Prijava

ahahahahah jebem ti sestru i majku u pičku Pezose

gde si bushmane jebem ti devojku, evo me ja sam u Shenzhen-u trenutno

Jadan Pezos, njega niko ne jebe a familiju mu odraše. :(

pa ponudi se mesa ti :(

majmunska mrtva serija,odustao sam vec kod 3. ep. ove sezone jer smara zmajevski

Onaj zvuk ratne trube ili čega već iz zadnje epizode mi se svidio. Ono bi glat stvaio da mi zvoni ka poruka ili poziv no ne mogu nać a i malo je seljački.

Možda cepidlačim, ali mi je baš mračna epizoda, neki 10-15 minuta ukupno jedva vidim šta se dešava, ko koga kolje. Znam da je to ta atmosfera, al' jebiga.

Jesam li ja jedini ili ima još entuzijasta koji, kada vide da je nešto postovano na ovoj temi, dođu da provere da nema nekih novih informacija u vezi nastavaka knjige?

Neka su vala jednom preskočili a da ne prikažu onaj vrt đe svi kuju zavjere.

Ima l ko link onog zvuka ratnog roga?

Jesam li ja jedini ili ima još entuzijasta koji, kada vide da je nešto postovano na ovoj temi, dođu da provere da nema nekih novih informacija u vezi nastavaka knjige?

nisi, al nažalost slabo šta novo ima da se kaže u vezi knjige, Martina boli tuki. Poslednje što imaš je Arjino poglavlje iz Vetrova Zime postavljeno na njegovom sajtu pre par meseci.

Peaks... DAJ LINK!!!! Barem da vidim sta ce omiljeni lik da radi u sledecoj knjizi

Evo Pezose u Šangaju, poližeš mi jaju.

Elem,
nisu mi jasni ljudi koji su čitali njige i koji su toliko kivni na tv seriju...
Ja čitao, pa gledam tv adaptaciju bez problema. Ima tu nekih nepravilnosti, neke stvari su izostavljene, neki likovi su drugačije opisani nego u knjizi, ali koga boli kurac? Meni jje to recimo zanimljivo, jerbo sam priču čitao, pa mi ovo nije totalno već viđeno.

Toliko smor zvuči to "ali u knjizi" da boli. Zamisljam da je film "Kum" snimljen u današnje vreme, pa to bi haos bio jbt što pola stvari nisu spomenuli. Ovako, bez seratora po forumima u to vreme, ispade film klasik, a knjiga ostade jednako nezaboravna.
Bez obzira na sve, isto će biti i sa Martinovim delom, odnosno serijom - pamtiće se, ma koliko srali što je Ed plav ili što Stanis nije banuo. Kome cvile jaja.

Hahahahah Armine kolko objasnilo ŠAT TRU D HART!

ŠAT TRU D HART

što je najgore, meni ovo i palo na pamet dok sam gledao scenu, jebao me prokleti Džon Bon Džovi :D