Prijava

Naravno dve ribe đavolja trojka je samo u najgorim slučajevima kad je riba bolja od Pamele i Džene zajedno a neće samo sa jednim :D

Čito sam neđe da imaju tri ' vrste' lezbejki. Ne mogu se sjetit imena. Logično, prva vrsta su ribetine baš, treća one što izgledaju ko izbacivači, a druga su sredina ona. Ko sentinel na kotor.Trt neki. Zanimljivo mi je bilo u tom intervjuu, ova cura je rekla, za ovaj prvi tip ( lijepih) đevojaka, kako joj je nejasno zašto su one lezbejke kad mogu da imaju sakog momka o.O. Je li to tako, majkumu? Sad još mylyca suptilno reče da su gabori. Ne znaaam. Ne ruši nam fantazije! :)

Bolje je pitanje, zašto su dobre ribe strejt kad mogu imati svaku devojku?

Moderni musketari
I ne, nikad nisam bio u džej klubu

Gabori su realno, za šankerku u gej klubu sam mislila da je muško, i to je izgledala kao dobar tip :))
Bolja fantazija su biseksualke, njih znam grdilo, a da su dobre pičke. Trukor lezbejke mu dođu kao tanga kupaći na debeloj ribi, do jaja opredeljenje za kupaći, ali nikako ne želiš to da vidiš na njoj :)

Trukor lezbejke mu dođu kao tanga kupaći na debeloj ribi, do jaja opredeljenje za kupaći, ali nikako ne želiš to da vidiš na njoj :)

Каки је то "Повуци ручну" фазон? Мош ти то боље. :)

Hahaha, ne mogu :)) Možda ti nije dovoljno dobro poređenje zato što zapravo voliš debele ribe :p

Ljudi, lezbejke su tres ribe. One prave, socne, sisate, guzate, dugonoge i pune estrogena ne idu u lezbejke, nego se druze sa muzjacima.

Što smo mi muškarci toliko opsednuti lezbejkama?
Priznajem da jesam ali ne znam zašto...

Негде сам писао на форуму о овоме, не сећам се где. Већина мушкараца зна лезбејке само из порнића, па онда генерализује и пришије свим лезбејкама епитет промискуитета и онда живи у заблуди да су лезбејке промискуитетне особе које би се појебале с њима.

Наравно, реалност је другачија. Лезбејке су врло често особе које су врло често негативно настројене према мушкарцима, јер их доживљавају као конкуренцију, а и кивне су због тога што им природа није подарила курац, кад већ себе не доживљавају као жене, већ као мушкарце заробљене у телу жене.

Постоје и оне кул лезбејке које изгледају женствено и нису дркоши, никад не би провалио да су лезбејке, осим можда по томе што имају врло развијен смисао за хумор (који је мушка карактеристика) и начин размишљања мушкарца.

Ne žvaću karfiol, nego balave kočić! Tako i treba, tako Bibilija propoveda.

Milice, uglavnom se slazem sa tobom oko ovoga, ali u svakom pravilu postoje odstupanja.

Ja sam bila sa devojkom koja je trukor lezbejka. I nimalo nije ličila na bugarskog carinika ili Žiku automehaničara, zlatokosa jedna slatkica sa loknama, ne postoji osoba ovde koja se ne bi okrenula za njom na ulici.

Što kaže Džimi, ne bi na prvu nikako mogao reći da je lezbejka, ni po stavu, ni po priči ni po ponašanju.

Ja sam bila sa devojkom

Črčo xD

: otvaram čips, udobno namještam dupe: Črčo, aj pričaj malo, a? :))

Jbg živimo u modernom društvu gde su ovakve pojave česte.
Moj najbolji drug je gej i nit mu fali neka daska u glavi nit nema pola udova lik ko svi drugi.
"sestrinska ruka" ono fazon dve najbolje drugarice su su odlučile da se igraju jedna sa drugom i često tu udje neki Gumeni ili pravi... to je OK :D
Ali ovo Feministkinje kurci palci.... Bez kommentara.

Pornici sa lezbejkama ?

L0Le, ne razumem, šta si hteo da mi kažeš...

Šta_htjedoh_reći, žao mi je, nisam ja tema, tema su lezbejke :)

Pa bila si sa devojkom a ti si žemsko tako da jeste tema o tebi :DD

Hah, ne bih ja bio ja, da nisam pokušao :)..

Па, то што је била с девојком, не значи и да је лезбејка.