Prijava

evropske brendove vise ni familija ne kupuje

Kinezi ko da namjerno prave toliki nekvalitet. Kad jednom izgubiš povjerenje, teško se vraća.

paninaro
evropske brendove vise ni familija ne kupuje

Samo sirotinja k'o npr. Milo ili Filip.

Da nema Kineza, niko od nas danas ne bi bio živ!

Bio sam ozbiljan. Ali moras lepo da procitas, nisam ja rekao da je ta kineska kopija dobra jer ne znam kakava je nisam je nikada video. Ja sam samo rekao da je to realna cena originalnog lenda i ono ostalo procitaj kako pise. A rekao sam da su cene luksuznih i premijum brendova napupane sto je aposlutna istina iz vise razloga. A jedan od razloga je ekonomske prirode tkz veblenov efekat.

Ajde, znamo da znaš da troluješ. Poštedi nas.

Ja znam da je taj kinez sranje opako i da su svi kinezi teška govna. Vozio sam jednog, lik htio da mijenja za moju vitaru, neka džipčina 2003. godište a raspao se, moja vitara kraj njega bila ko spejs šatl iako je izakana.

Od kineza je kvalitetniji čak i hjundai, eto kakva su to govna.

Ili onaj Ceo. Na kraj ga kupi sirotinja i tripuje da vozi isto auto k'o X5, a vozi nešto najsličnije Floridi sa klimom.

jebi ga, tako krenu azijati, prvo blatantno kopiranje, pa vremenom nauce da prave kvalitetnije stvari od amerikanaca i evropljana.

Jedino japanci prave normalna kola što se tiče Azije. Provozao sam jednom prilikom Mazdu 6 2.0 CD, koja je prešla oko 300 kkm i radila je prefektno, čak ni rđe nije imao taj primerak, elektrika i elektronika super radi (a ne kao sa lagunom, uključiš žmigavce, automatski se isključe kratka svetla lolo), super je osećaj u vožnji mada su joj kočnice k'o u zid da upreš (izgleda plod saradnje njih i forda), ali staje u milimetar. Ista priča je i sa Hondama i Tojotama, fenomenalna kola, a ne verujem da su kopirali nekoga. Dobro, imala je Mazda onu 121 što je bila ista kao ford fiesta, ali to je bila uzajamna saradnja 90-ih. Ali imam utisak da samo kinezi prave te loše kopije kopije. Korejanci su originalno malo traljavi sa kolima lolo

A onaj ''Land wind'' će da prođe isto kao i ovaj

https://www.youtube.com/watch?v=tPCAbsVvf0k

GTD jos jedna pusa za tebe :
i idem da ucim u stvari jos jedna pusa :

Sad si dobio ukupno tri puse ko da si srbin.

Edit: eto koje si srece da vukajlija nece da te pusti da licis na srbina

Kinezi ne umiju brave za Golfa dvojku napravit', a ne auto.

Keru, idi što prije. Ne želim da padnem u iskušenje da ti odgovorim i time ti uvrijedim inteligenciju. Kako granjkasto zvučim.

:* ooopaaa cetvrta pusa nesto te bas hoce danas :D

Jao mram da vam ispricam nesto. Predproslu zimu msm imao sam 18god, ustao ja napadao onako sneg taman za driftovanje. Bio sam kod babe znaci nem grtalice divota seo ja u kola osinuo grejanje krenuo da vilenim uz narodnjake i doso ja do centra sela kad ono devojcica od 16 leta znam je iz vidjena ceka bas al uzaludo stao ja reko mala upadaj danas ja castim ona sva hepi usla kad ono sok napolju -15 a unutra +25 usla ona i odmah jao sto je vruce rekao ja njoj ajde slobodno se skini ona kao jao da znas da bas hocu posmatram je kako u sedecm polazaju skida dugu jaknu a ono ima sta da se vidi vitak struk duks joj se malo digo iznad farmerica i video se beli stomacic ko da ga je bog izvaljao kukovi taman se rasirili a grudi, grudi taman nabubreli. Elem krenuli mi ja joj reko mala vezi se ona sva jadna nezna naivna ne znam kako vezi me ti. Ja stao potego ruku za pojas i presao preko njenog tela i grudi video sam da joj prija po osmehu. Vozimo se mi ono pocela mecava ono baca me sneg levo desno ona se uplasila i stegla me ja jao kud cu sad reko mala opusti se menjaj malo brzine ona ocu i vata se za menjac ja ne taj menjac bre moj menjac ona jao izvini vidi mene glupice. Vozimo se mi jos malo i ja stao u jednom sokaku mala ne mozemo dalje zavejani smo (nisam se stvarno zaglavio al za nju jesam) rezervoar pun al ja njoj joj do ujutru cemo biti zaglavljeni a nema goriva mala. Ona jaonsta cemo sada ja onako smekerski nista moracemo da topimo sneg i pravimo krem pite. Ona jao ja bas volim krem pite. I ja krenuo ka njoj ona jao ja sam nevina. Ja mala sneg se nece sam otopiti.... Sve ostalo je suvisno pricati posto smekeri se ne hvale svojim jebackim pohodima
http://cdn.makeagif.com/media/11-22-2014/hqBF59.gif

Koji kralj xexe

GTD jedno pitanje za tebe. Koliko dnevno drkas na tu pricu? Ako hoces jos pricica da mozes da drkas na njih i da ih po kraju prepricavas kao svoje slobodno se javi u pvt. Ubacicu u neke price i guranje golfa dvojke da ljudi misle da su zaista tvoje price :* opaa peta pusa cccc oce te nesto ko budalu samar

Jes blesav xexe

Elem krenuli mi ja joj reko mala vezi se ona sva jadna nezna naivna ne znam kako vezi me ti.

Ovim si podigo na viši nivo xaxaxaxaxa

A pošto si prod'o priču ovima sa Njuza?

Gtd, ona bela emulzija na poklopcu motora što se stvara može biti od mešavine ulja nekog kondeza ili čega već ili je samo pustio dihtung pa gura vodu u cilindre?

GTD moracu nekog da tuzim za povredu autorskih prava. A i ne znam sta ste to radili sa njuz.netom?