Prijava

I kako vas ne mrzi da paragonišete? :)

Jes, renegade dijalog je mnogo sočniji, paragonišem kad situacija zahteva ne bi li izvukao nešto, renegade teram za neobavezan razgovor. Ionako ima checkova da nateraš jedan od ta dva do kraja a drugi bar do pola.

Не спојлујте превише око тројке :) цимам се са Откровењима још око недељу дана сигурно, а дотле ћу се сетити да скинем и ово ваљда :\

Jao, da, bagovi oko Sarena i pregrevanja, uništilo me je to. Mada ja sam tu imao paragon toliko jak da sam ga naterao da odustane i izvrši samoubistvo, lololo. Naravno, Sovereign je posle preuzeo kontrolu nad njim, ali bar nisam morao dva puta da se bijem.
A za paragonisanje, jebem ga, nije stvar koliko mi je izbor loš ili dobar, nego jednostavno, većina renagede opcija je...besmislena, možeš da drviš kurac, naravno, ali ćeš posle da ispušiš za nešto, a u situaciji kakva je ovde, tj. spašavanje galaksije, treba ti svaka pomoć.

Ako je neko čuo za Yahtzee-a, odličnog reviewera igara, citiram komentar na inFamous2, slično, ali manje primetna situacija i ovde.

"Look. If you have two equally viable, equally difficult solutions to a problem - say, humanely suffocating your costly, vegetative wife with a pillow or digging through to her femoral arteries with a cheese grater - then the evil option - which, if you're having trouble keeping up, is the second one - is just irrational. And you can't relate to a character whose actions don't make any fucking sense. Surely the evil option is supposed to be the more convenient but riskier one that would appeal to someone weak-willed. You could spend a lot of time and effort sprucing yourself up and trawling the bars to find someone to romance and settle down with or you could just fuck a cow and risk angry farmers with paparazzi connections. That's a moral choice."

edit: Na drugom igranju već eksperimentišem, roknem reporterku pesnajom i sl. Da, primer za renagade/paragon koji mi onako bode oči. Na Virmiru u prvoj igri, Wrex ispizdi zato što nećeš da iskoristiš lek koji je Saren razvio da bi uklonio genofag iz populacije krogana. Imaš opciju da porazgovaraš, i kad vidiš da ne ide, rokneš ga, ili malo sačekaš i ubediš da to nije ispravno, šta već. U prvoj opciji ne dobijaš apsolutno ništa, dok drugom zadržavaš važnog člana tima, koji plus u ME2 postane šta postane, da ne spojlujem, Da, jedva čekam da ga nađem u trojci. Uf, odo' da spavam, zajebi. :D

Yahtzee

ЈАХЦИ ЈЕ БОГ!

roknem reporterku pesnajom

Roknuo sam je tako slatko u sva tri dela, lešinarka.

ЈАХЦИ ЈЕ БОГ!

Surovo realan i bolesno duhovit, pogledao sam preko 150 njegovih review-ova, imam bedž Triple Cunted Hooker na Escapist-u, lololo. Jedva čekam da vidim kako će da rasparča ME3. :)

edit: Imam osećaj da će da me pukne par dana posle igre ona Bajover depresija, i Draganovo doba oriđin kad sam prešao isto mi je trulo bilo mnogo, da ne pominjem ranije naslove. Jeb'o ih onaj ko im piše priču da ih jeb'o. :)

Ево разноразних сејвова, да не морате да се мучите и играте поново па да импортујете
http://www.masseffect2saves.com/index.php

ček, šta fazon, mogu dimportujem onu ribu (da, igro sam sa ženskim likom lolo) sa svim onim skilovima iz prethonog dela u trojku? do jaja.
al kurac, davno sam obriso sejvove,sad mi krivo.

I ja skino za vikend prošli za eks baks i cep'o malko. Neš' mi se ne gejmači k'o ranije, pa mi nije tol'ko ful da pičim kao prva dva dela, ali je ipak igraja vredna kamšata. Volim ja to kad ima da se razgovara, pa ja mogu da time utičem na priču. Drkenzi prcen.

Бускић, можеш импортујеш, погледај имаш разних оција, да импортујеш доброг шепарда, чији је цео тим преживео последњу мисију, и био си стално добар ( Парагон )
И зли Шепард, кога је болео курац, све је бацио у самоубиство све редом и пљувао и клао све редом ( ренегаде ) имаш дескрипцију за сваки сејв

Šepard obrće ture u Prdžatoriju i trpa mehano-cave u eternet port dok galaksija propada, aupičku materinu, idemooo!!11

E, al' sviđa mi se igra više i nego što sam mislio da će, osećaju se odluke koje sam pravio u ove dve, najjače je kad u sporednom razgovoru čuješ nešto što si uradio u kecu ili dvojci, kul osećaj. :) Plus su kul komentari likova koji se odnose na gluposti iz prošlih igara i loše ideje dizajnera igara, ili mi bar prilično liče da se na to odnose. Džoker je do jaja skroz(Set Grin ftw), i EDI, posebno nakon....hm, da ne spojlujem, lolo.
Jeste skinuli From Ashes, DLC, dobijaš misiju na Eden Prime, onoj planeti gde je sve počelo, i dodatnog člana ekipe, Protejanca od pre pedes' 'iljada godina koji je bio u kriostazi ili čemu već. Liara flipnula kad ga je videla, lol.

Jeste skinuli From Ashes, DLC, dobijaš misiju na Eden Prime

Kad si već ispojlovao, jašta, malo su ga napravili da odaje neki egipacki vajb, meščini. Dobra scena kad posle pričaš s njim na citadeli. Lepo i što dobiješ pride i njegovu jebačku pucaljku što joj ne treba džebana, čisto da ne ispadne da su zajebali ljude da daju 10$ za jednu misiju od 15 minuta.

malo su ga napravili da odaje neki egipacki vajb, meščini.

E, pa vi'š, nisam razmišljao u tom pravcu, mogućno.

A, do'ro sad, nije neki spojler, ima po celom netu čim vidiš ime DLC-a.
Sad sam spasio Grissom Academy, i opet, ako je neko igrao Overlord, za dvojku, pa recimo da je zanimljiv momenat. :) Jebote, i dalje se divim količini sadržaja koju su ubacili ovde i time da osećaš stvarno težinu stvari koju si uradio pre dve godine ili kad već beše. Hm, trebalo je i Zaed ili kako se zove da skinem, jedini DLC koji nisam prešao, al' dobro sad. :)

edit: Kako me nervira animacija ispijanja pića, otprilike najstereotipnija poza koja može da se zamisli, sa sve otresanjem glave. Šeparde, pičko, prekinuo si se od tri rakije i peglao ribi u krilo!

Jebote, i dalje se divim količini sadržaja koju su ubacili ovde i time da osećaš stvarno težinu stvari koju si uradio pre dve godine ili kad već beše.

A nemoj to da mi radiš, kod mene sve pobutano...
Što ima i dobrih strana, jer npr. Garus koga gotivim mi se vratio, a on je poginuo u dvojci, ali ipak nije to to...

E, jbg, sranje kad krećeš sa svežim startom. Ja sam držao obe igre instalirane već...koliko, nešto jače od tri godine, samo zbog ovoga i eventualnih dlc-eva. Vredelo je tih 20gb. :)

Ja sam držao obe igre instalirane već...koliko, nešto jače od tri godine, samo zbog ovoga i eventualnih dlc-eva. Vredelo je tih 20gb. :)

Nisi morao, igra drži sejvove u mydocuments, to je jedino što treba da se čuva.

Jeste, taj Overlord DLC je mogao ladno da bude deo igre, nudi i jedinu razuman odgovor na pitanje zašto je Šepard na početku trojke u penziji. Sretneš još jednogl lika odatle tokom onog dela kad izvlačiš Cerberusove naučnike.

Ima i jedna poruka koju dobiješ na terminal, kao izveštaj iz štampe u kojem pominju kako je "usamljeni biotik poginuo dok je zadržavao huskove dok se u nekoj koloniji ne evakuišu žene i deca" i vidiš iz teksta da je u pitanju onaj ludak iz loyalty misije za Jack. Ako je onda sprečiš da ga ubije eto pomenu čak i šta je s njim bilo. Već kad pomenuh Jack malo mi je išla na kurac onim njenim emo zajebancijama, u trojci je mnogo gotivniji lik... jedino što uvek dobro reaguje na renegade opcije.

http://www.youtube.com/watch?v=u5Fjc1hBwuE
Lolčić.
Ma, držao sam igre zbog dlc-eva, rekoh već. :) Doduše, za keca teško da su pravili šta, ali kad sam novi hard nabavio, i nije mi trebalo da brišem obe, jebiga.

Ukoliko neko ima problema sa kreševima i freezovima loading ekrana u Citadelu http://thepiratebay.se/torrent/7091954/mass_effect_3_crash_fix.rar
Alternativno rešenje dok ne izađe usrani peč

Gotovo, posle 28 sati, fak maj bodi. Bolje bi im bilo da naprave neki jeben DLC da objasne ovaj zamalo Deus Ex:HR kraj. Mislim, jebao sam se kroz sve ono, i šta sad? Ok, kontam da hepi enda ovde nema, ali mislim...rešenja izgledaju izvučena iz malog mozga, bez objašnjenja. Najbolja igra koju sam igrao u skorije vreme, sve do nekih 20-ak minuta pred kraj. Valjda će mu uraditi nešto.

Haha, this one cracked me up. Ulazio sam kod svakog posle bukvalno svake misije, mislim da sam našao skoro svaki dijalog postavljen.
http://www.youtube.com/watch?v=DmAl1HGCiCU&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=KXApk1eqoC0
"Had to be me. Someone else would've gotten it wrong." Mordine, kuloćo. :)