Prijava

Ma sace sve sto ima preko 100ks da smatraju luksuzom i opaaaaa daj minimum 500 evrica

I tako će nastaviti dok svaki građanin ne počne da vozi neregistrovano auto. Ili ne kupi biciklo.

Ma mi smo vece stoka i govna sto cutimo na sve to. I to ne sad nego vec duzi niz godina.

I ođe digli gorivo 7 centi zbog autoputa. Nego dobro, Bosna je blizu.

Ali kako gledaju da oderu ljude, to mi je najcrnje. Ču 1999, e jebem mu majku...

Star 15-ak godina...al i dalje JEBE!
http://www.dieselstation.com/wallpapers/albums/Audi/RS6%202002/Audi-RS6-006.jpg
Čuj 10 godina ograničili hahahaaah

ma nece da prodje taj zakon nema sanse

ma nece da prodje taj zakon nema sanse

Isto to su mislili i za ovaj novi zakon o polaganju, pa su ga usvojili. Isto tako vidim da se već dve - tri godine smaraju sa tim da li da ograniče da bude min euro 4 ili na 10 godina starosti. A jedino šta će postići je poskupljenje ovih dosadašnjih starijih vozila i gašenje 70% auto placeva po Srbiji. Realno, najviše se kola prodaje da su 2000-2004. godište, tipa afle 147 i 156, reno megan, senik i laguna, ford fokus prve generacije itd. za onih naških famoznih 3000 eura. Imamo mi na placu npr. i W211 E320 CDI 2008. koji je 12 000 eura i koji stoji već 3 meseca jer većina ljudi koji dolaze, nemaju toliki budžet, a čak i oni koji ''imaju para'' - nemaju mozga pa mi pričaju i ubeđuju me da 320 cdi motor ima fabričku manu i da ne može ni 250 000 km da pređe bez generalne.

to bre kenja da mu spustis cenu... nisi neki trgovac cim ozbiljno shvatas takve komentare :)

Keru, tu se ogleda Golfova multifunkcionalnost. Vidi se da je upravo on čovjekov najbolji prijatelj.

A dobro je što su uveli to, a i logično je bilo više. Da se bar smanji broj dovučenih kršina. Ođe veći placevi samo do 5-6 godina stara auta imaju (Golf 6 najčešće). Ona S klasa kupe je za 2 dana prodata.

Ma 'de ih shvatam ozbiljno, samo ne volim takve ''mušterije'', troše mi i vreme i živce, e imaš ljudi, zainteresovani su za neka kola, povedu majstora, pregleda ih, eventualno vozimo u servis na detaljniju dijagnostiku, odradi test vožnju i kraj, sat-dva posla maksimalno, a ne kao ovi u par dana sam potrošio 8 sati na njih lolo. A obaška što je onaj tip kupca koji ne povede majstora sa sobom, nego povede pola familije sa sve krsnim i venčanim kumovima i onda fino dođe njih 10 na plac i smara, pa još kad krenu sa nekim čičom kao glavnim stručnjakom za kola, a lik ne zna da na automatiku moraš da stisneš kočnicu da bi ubacio u željeni mod. Onda fino krene da ''kadi'' cigarom po autu sa kožnim enterijerom, pa kad mu kažeš da ne radi to - uvredi se. Znam da je i gazda placa popizdeo od njih, pošto su 4-5 dana dolazili svaki dan da gledaju Mečku.

A neće povuć koža dimove, najgore je meni za štof.

Ne znam što da ti rečem, napij se neđe, pa napravi test vožnju sa njihovim mlađim ženskim dijelom familije.

jel smete da date garanciju? :)
ono, na foru za relativno nove automobile da se odveze u ovlasceni servis, oni pregledaju, ako je sve u redu musterija placa pregled i ako oce kupi auto, ako nesto nije kao sto je napisano, moze samo da se okrene i ode.

ovde otprilike tako funkcionise sa polovnjacima. ili eventualno auto diler da do god dana ako ti nesto otkaze da placa servis.

Dajemo garanciju 6 meseci. A inače se kola prodaju sa potvrdom o tehničkoj ispravnosti i imamo potvrde od naših servisa da su kola ok.

A kako može ići jbg
Izvuko mi 200 evra goriva za fazon 4 sata lolo

-E crko mi mjenjač, a dade mi garanciju 6 mjeseci.
-Mrš u kurac.
lolo

Tako se meni neki lik za Lančiju vraćao.