Prijava

@kizo
bez uvrede, ali ja takav film ne bi da gleam, al opušteno, sigurno ima onih koji bi

Buxnomaniakov siže je zapravo interesantan...

Gde je Cule na ovoj temi?
Pa ima da ga zovu iz produkcijske kuće neke bre ako išta napiše.

Ja bolujem od paranoidne prihoze i imam tripove da me snimaju i prate, kad bih napisao knjigu o tim tripovima bila bi bestseler verujte mi a razlog što je nisam napisao je što sam još uvek u tripu da me prate i kad bih izneo detalje plana kako da im pomognem otišla bi mas u propas pa onda dok ne ozdravim ili dok im ne pobegnem niššta od knjige

rajkox7
________________________________________________
al to ne mož da traje više od pola sata.
________________________________________________
Mislim da nisi dobro razumeo. Čovek je napisao crnac.

http://img.timeinc.net/time/daily/2008/0808/ron_jeremy_0825.jpg

http://www.icelebsdb.com/CelebImages/2/18172/Images/Image_0.jpg

E ovako nesto bih ja snimio

ZANR: KRIMI, DRAMA
Ako ste gledali Rise of Footsoldier => http://www.imdb.com/title/tt0901507/
ali u srpskoj verziji

Pocinje recimo tako sto 45-togodisnji kao neki biznismen (Dragan) prica tu nesto sa poslovnim partnerima, i onda mu jave da mu je najbolji prijatelj (Stevan) ubijen. Tu neka scena sa sahrane, plakanje ovo ono. Onda on na sahrani srece tu jos jednog drugara (Nikolu) sa kojim nije progovorio 15-20 godina, i onda krenu da vracaju film.

Prati par drugara (znaci ovaj biznismen Dragan, ovaj ubijeni Stevan i ovaj sa kojim nije pricao Nikola, i jos dvojica, Djordje i Vladan), recimo krece od sredine '80-tih, sa npr Vozdovca, ili Blokova. Tu obavezno mora da se ubaci da su isli na Partizan ili Zvezdu, tu neke scene sa gostovanja iz SFRJ, mogu i neki arhivski snimci. Onda kada pocinje rat, jedan najpaljeniji se prijavkljuje i odmah gine (Djordje). Nas glavni junak (Dragan) se tu ubacuje u neki sitan kriminal, a ovaj drugar sa sahrane (Nikola) je vise neki roker, miroljubivi tip. Riba Ana je sa miroljubivim tipom (Nikolom), ali krene da ga vara sa Draganom. Onda Dragan sutne ovu ribu i ona umre od dopa par godina posle.

Ovaj sto je ubijen zbog koga pocinje ceo film (Stevan) je bio partner Draganu, ono obagatili su se u ratu i posle njega i tako to. Onda ulaze u neki posao sa gudrom i tako to. Njihov 5-ti ortak (Vladan) koji je isto isao na tekme sa njima je malo stariji i pocetkom devedesetih se snasao, ubacio u neku ozbiljniju politiku i ovima cuvao ledja, ali njemu drugi klan digne kola u vazduh sa celom porodicom. Tu bi bili i neki nebitni likovi za obavljanje "prljavih" poslova i tako..
Na kraju bi mogao da se zavrsi tako sto ovaj miroljubivi (Nikola) ubija Dragana, jer je njegova bivsa riba Ana, abortirala Nikolino dete jer se navukla na dop, a on to nije mogao da prezali, il tako nesto
:D

Dobra je tema, sam sam mislio da otvorim istu ovakvu prije nekog vremena.

Žanr: krimi, misterija, horor
Naslov: (Još bez naslova.)

U osrednje metropolskom gradu taksisti počinju da umiru. Neki nasilnom smrću, neki samoubistvom, neki prirodno, ali svi umiru na radnom mjestu. Ko ubija taksiste, i ako postoji ubica, šta im radi, ubije ih pričom, rukama, ili ih naćera da se sami ubiju, policija se trudi da nađe krivca a vasnici taksi firmi strahuju za zaradu. Usijali se službeni telefoni među kolegama u taksijima, odbijaju da voze druge stranke osim stalnih, narod mora pješke ili autobusom do grada na piće, užas!

Brat bratu, mislim da ova ovolicna ideja vrijedi bar 500 hiljada bilo koje valute, ponude primam u PVT.

citav zivot imam jedan preogroman i razvijen scenario u glavi,mada ne verujem da cu ga ikad preneti drugima...jako je zanimljivo inace

Žanr: Krimi drama sa elementima horora
Naslov: Manijak

Fabula radnje:
Elokventni uzebekistanski mladić dolazi u zabačeno rusko selo da uči decu i narod kako se jebe dogistajl. Tu se zaljubljuje u lokalnu učiteljicu koja ima mračne tajne pošto je ubila lokalnog seoskog narko bosa i čuva njegovu lubanju iz koje pije mozka na mladu nedelju danom i mesecom. I tako dok se između njih dvoje javljaju iskirice, lokalna banda oće da osveti svokg bivšeg šefa. Na putu do krvožedne učiteljice im stoji samo elokventni mladić. Ali oni ne znaju kakva iznenađenja krije uzbekistanski don žuan.

ja se ne sećam ič da sam uopšte otvorio ovu temu o.0

oću ja da glumim ako je pornić. umem da budem muž koji je na poslu dok mu jebu ženu

Žanr: Krimi drama sa elementima horora
Naslov: Budala

Fabula radnje:
Elokventni pakistanski mladić dolazi u zabačeno mongolsko selo da uči decu i narod kako se jebe dogistajl. Tu se zaljubljuje u lokalnu učiteljicu koja ima mračne tajne pošto je ubila lokalnog seoskog narko bosa i čuva njegovu lubanju iz koje pije mozka na mladu nedelju danom i mesecom. I tako dok se između njih dvoje javljaju iskirice, lokalna banda oće da osveti svokg bivšeg šefa. Na putu do krvožedne učiteljice im stoji samo elokventni mladić. Ali oni ne znaju kakva iznenađenja krije pakistanski don žuan.

Žanr: hohor, akcija, krimi i ostale pičke materine
Naziv: Nema još al nešto kratko sa The

Lik živi sam u nekom smrdljivom stanu i radi neki smrdljivi posao i živi smrdljivi život. I počinju da mu se prividjaju duhovi. Uvek i svoda po danu, noću. U stanu najviše. Završi na psihijatriji gde provodi neko vreme i bude mu bolje al opet čim se vratio sve po starom. Duhovi mala deca, duhovi babe i djedovi i pomeranje stolica i palenje gašenje svetala.
I onda mu dodje neki djed i objasni mu da se urotila neka kompanija protiv njega jer treba on da dobije neko zemljište u tom gradu kao nadsletstvo. A jedan od bithih kuraca te kompanije je drugi naslednik i oće da se reši ovog našeg lika da bi proširio kompaniju. To je haj tek kompanija sa najsavremenijom opremom 3D glupostima koje su mu ugradjene u stan.
I on polako sklapa kockice i prestaje da se plaši tih duhova. Ovi iz kompanije pizde pa na kraju pokušavaju da mu nameste kao samubistvo pa on beži iz grada i tamo pravi neki zajebani plan kako da ih sjebe na sudu i dokaže da su pokušali da ga sjebu. (Snimio kamerom nekako stan i te duhove i te gluposti kao dokaz) Može tu i neka pička da uleti čisto da bude karindžanja kad pobegnu iz grada u nekom jeftinom hotelu a može i ona da primi taj telegram o nasledstvu.
Klasičan hepi end.

Žanr: Akcioni triler
Naslov: Bogoljub

Fabula:
Crnci su zavladali svijetom. Bijela rasa je u potčinjenom položaju. Svugdje u svijetu se pruža otpor. Vođa srpskog nacionalnog pokreta je Bogoljub, čovjek od oko tridesetak godina, kao mali je tuko Cigane po gradu. Bogoljub putuje za Vašington, prestonicu Crne Imperije, gdje se sastaje sa ostalim generalima da vrate pravdu u svijet.

Богољубу је син геј.

sat vremena sam pisao scenario i komentar mi nije izasao iz nekog razloga.

To više govori o tebi nego o sajtu