Prijava

Ja sam se "krstila " pre 6 godina. I ove godine mi je trebala krštenica ua stipendiju neku i kad sam otišla u crkvu, ispostavilo se da nisam krštena i da su gospoda očevi zaboravili taj dan da upišu moje ime u crkevene knjige, a pare nisu zaboravili da uzmu.

Uputila sam posebnu molbu vladiki uz objašnjenje da je stipendija jako bitna za moje dalje školovanje i on umesto da mi je izadao jebeni papir, naljutio se na sveštensvo iz crkve gde sam se "krstila" i ne znam šta je dalje bilo, stipndiju nisam dobila, a sa crkvom sam raskrstila. I od tad mi je, za ne poverovati, duša čistija.

Оглашен значи некрштен, они имају право да буду на тој литургији ил чему већ само један период док не почне онај други део где је њима забрањено да присуствују... мислим велка гупос ал то је православље!

Ma, to su idioti sve, bre. Ludi oni, lud narod... Ovde kod mene je večeras više gruvalo nego '99. godine. Zajebali su RV, PVO i NATO zajedno. Verovatno se i u Vitlajemu tako šenlučilo...

Мени је то до јаја "оглашен", као из неког вестерна.

Reci... "Oglašen"... Dobro da nije "ozloglašen", u pičku materinu. Zamisli, ide liturgija i u jednom trenutku sveštenik kaže: "Ozloglašeni, mršte iz crkve!".

Е стварно ове године опалише по петардама к'о нездрави!

Па то ти је у ствари вип део литургије, за то треба да даш кинту, чланарину.

Da ja pitam tog patrijaha: ŠTOS MORA VOLKO PUCAT ZA BOŽĆ? To da probudimo Hrista Spasitelja il' šta?

Sad kad odem na selo ima d'izginem. Moj komšija svakog božića rukne po 2 sanduka municije. Puna mu šuma zakopanog naoružanja, bole ga noge. Ja moram da kupujem petarde. Pu, bem ti nepravdu.

I da: JEL ISTNA DA SE BADNJAK NE PALI NA BADNJICU VEĆ SE NOSA NA HAUBI DO SRPSKE NOVE GODNE PA SE ONDA FRKNE U RIJEKU?

Mali off - Sviđa mi se kako mylyca i Mr. Moon funkcionišu, ima tu nekakve...hemije.
Mislim da Mr. Moon treba da se odrekne svog asketsko-pijetoznog života zarad mylyce, a ona svojih iracionalnih pogleda na ljubav i seksualnost, te se, jelte spoje u kakvom pastoralnom smislu.

http://s57.radikal.ru/i156/1007/31/eef67ecc6111.jpg

Au, retko velika spemčina.

Господине патријарше, зашто муцате док читате, да ли је у питању трема или недовољно познавање словних знакова?
Друго- Како је могуће да сте пре двадесет и кусур година дозвољавали неправославцима, а хришћанима да буду крштени кумови говорећи да је битно само да је кум крштен а данас кум мора бити искључиво православне вере?
И да ли је ново име ваших подчињених лопови или попови?
Хвала.

Ni ja nisam krsten.

Mali off - Sviđa mi se kako mylyca i Mr. Moon funkcionišu, ima tu nekakve...hemije.

Totalno devijantan ukus imaš, moram da primetim.

Mislim da Mr. Moon treba da se odrekne svog asketsko-pijetoznog života zarad mylyce, a ona svojih iracionalnih pogleda na ljubav i seksualnost, te se, jelte spoje u kakvom pastoralnom smislu.

a pogotovo

Mislim

Ne preteruj :p

Svi vi što masturbirate dok traje Božić gorećete u paklu!!