Prijava

немој да причаш

Jagodina je grad pobratim mom gradu.

Bio sam u Jagodini nekoliko puta tokom prošle godine. Grad kao grad je lep, ima lepih zgrada, ali je nekako sve razbacano... Centar grada - livada - lepa zgrada - livada - akva park - njiva - zoo vrt.
Akva park je lepo urađen. Zoo vrt je... Nznm... Bezveze... Životinje smrde, izgledaju kao da su drogirane i majmuni večito imaju neke osipe i izrasline. Jedine životinje koje su mi se svidele su tigrovi. Prelepi su, a posebno oni mali... Mirni su, pitomi, možeš da ih maziš bez problema. Park izna zoo vrta je stvarno jedan od najlepših koji sam video. Svaka čast za to. Sela ne liče na sela, već su više kao varošice... Lepo mesto, ali opet, ne sviđa mi se što je toliko razbacano. Ima i lepših gradova. Sve u svemu, ok je, ali ne bih voleo tamo da živim. To je moje viđenje kao turista i kao neko kome je Palma predstavio grad. Ali čovek malo više kenja. Kao, stranka ne toleriše i ne plaća ručkove, a lično sam video da se lik narokao pečenja kao niko i potrošio 60.000 dinara za jedan ručak. Sramotno...

Životinje smrde,

Ма јок, Стефи, животиње ће сигурно да миришу на Нивеа фор мен. Него, каш ми доведеш неке емо цаве на пампрчење? Нек дођу код чика Бурзе, има да се одушеве.

Само знам да је будућност Јагодине да постане Ћуприја. Остало није битно.

Stefane,
Da li si bio u Bloku 29 u NBG? Pre sam ziveo tu i bilo je zastrasujuce. Zgrada gde sam ziveo je bila tada jedna od najskupljih u Srbiji, a nalazila se pored neke stare zgrade pune dilera droge. Ponekad bih se plasio da pogledam u tu zgradu. Secam se, neki tip iz te siromasne zgrade je usao u atrijum skupe zgrade, imao je pocepanu odecu. Takodje je bilo neophodno da svi u toj skupoj zgradi imaju makar dve brave na vratima jer je ta nova zgrada privlacila provalnike. Jedina stvar koja je razdvajala stanove koji su kostali stotine hiljada evra, od okupljalista narkodilera, je bila jedna limuzina.

Sada se ti zali sto je u Jagodini njiva pored akva parka.

Nisam nikada bio, ali ja pričam o Jagodini... To sa narkodilerima nije moj problem, već nesposobne policije.

Burzi, u bg-u ne smrde... Neke... Toliko...
Ovamo je strašno koliko bazdi...
A što se tiče emo cava, baci sliku na fotografije vukajlikaša, pa ću videti ima li zainteresovanih...

E da, te životinje što smrde, ubijaju na mestu...ali ne smrde sve, najviše one mečke i puma...

A objektivno, Jagodina nije loše mesto za život, nije veliki grad, nema gužvi, imamo sve što nam je potrebno...dobro je.
:D

Pa on (Palma) je šurovao sa Arkanom i Pelevićem devedesetih, nakrao se ko ciga na vašaru, a sad prodaje tu neku prefinjenost na TV i sl.

Ама, какву префињеност он продаје на ТВ-у?

Не видим зашто Јагодина, или било који други град у Србији, не би могао постати град будућности?

Ја Јагодину памтим по одличном пиву.

Живела Јагодина, оу јеа!

Jedino je dobro što imamo kvalitetne pičetine, što mlade što stare, ali i one pale za BG,KG,NS,NI i sl. čim dobiju krila.

E, to.

Nije da branim Palmu ali Jagodina je super kada se poredi sa gradićima na jugu ili npr Knjaževcem,Borom,Majdanpekom...U svakom gradu u Srbiji ima dosta siromašnih,ali situacija je alarmantna dole,mladi beže u BG ili NS,ostaju samo stariji.Jad i čemer...To su gradovi bez budućnosti,a ne Jagodina koja se možda i minimalno razvija na nekom planu,što je najbitnije ne stagnira i ne nazaduje.Te zatvorene fabrike su naravno dokaz da debeli ulepšava stvarnost,da nije sve ružičasto,ali recite mi bar jedan grad u Srbiji koji nema propalu fabriku,čitava zemlja nam je takva,žrtva tranzicije.

http://www.youtube.com/watch?v=OBulFcvOfVM
Kad mogu Kragujevčani, možmo i mi!
Ajd da se skupimo nas 4-5 Jagodinaca sa Vuke u ''Legendama'' da se otrujemo ko pacovi!
Jagodino diko mila
Morava te odgajila
Odgajila dobre ljude
pa šta bude, neka bude!lololo!

Пол Гаскоињ, ciji si dupli? :)

A cesto idem u "Legende". Hahah.

PEVETE PEVETE PEVETE EDDIE!!!

Ok, ok.
A nikad te nisam vid'o u Legendama.

Samo da pitam drugare iz Jagodine, da li je Streliste konacno dobilo priznanje od gradske uprave da je kontinent?

HAHAHAHAHHAAHHHHHHAHAHAHAHAHHHAHAAHAH
Mislim da je Edi adekvatniji da odgovori na to pitanje, on živi blizu Strelišta :DDD

Jebes DragAna, imamo Noneta! Vaistinu grad buducnosti. :)