Prijava

Kako vidim ima dosta ljudova koji igraju igre po starim danima. E evo i jedna o jedinoj igri u poslednjih 4 godine koja je napravila fanboy-a od mene. A kako je izašao teaser za trojku woohoo. Šta gejmeri očekuju od trojke i čemu se nadaju?

http://www.youtube.com/watch?v=M5IMEliasXA

I am commander Shepard and thi .... ASSUMING DIRECT CONTROL!

Ako nekome treba ME1 save da bi mogao da imprtuje u dvojku zbog bolje priče može da skine odavde http://www.masseffectsaves.com/ .

:O A koji je fazon sa dvojkom nikako da stignem da skinem za xbox i predje :D Msm koja prica :D

Otkriva se ko su bili Protheions i pravu svrhu zbog koje Reaperi rade to što rade. Neću da ti spoilerišem jer u suštini kostur igre je da skupljaš i pripremaš tim da bi zaustavio neke aliene koji se posle ispostavi da imaju veze sa reaperima. I da Shepard umire na početku ME2 i Cerberus ga oživljava posle dve godine. Iskreno ME2 je bolji od ME po gameplay-u i svemu ali priča je izgledao kao teaser za ME3.

http://www.youtube.com/watch?v=DHseWNr7iKk

Jedna reče ..... prejebano. Paljevina žešća lolz

Јеботе, ја се навукао. Прешо кеца, играм двојку тренутно. Јес да је игра више пуцачина него РПГ, ал одлично је написана и вееееееееееелика је.

Dvojka je više 3rd person shooter, ali sve jedno na koji način prelaziš igru zavisiće kako ćeš da počneš trojku. Nadam se da će trojka da bude mešavina keca i dvojke, pod tim mislim da bude malo otvorenijeg tipa. Ne cover run shoot stil iz dvojke već da ima i većih površina za istraživanje i više interakcije sa kompanjonima.

Za trojku molim Boga samo da je ne ''prilagode'' za konzolaše još više kao što su usrali Dragon Age 2. Mada Mass Effect je inače malo više prilagođen konzolama ali mi to ne smeta mnogo. Inače obožavam ovaj serijal. Stvarno fantastična priča i odličan projekat. Kec je imao bolji koncept kao RPG ali moram priznati da je dvojka bolja iako je više, kao što rekoste rucačina iz trećeg lica. Bolje im bi bilo da ne zaeru sve sa tom trojkom, jer u poslednje vreme, razvojni timovi sve uspevaju da zaseru.

Izašla TROIKA, lololo. Assuming direct control nad dobrim delom mog života u narednih dva'es dana. Jebem li ga, Bajover ako nešto zna, to je priču da napravi, valjda će se pokazati to i ovde, sa onakvim prethodnicima imaju materijala i materijala, nadajmo se da su dorasli, čujem da dobija jako pozitivne ocene, sutra ili večeras je i ja stavljam na test sa sve sejvovima iz prethodne dve.

SAM DA GI POGURAM NA 1024x768 na ultra veri lou i ništa više.
kao i svaku igricu poslednjih godina,pffff.

Dobija pozitivne ocene, pogotovo za solidno unapređen combat sistem i još neke stvari. Razrada je po meni malo nategnuta i prevelik akcenat je na borbi, prethodni delovi su bili uverljiviji, al šta ćeš, sve u svemu dostojan kraj sage za one koji su odigrali prethodna dva dela.

Inače, mašinma piči lajvstrim igranja, ako neko baš ne može da čeka lolo.
http://tiny.cc/T9df2b

SKINUO SAM ME 3!!!!!!1111

Evo, i ja danas počeh da cepam trojku, zahvaljujući ovoj igri sam i zavoleo RPG žanr, i lično mislim da ima priču bolju i od Star Wars-a. Krivo mi je samo što nisam sačuvao sejvove sa keca i dvojke, ali dobro, šta da se radi. Na kraju dvojke sam celo vreme nameštao onu kučku Mirandu da pogine i na kraju mi svi izginuše samo ona prežive, tu sam popizdeo. Naravno, na kraju sam onu septičku jamu Ripera, tj. Proteanaca razjebao sa velikim zadovoljstvom.

P.S. Martin Šin JEBE kao Illusive man!!!

P.S. Martin Šin JEBE kao Illusive man!!!

+1

Počeh sinoć da haram galaksijom, za sad mi se sviđa, preneh sejvove, sve ljude sam sačuvao na kraju dvojke, kacam paragon, jebeš me. Jedva čekam da vidim koju će ulogu imati rachnii, ili kako se piše već, one bube što sam ih spasao na Noveriji, biće tetralol ako se okrenu protiv nas. Pičim je na haju, nije zahtevna koliko sam mislio, javljam dalje utiske i sadržaje kad naletim na njih.

edit: Šeparde, zašto ne možeš da holsteruješ oružje, decxko?
Ozbiljno, ovo mi malo ide na živce, koliko sam pročitao, zbog povećane potrošnje RAM-a prilikom animacija, kurac-palac, sad ne može. Pitam se na šta toliko vuče resurse, kad voda izgleda kao ogroman celofan koji neko odozdo pomera koliko je loše odrađena, na primer.

Recite mi samo jednu stvar. Je l' opet moras da rucno istrazujes planete ili sam nalazi one minerale i te kurce?

Je l' opet moras da rucno istrazujes planete ili sam nalazi one minerale i te kurce?

Jok, to je i meni bilo smor, imaš kao neki sonar unutar sistema planeta, skeniraš planetu samo ako taj sonar uoči štogod zanimljivo.

Bukvalno svi likovi iz prethodna dva dela ovde se vraćaju u ovoj ili onoj ulozi pa je zanimljivo, nemaš da vodiš onoliko likova kao u dvojci ali tu su u ekipi svi bitniji. Svi su mi preživeli u oba dela osim kad sam u prvom morao da biram oće li da pogine Kaidan ili Ashley i ja odaberem da ksenofobična kučka preživi, jeo sam se zbog toga čitav drugi deo i dobar deo trećeg.

Meni se pobrisali sejvovi iz keca i dvojke. Jebiga. Preci cu opet pa cu onda trojku, zaboravio sam dobar deo price.

Ne znam za sonde, ali znam da ima neko skeniranje sistema, plus te Riperi otkriju kad to previše radiš, pa se pretvori u igranje Pekmena, što reče u jednom komentaru na yt. Iskreno, nisam stigao dotle, ali, iako loša ideja, mene skeniranje nije toliko ubilo u pojam koliko su se ljudi žalili. Šta ću, volim grafikone, lololo. Mada ipak je prvi deo, sa sve silaženjem na planetu i borbom protim onih gusenica ogromnih neprevaziđeno, da vidim šta su spremili za sad.

Svi su mi preživeli u oba dela osim kad sam u prvom morao da biram oće li da pogine Kaidan ili Ashley i ja odaberem da ksenofobična kučka preživi, jeo sam se zbog toga čitav drugi deo i dobar deo trećeg.

E vidiš, ja sam odabrao da Kaidan preživi a da kučka crkne, ali pošto sam som, nisam sačuvao sejvove i zato mi posle u dvojci bila ona tu, a ne Kaidan. Sad sam se setio kakve sam muke imao u kecu sa bagom za overheat oružja, au jbt, kidam se predzadnju misiju sa onim izdajnikom, zaboravio sam kako se zove, što ga juriš kroz celu igricu i 5 puta zaredom overheat sva 4 oružja, zanesem se i kraj. I kako vas ne mrzi da paragonišete? :)