Prijava

Управо погледао све 4 епизоде (убиоскоп.цом и отац и мајка). Очигледно да, не само да их боли курац за књиге, него се нису потрудили ни да их прелистају. Контам да се мало прилагођавају, али ми стварно није јасно чему модификација читаве Џејми-Серсеи приче, и уопште ми се не свиђа куда то иде.

Надајмо се да ће дебели завршавати књиге прије можданог.

Усрали су изборе за лорда заповедника ноћне страже. Хтео сам да видим како Сем лобира за Џона и спинује јавно мњење, жао ми је што су избацили Котера Хридног. Дегенерис опасно иде на курац. Чини ми се да су сценаристи заборавили Гвозденорођене, још увек су у рату,побуњени а не видимо никакве њихове акције, Белон је још увек жив, стричеве се не појављују. Кеван Ланистер у серији изгледа као да је отац рахметли Тивину а не млађи брат.

Sviđa mi se što su vratili Džakena, da bude učitelj Arji.

lol

http://pastebin.com/Wn43XggG

Evo titl za četvrtu epizodu (hrvatski, ali ako nekom smetaju izrazi Oštrozimlje, Bacačeva hrid i slično neka prevede na srpski).

HINT: idite na RAW Paste data, izaberite sav tekst, kopirajte u novi notepad dokument i snimite pod istim imenom kao video fajl koji imate, samo dodajte uobičajenu ekstenziju .srt

Jebi ga, pogledao sam ovih nekoliko epizoda iz 5. sezone i sad mi se čitaju knjige, a nemam kad da ih čitam opet. Divota.

Imate li nekih bisera, uvrnutih kombinacija? Kenjajte malo ovde. Ne mora samo na reditu i vesteros vikiju da se piše i čita o PLIV-u.

Artur Dejn je živ i gotivi se na Kipru il' u Crnoj Gori.

I Džerion Lanister je živ, oplovio je Esos i sad se nalazi u Loratu, igra tablić sa Bendženom Starkom. Džalabar Kso je Azor Ahai.

kventin martel je živ umro nije

Maštovito, nema šta.

KVARIŠA

DART VEJDER JE ANAKIN SKAJVOKER

AŠIRAVK

dakle, iznervirala sam se. ajd, ne smetaju promene koje su iz produkcijskih razloga bile potrebne, ali brate dijalozi... toliko su plitki, prozaični, šuplji, zvuče mi kao iz nekog petparačkog romana. licedlanovala sam se kad je sersei rekla za džejmija "he's on a sensitive diplomatic mission"! čekaj, el on džejmi lanister ili đajms faking bond? ma daaaaj.... i nije mi jasno zašto su onog high sparrow napravili onako pobožnog, kad se u knjizi u startu vidi da je izuzetno ambiciozan... i zašto su napravili da je sersei njemu tražila da ponovo uvede one militantne jedinice? brate, to je bio njegov naum i dobrano je izmanipulisao tu ćurku da mu da odobrenje za to, ova nova postavka totalno menja balans moći... sranje...

mogući događaj u seriji: smaračica brijen je krenula da prati sansu na putu ka winterfellu, usput izjavljuje podriku da će da osveti renlija i naglašava kako ga je ubila senka sa likom stanisa, stanis je krenuo ka winterfellu, brijen će dubije stanisa i tako će se pokaže da stanis nije pravi azor ahai.... a možda i stanis ubije nju...

inače, nešto ne verujem da je džon regarov sin, pre mislim da je robertov...

edit: i imam osećaj da je piter bejliš bio nekako umešan u regarovu otmicu lijene, al ne znam kako i zašto...

Nedostaješ mi anđele :*

i ti meni bohorčiću, ali nosim te u mislima <3

Bohor - raduje se :*

Dijalozi maksimalno tupi. Pogotovo onih iz Dorne, esencija suvisnosti.

i imam osećaj da je piter bejliš bio nekako umešan u regarovu otmicu lijene, al ne znam kako i zašto...

Ја не могу да се сјетим ни једног битног догађаја у Вестеросу (не рачунајући Гвоздена острва) у ком Бејлиш није имао своје прсте...

Ma Bejliš je tad bio još zelen, mislim da nije ni imao neku titulu tad.

Maljutka fazon.

Meni i dalje nije jasno zašto još uvek gledam ovo sranje od serije.

Ja sinoć odgledao prvu epizodu. Sansa smara u 5.sezoni kao i u prvoj.