mislim, nek kupuje ko što oće, ali ne fali vala ništa limuzini za porodicu.

Gtd, za kolko se može nać očuvana trojka dizel, i kolko troši?

Prodaješ 206? Oli moj da ti poklonim za djelove?

A trojka zavisi. Ako 'oćeš baš k'o praćku idu cijene i preko 2000 (sa 110KS), pocinkovana u odličnom stanju. Imaš i 1.9TD oko 1500 finih. Troši ti od 5 (otvoreno) do 9 litara (100% gradksa vožnja tipa kroz PG, ali ako otežeš vjerovatno i manje može).

Ja bih najprije uzeo ovako nešto, samo mak'o seljačke detalje:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/264893#

kakav 206, nije moj bre
treba mi bilo kakav auto da je solidan, tipa dvojka-trojka, da ne troši puno, tu do 1200e

Ja bih samo dvojku i trojku gledao. Bitno je pod i koševi da su dobri, inače masu prelaze i dobro služe. Evo moja traje skoro 30 godina lolo
Fin je i Audi jaje, samo je teži od Golfa. I gepek mu je nikakav, a ne možeš oboriti sic. Ja bih najprije Golfa gled'o. Imaš i Pasata, ali lakše vuče Golfa isti motor i manje troši. A i više je Pasat porodični.