Prijava

"ево и њој касни а има момка дакле и њу карају па се смеје космичким силама у лице. Прелијепо."

Pokočio sam se na Mitketovu priču, posebno na Arminovu interpretaciju hahah

Ali kako je poetično ispričao, cenim da je bio pripit xd

P.s Napisao je "mimak", tako da to lako može biti momak iz dalmacije.

ova mitketova riba nije imala nogu, što objašnjava taj momenat ozbiljnih problema

hahahh realno,tako zvuci

kako bi drugacije skapirao da ima ozbiljne probleme od samog pogleda i to na nasmejanu facu i jos dobra picka

Ovo je samo bio tizer nove epizode Mitketovanja

"Dopunite Mitketovu priču" - ekskluzivno menjam tastaturu u ћирилицу

Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе мимак и дјевојка, прелијепог лица, а на њему осмјех какав до сада нисам видио. На глави јој огроман жућкастосиви рог Све вријеме, не скида га. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.

Al ne kapiram brate, vrh pička i nasmejana, i Mitke kaže ćuti ja sam još i dobar?

Mora ova zagonetka i na ovoj strani.

Митке
Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе мимак и дјевојка, прелијепог лица, а на њему осмјех какав до сада нисам видио. Све вријеме, не скида га. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.

Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе мимак и дјевојка, прелијепог лица, а на њему осмјех какав до сада нисам видио. Обучена у џемпер преко кошуље Све вријеме, не скида га. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.

ahhahaaah na ovo grofovo
a bogami i na original
sta je ovo hahahah

Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе мимак и дјевојка, прелијепог лица, а на њему осмјех какав до сада нисам видио, бар не код расе светло-плавих мимака. Све вријеме, не скида га. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.

Možda je djevojka slijepa.

mozda je mislio osmeh na njemu(mimku) mislim i dalje ne bi resilo misteriju ahahh al nije ni to bas najjasnije na koga misli

Možda je djevojka Mitke pa se ugledala na retrovizoru xD

Definitivno je neki problem u mimku, jer je ona vrh riba i ne skida osmeh.

Možda je Mitke neki baš ozbiljan lik, nikad se ne veseli, nema osmjeha. Sve mu crno, totalna patetika, pesimista :D

To, do mimka je garant xD

Mada, ona ima ozbiljnih priblema..ne znam evo.

hahahahaha možda je problem u prelijepom licu? Ko se još vozi sa takvim djevojkama busom? Realno, žena ima problem, lijepa je, a ne vozi se nekim autom...život je sranje! XD oplakala