Prijava

Коначно епизода која држи пажњу свих сат времена.

Kakvi su oni dzinovi prvi put ih vidim?

Slažem se, sve je vrhunski urađeno u ovoj epizodi, samo sam se nadao da će se završiti Stanisovim dolaskom. Ako u zadnjoj epizodi Džon ne postane lord zapovednik, poserem im se u projekat.
Znao sam da će onaj mali ubiti Igrit i znao sam da će Tormund biti zarobljen. Pošto ne verujem da će biti Val u seriji, očekujem da negde u toku sledeće sezone Džon oslobodi Tormunda kako bi ovaj okupio preživele divljane i odveo ih južno od zida da ih zaštiti od tuđina.
Hvala kurcu što su se producenti smilovali da ubace mamute. Baš su me oduševili :)
Ako su sada u seriji Gren i Pip ubijeni, možemo računati da neće još dugo poživeti u sledećoj knjizi.......

bitka je super urađena, nego mislim da se ova epizoda morala završiti Stanisovim dolaskom, bilo bi mnogo efektno, a mogli su to da urade, ionako je epizoda trajala par minuta kraće, a potrošili su i par minuta kad se debeli Sem raspituje oko seksa. Sad će u poslednjoj ponovo da natrpaju sve i svašta, ko na kraju druge sezone, i onda će Stanisov momenat slave ostati u senci

Какав бре Станис, кад он није ни кренуо на зид. Кад је то било у серији?

Slazem se Peaks. Meni je to bio najtrijumfalniji trenutak u knjigama. Ovako ce imati njah efekat...

Чак, бураз... И фора је што Станис долази ненадано... У књизи да Станис није дошао дивљани би силовали и убили ону ноћну стражу упркос херојској одбрани Џона Снегуљице

Значи тога у серији нема? Па кога боли курац онда јеботе, шта спомињете то као коментар на изјаву да је епизода била до јаја...

a potrošili su i par minuta kad se debeli Sem raspituje oko seksa.

Уместо тога, или уместо оне сцене с маторим у библиотеци, могли су да покажу како је онај џин убијен.

Bolja bi puno bila ova zadnja epizoda da kad je onaj mali spucao onu džindžerku divljakušu pa Džon Snou priđe i obgrli je ona ga nabode nožem i raspara mu utrobu, ovako mi je ona scena pokvarila doživljaj, isklišeizirana je.

све све све ал мноооого ме нервира што је урађено да њих 100 брани замак. да је бааарем 600 људи па ајде једва да прође. јел у књизи беше није само 100 него тако једно 500?

или их је у књизи исто 100 ал бане станис? мада ипак мислим да је 500+ у сваком случају.

Ko sledeći na ovoj temi pomene reč KNJIGA nek se napuši kurca lagano.

Тема се зове "Песма леда и ватре" што се наравно првенствено односи на сагу књига. Серија се зове "Игра престола". Тако да ако ти се не свиђа, можеш слободно да одјебеш са теме и направиш своју која ће да се односи искључиво на серију.
Хвала унапред.

Sve preko jedne ili eventualno ako ima potrebe za dvije o jednoj istoj stvari teme smatram za fandom i gejštinu.

DŽINDŽER SE ZIDOM ŠETATI NEĆE!

Najbolja epizoda u sezoni.
Samo su mi glupi ispali ovi divljaci, kao idemo poslati 10 ljudi i 2 džina na kapiju a nas 100 će se penjati dok će se nas 100 hiljada derati sa pola kilometra i izigravati glinene golubove. Gde je tu mozak? Umesto da su nagrnuli kroz tunel kad je džin otvorio vrata, oni otišli na kafu.
A i ovaj Snow ode da juri vođu divljaka umesto da upali mešalice i zabetonira jebeni tunel sa sve onim džinom unutra.
U stvari možda i nije najbolja epizoda. Puno nelogičnosti tu ima.

Брате, нису појурили на капију јер су се усрали од оне буради што су бацали озго.

a sta si ti, neki vojni analiticar mozda?