Prijava

jel citao ko taj novi histori end lor of vesteros? ili ste sirotinja prevelika da bi narucili knjige preko neta?

Ima da se skine, mrzelo me da čitam al' su fine ilustracije.

Isekli su iz serije Grejdžoj stričeve i Arianu Martel. Šteta, trebali su neku vrcavu pornićarku da dovedu, i Madsa Mikelsena za Vranookog, to bi bili pogoci

a u seriji takođe umesto Belona iz kraljeve garde ide Džejmi u Dornu, ne znam da li je iko napisao već ne mogu da češljam 177 strana.

Isekli su iz serije Grejdžoj stričeve i Arianu Martel. Šteta, trebali su neku vrcavu pornićarku da dovedu, i Madsa Mikelsena za Vranookog, to bi bili pogoci

Jebem im se s majkama. Bitno je da su tu nepotrebne scene softkor jebačine koje mogu da gledam na hepiju posle ponoći a najjače likove izbacili. I ono govno iritantno Degeneris.

A tek gospa kamenog srca....

Evo link nićpora sa degeneris kako se jebe sa onom služavkom, koga zanim. OVO JE XXX SADRŽAJ NAPOMINJEM JOŠ JEDNOM.
http://www.xvideos.com/video8551276/khaleesi_emilia_clarke_lesbian_fuck_from_game_of_thrones

Kao vatra i leeeed neko od nas mora da izgoriiiiiii

kako je počeo da smara sa tim imidžom svojim, ahahah ja sam debeli trol koji jednu knjigu piše 7 godina i ubija sve svoje likove buahaha fear me...
mislim bio je on uvek takav, al sad iskače iz frižidera zbog popularnosti serije i svega.
baš je gad debeli, nek se napuši kurca

I tačno se vidi kako drka kurac, time što je prvobitno zamišljenu trilogiju razvukao na 20 godina i 7 knjiga minimum. Serija doživela bum, ajd sad da izmišljam priču i ložim narod fazon. Ko ga jebe, zbog takvog izdrkavanja sam izgubio interesovanje za knjige skroz, verujem da nisam jedini

sad sam uzeo prvi deo dank i ega da čitam. koiko je on toga napisao?

Заминљив прилог чекању дванаестог Априла. Поред тога што су у ових пола сата приказани градови у којима се снима пета сезона, као и дјелић посла који стоји иза тих 16x9, мени су за око запале двије ствари: прва је прича о дванаест дана посла ради једне сцене која се снима у Осуни, а друга је скроз пуст двор у Алкаразу. Изволте:
https://www.youtube.com/watch?v=p9Mi17nLflY

Kako je matori najavio nastavak tek za sledeću godinu, želim ovom prilikom da izjavim da su kokain i kurve odličan sport, puno mu zdravlja i sreće želim, da se još malo podgoji, da su mu mačke žive i zdrave, da ga svi fanovi ljube u dupe kao i do sada, da mu HBO baci još koji miliončić, da se fanovi još jače izbijaju ko će bolje ilustracije da radi kako bi on to objavljivao u nebitnim nam knjigama i tako dalje, sve u svemu, kupite The World of Ice and Fire - The Untold History of Westeros, send more money, fuck you buddy.

Sreća pa je sve otišlo u kurac zbog serije i zna se kako se završava knjiga i ko su 3 glave zmaja, ko će skinuti Uzurpatora sa prestola i bla bla bla. Jebem li ga koji mi je kurac u životu trebao ovakav hobi da se zajebavam oko tajne politike citadele o uništavanju zmajeva, možda nisam imao pametniji poso.

Brate plus iljadu od mene na ceo post!!!

ако серија оде независно а ваљда оће неам појма, то је скандал светских размера, усраће књигу шта год да напише ако напише.

ma jebem mu ja mater u pičku debelu