Prijava

Linijom 29 često ide jedan izgubljeni deda duge brade, uvek ima neku versku knjigu koju čita, tačnije urla i gunđa.
Jednom je u trolu ušao dečko u majici System of a Down i ovaj lik se pogubio i počeo da viče kako ga je đavo obuzeo i kako samo on može da ga očisti od sotone. Onda se unosio sirotom dečku u facu, vikao, pevao, okretao se, izvodio neke rituale i pevao, dok su se svi putnici smejali, mnogi su ga i snimali. Na kraju, kad je taj mučenik izašao, okomio se na neku ženu pričom da su žene neverne, gore od pasa i počeo da peva nešto za iskupljenje njene duše. Na kraju se zahvalio svima na pažnji i izašao.

uprkos mom objasnjavanju da sam samo posla po hleb, vec i u pretnji da ce me predati muriji. Na poslednjoj stanici, na Slaviji, u autobus je ujurilo dvadesetak pandura. Nekoliko njih je prislo jednoj baki koja je sedela ispred mene, i poceli su da je pretresaju i vicu na nju, kada su provalili da nema licnu. Za to vreme, ovaj kontrolor, videci moju izbezumljenu facu, predlozio mi je da odemo kod njega da me ne bi prijavio. Ta neverovatna situacija, za koju je bespotrebno reci da je za mene trajala vecnost, se zavrsila naredbom da svi izadjemo iz busa!

ahahahahahah ajd nek neko otvori temu Najveći doživljaji s murijom tamo bi bilo provala
zgnječenadušo si sigurna da taj deda nije neki Vukajlijaš :))))

Мени је највећи доживљај био куповина карте пре можда пола године и поништавање поменуте. То нисам радио дуго дуго дуго. Доживљај само такав!

Eh, nazalost, za tu temu sa murijom imala bih posebnu pricu, ne bih morala da se ponavljam sa ovom. :)))

Marcipanka, ono je legendarno. Nema dalje.

za tu temu sa murijom imala bih posebnu pricu

hajd hajd, otvori temu i kreni s tom pričom :)

Gambi, svaki put pomislim isto... Da, ima li neko goru pricu!
Aurora, posto sam zbog ove situacije navukla neki strah, uvek se osecam sumnjivo u prisustvu doticnih. Iz toga proizilazi i ta neverovatna sila privlacenja izmedju njih i mene, i potencijalno moje nevino robijanje jednog dana. Drugi put... :)

Aurora, gdje si ti to putovala po našim vukojebinama pa su ti tako turobne priče? Derventa? Modriča?

Šta da si putovala trasom Petrovo-Paklenica Gornja? Tu su tek ludovanja. :D

Moj omiljeni dozivljaj iz GSP-a je kad sam se pre 7-8 godina vracao nocnim tramvajem kuci, navaren ko konj, i u moj tramvaj usao Gospodar Vremena i poceo performans. Mozete zamisliti kakva poslastica!

Najruzniji dozivljaj - vozio sam se tramvajem iz NBG ka BG, i na stanici iza Hajata (pre mosta) izadje vozac iz tramvaja i pocne da bije nekog Gancija, iz nejasnih razloga. Vozac daleko veci i jaci, prebi ga ko konja, ovaj samo trpi, ni ne brani se cestito. Posto dosta lose podnosim izivljavanja nad slabijima, vrlo mi je gadna bila situacija. A fora je bila sto sam 10-ak dana ranije sjebao ligamente na nozi, pa sam jedva i stajao, tako da tako hendikepiran nisam mogao da intervenisem. D'umlatimo Ganeta jos brutalnije, naravno, sta drugo.

E da, i jednom dok sam se vozio u troli, od Zvezdare ka gradu, devojka koja je sedela do mene pocne da se gura i nabija u mene, posto sam sedeo do prozora. Ja kontam, sta me jebe ova, koji su sad ovo startovi. Malo kasnije, opet. Potraja to par minuta, i na kraju devojka ustane i skoro mi vikne u lice "IZVINI, JE L' MOZEMO DA SE ZAMENIMO SA MESTIMA". Ja gledam budalu zbunjeno, kazem "Moze" i mi se zamenimo. Kad je prosla stanica, ona mi ponisani nekog tipa u mantilu i kaze "Seljacina ga izvadio i trljao ga o mene."

Kakve turobne priče, jedna je vezana za tvoj grad(tih par kilometara) samo, ova druga tj.prva je Srbija, fino piše Beograd-Kosovo Polje-Atina voz, ne ide to kroz Bosnu.
A ovo Derventa, Modriča...turobne al nemaju veze s putovanjem :)
De ti nama piši to Petrovo Paklenica Gornja, od mene IMA IZAĆ' MAJSTORE

A fora je bila sto sam 10-ak dana ranije sjebao ligamente na nozi, pa sam jedva i stajao, tako da tako hendikepiran nisam mogao da intervenisem.

Mojne sad da s' vadiš, znamo da se bojiš vozača tramvaja.

Morao sam da uključim rezervni nalog u slučaju bana radi ove teme...
Bijeljina-Sarajevo
Golgota preko Ravne Romanije.Kad sam usao u bus malo je falilo da povratim.Bus je mirisao i izgledao kao posle japanskog pornića.Znači fuj.Prozori se ne mogu otvoriti tako da sam jebeno umro unutra.Miris slanine koju jede deda pomješan sa mirisom sopsvenog znoja.Vozač jebe mater svima zaustavlja autobus,bije se na livadi sa nekim likom onda kvar na busu.Ludilo.

hahahaha Generacijo, pa zeme s Romanije su uvijek likovi za zabavu, nema veze da li si u busu ili pješke. Kakvi su to likovi...
A je l' putovao neko Raketom iz Brčkog hahahah zapali im se bus na po Fruške Gore, šofer mrtav 'ladan, možda je ufurao da je baš na raketni pogon vozio?

...pa zeme s Romanije su uvijek likovi za zabavu, nema veze da li si u busu ili pješke. Kakvi su to likovi...

Najjace mi je bilo kad je zaustavio autobus da se pobije sa likom na livadi.Cio bus izasao da navija.

A je l' putovao neko Raketom iz Brčkog hahahah zapali im se bus na po Fruške Gore, šofer mrtav 'ladan, možda je ufurao da je baš na raketni pogon vozio?

U sunce ti,prema ovom moje pustolovine su nista...

Raketom nisam ja putovala ali jesu moji najbolji prijatelji, bilo ih je troje i pouzdano verujem u verodostojnost informacije, još kad uključiš podatak da je to bilo nezaboravnih devedesetih, i tvrdili su da je bus na tako dugoj relaciji bio potpuno neadekvatan jer je bio baš za GSP.
Ćale mi je znao pričati dogodovštine kad je dolazio ovamo Topola prevoz, Bačka Topola, ja ga pitala je li imao klimu kaže Kakvu klimu, ovaj nije imao ni točkove, otpao nam točak u jednom momentu.
Najžešći su šoferi koji švercuju usput pa odvuku putnike do neke kuće, niđe veze s marš-rutom i onda ostavi putnike a on ode obavljati svoje poslove, samo vidiš vadi nešto iz gepeka, jedno stavlja, drugo ubacuje... strašno :)))

Mali ganjci skuplje gaće (svoje) sa patosa, ide i kurabeca ženske po busu, ca. 3-4 godine.

Lik saznao da će da robija što se derao pijan po robnoj kući, i sad se dere o tome u autobusu, ja čitam papire od njegovog advokata, pandur stoji, čita sa mnom, gleda lika i ne veruje.

Lik vadi novčanik iz tašne ženi koja stoji do mesta na kom sam sedeo, ja vidim, laktam drugaricu, vidi i ona, i ne uradim ništa, lik sa kolegom ispada na sledećoj stanici. Nikada to sebi neću oprostiti, bez obzira koliko sam godina imao. Sledeći je najebao, a znam da će ih biti, to mu kao neki zavet

Lik koji je doslovno toliko smrdeo da je masa pakovala stvari i menjala pol autobusa, u zavisnosti od toga na kom je on. Leti narod i napuštao bus opušteno. Stvarno nešto nezamislivo

Vraćanja sa EXIT-a, e to će možda neko drugi pominjati na temi :)

:)))) za pijanog iz robne kuće...
Čoveče da nije tih autobusa kako bih ja ikad upoznala sav opus najnadrealnijih narodnjaka, pusti jaro i ne jebe...Još pojača!

išao rano jednog jutra u školu, smorio se, ne vidim na oči, kad ono, u nikad boljem trenutku, kontrola!
Ja naravno neam kartu niti markicu, i šta sad, ja kao - improvizuj!
Prilazi lik i pita za kartu, ja kažem - neam, a on:
''Pa šta ćemo sad? Da te pišem, ili šta?''
Ja: ''Pa piši...''
On: ''Ime?''
J: ''Pera.''
O: ''Prezime?''
J: ''Detlić!''
:pola basa u plač:
O: ''Alo mali, nemoj da me zajebavas...''
J: ''Dobro, dobro... Petar Detlić.''
:druga polovina u plač:

Ja i mojih 5 drugara smo zaustavili bus, mislim rekli vozaču da nam stane, i stao je na sred magistrale, a scena je bila ta da je nas šestoro stajalo pored busa i pišalo