Prijava

Samo čekam kad će mi stići račun za fiksni.
Do kurca više.
Jebem ti parazitsku državu u sve njene organe!

Da imam kako, otišao bih daleko iz ovog čemera i stecišta šibicara i sitnih jajara.

Ma mts je mnogo retardiran, stalno nešto menjaju i jebu. Ja razumem da hoće da uzmu što više para, al' često jedu govna s nekim diskusijama.
Ja uplaćivao one promocije za net i za poruke, i bilo po 50 kinti. Sad net 125 (kontam da će još da dižu), a poruke 200 kinti. Kao imaš beskonačno...
Najgore mi je bilo kad su mi poruke bile 1 dinar, pa kad su podigli na 5. Au!

A je li, ova kontrola s 50% popusta za paket 1000 ispada 500 kinti. Je l' tačno 500 plaćam ili ide neki porez, kurac, preko?
E, i piše da mogu da se aktiviraju one promocije Uzmi minute, poruke i net, a na nekom forumu sam pročitao da su i to isključili sad???
Zajebano je to, potpišeš na 2 godine, a oni imaju pravo da menjaju šta god hoće, kad god hoće.
Je l' može nekako da se raskine ugovor, ako ne budem bio zadovoljan?

Sta znam.
Meni u vipu sigurica 3000, 1500 mesecno i evo tacno toliko mi stigao racun.

500 plaćaš. Evo sad sam video, stvarno nema tih minuta i poruka ima samo net da se uzme. Ne može ugovor da se raskida. Ja sam hteo da uzmem ADSL sa većom brzinom i cenom, i morao sam da platim odjednom sve preostale račune do isteka ugovora, pa tek onda da raskinem stari i potpišem novi. Fora sa tim ugovorima je, tehnički, da se ne obavezuješ ti da koristiš minute, megabajte, poruke nego da njima daš XY para. I te pare moraš dati, a ti koristi kako hoćeš i koliko hoćeš.

To to, ti mozes da das 500 dinari a da ne korstis articu

Pa to me nervira, što stalno menjaju nešto. Ajde minuti i poruke da kažem da mi ne trebaju, al' net mi treba. Kontam da će i njega da skinu za koji dan.
Opet sam u žešćoj dilemi, moraće da odmori još koji dan.
Mada, nekako mi ovaj sever paket deluje najadekvatnije, jedino da me ne jebu ko tebe, Sale, za tih 1200...
Ne bi trebalo, jebemumater, nema logike baš.
Samo, 'de iskopaše ovu cenu od 762,71 din.

Kazem ti Ronine, preporucujem ti za bilo kojeg operatera da uzmes siguricu/ kontrolu..
Ovako ti prikrpe nesto lagano

A je l' postoji fora da pređem na Telenor, ali da nekako zadržim ovaj broj? Tj. da nekako redirektuje, da kad me zovu na ovaj mts, da ide na taj novi Telenor koji bi' uzeo?
Čuo sam da ima tako nešto, al' ne znam baš tačno.
Moj burazer je u Telenoru, već 3, 4 godine, nikad ga nisu jebali, još dobio 50% popusta na paket.

Evo, naš'o sam. Kao zadržiš svoj broj isti, a pređeš na drugu mrežu.

Ja sam prebacio svoj postpaid broj iz telenora u mts pre dve godine. Odes u mts ili gde god oces da prebacis broj tamo podneses zahtev i posle dva tri dana zove te tvoj operater i pitata te zasto prebacujes broj sta nije valjalo...... I cak ti ponudi da potpises ugovor opet kod njih ali ceti uciniti da bude sve 50% jeftinije. Pa mamu vam jebem hostaplersku sve moze kad oces da pobegnes od njim picke kolko se plase fluktracije. A ti ugovori sa telefonom na 2 god su smrt, bolje dve godine skupljaj pare pa kupi fon ko covek i biraj sam kolko oces i kad oces sta da torsis a ne da budes rob operatera. Msm da je taj ugovor sa operaterom priblizna smrt kao i kredit sa bankom. Ja sam sa 13/14 godina nagovorio kevu da uzme telenerov internet da bi mogao da imam net i kad odem u selo. Ali veliko govno sam pojeo jesam ja procitao ceo ugovor al sta bio sam klonac nista mi nije znacilo, imao sam ogroman rat sa njima majku im jebem krvavu!! Sad imam adsl internet potpisan sa mts opet sam procitao ugovor ali sada sam nasao jednu rupu (necu javno da iznosim koja je!!!) gde ako mi se tp desi sto ima mizarne sanse da se desi da ih tuzim + sam izucio i ceo zakon o zastiti potrosaca tako da sam opremljen. Jbt da sam tako pomno i ucio sad bi imao svoh 60 bodova i upisao narednu godinu na budzet a ne da se mrcvarim do oktobra 2.

Brate, u svakoj prodavnici moš duzmeš telefon na rate, ne moraš operateru da plaćaš. I mislim da možeš svaku tarifu po punoj ceni bez ugovora. Ja razmišljam da nešto slično uradim. Uzmem Mix Net L za soma dinara uz taj popust, a telefon kad mi zatreba kupim na drugom mestu. Imaš 1500 poruka i 600 minuta, i boli te kurac koja je cena tih poruka/minuta.

Ma i ja sa uzeo sa onim popustem na godinu dana nesto ispod 600din mi je pretplata imam 300min 600poruka i 600mb. Samo internet potrosom. Ovaj viber, whatsapp i fb messenger ne da stede nego nije normalno koliki bi mi racini bili da nema njih. A napravio sam da na sto vise mesta u gradu imam wi-fi konekciju da bi sto manje koristio moj net. Mada whatsapp salje i prima poruke i kad potrosis brze megabajte :)

A čekaj, svaki postpaid paket u mts-u može da se uzme uz 50% popusta, s tim da ne uzmeš nijedan telefon?
Sad vidim, kad odem ovde na Kupujem, ima dole kao "Tip kampanje" gde biraš da l' ćeš 50% popusta ili bez kampanje.
Znači Mix Net M bi bio 570 kinti?

Samo što sad vidim da piše da to traje do 30. juna... Ako nisu nešto promenili.
?

Ne znam ja sam u martu potpisao na godinu dana da placam 50% manje, 570 mesecno placam taj mix net m. Bez telefona

EDIT: http://www.mts.telekom.rs/index.php/promocije-pojedinacna/items/id-50-umanjena-pretplata-i-za-mega-net.html

A kad prođe godinu dana, ili dve, zavisi koliko potpišeš, je l' posle opet potpisuješ na godinu ili dve, ili možeš da plaćaš i dalje, a ne moraš?
Al', jebiga, ako nema više te fore sa 50% manje.

Pa mozes ako jos bude trajala ta akcija.....

Aha!
I vidiš, tu piše da traje do decembra, to je profi. Znači mog'o bih ovaj Mix Net M za 570 na dve godine.
Jesu tebe nešto jebali, da plaćaš više i te diskusije?

Jel ima neko iskustva sa lenovo telefonima?