Prijava

http://img.game.co.uk/ml/3/3/2/5/332565ps_500h.jpg
Jel ova dobra razmišljam da je skinem sa sve gold packom

Za one koji imaju Windows XP.
Start>Run> kucas: telnet towel.blinkenlights.nl

Enjoy the movie.

"Luk, jebo sam ti kevu!"

Nego zanimljivo, bas malopre odgledah poslednji deo a ono tema ovde.
Natero sam curu da odgledamo sve 6 ovih dana i dopalo joj se :)

Pa dopalo joj se kad nema šta drugo da radi. :))

a da, ovo sto zyc kaze... pa ocigledno je da u epizodama 4,5 i 6 (sa dvdja) neke animacije nisu mogle da budu uradjene pocetkom 80ih pa da se izvrnes :)

e tulume nemas pojma kako moze da nalozi ono pjupju sa laserima :)
jos si ti mali :P

Hahaha, još da gledam Rendžere, a? :)

strpljenja mladi džedaje :)

Ne znam za to ja imam verziju sa Sebastianom Shawom kao Anakin a ovu sa Hajdenom sam gledao kod ortaka i učinilo mi se da samo liči jbg. nisam to ranije primetio ali kao što kažeš dosta stvari je sređeno. Evo kako se na kraju sve završava sa Imperatorom
http://www.youtube.com/watch?v=aKWVCv8uWDI

Гледа ли ко од вас Д Клон Ворс серијал?

Ja gledam, nisu loši ali su nepotrebno pravili to i plus su uveli Asoku a kako će je se otarasiti nemam pojma. Dugometražni sam gledao u bioskopu i onda ga skinuo sa neta i dobar je....

Пратим и ја редовно и ову нову сезону.
Не знам, ни мени није јасна та Асока, а контам да ће њена судбина и остати највећа мистерија јер у Освети Сита уопште нема ни А од Асоке, значи ил' је трагично настрадала, ил' је прешла на тамну страну. >:)

Il su je poslali u pizdu materinu na Dantuin ili Nar Šada koji se ni ne pojavljuju u ovom serijalu xD A otkud znaš Lukas kakav je snimiće rimejk svega i ubaciti malu drolju xDD

Ја бих епизоду VII... није фер :S

Pa dobro sad, Cajk, nemoj biti tako oštar. Sad znam. :)
U budućnosti:
Nekilik: Jao, si primetila koliko onaj glumac na kraju šeste epizode, što glumi Anakinov hologram, duh, šta već, liči na Anakina u epizodama 2 i 3?

Ja: Na DVD izdanju remasterizovane verzije 6. epizode, umesto glumca koji je originalno igrao Dartha Vadera je ubačen lik onog polu-klovna koji je glumio Anakina Skywalkera. To je odrađeno tako da izgleda kako je, jelte, u toj Sili Anakin ostao onakav kakav je bio pre nego što je pao pod Palpattineov uticaj.

Storma carica
Saki šta bi stavio u epizodu 7?

Па оно... нека битнија дешавања из проширеног универзума™. Тј. креирање Нове Републике (5 ABY - 25 ABY) и новог реда Џедаја :)