Prijava

Eeeee, pa to je sada :) Nisam bio na Egzitu ali sam čuo da je Pekinška patka rasturila Pistolse. Posle sam bio na Patki u SKC-u i bogami jesu prašili! Što se tiče Pistolsa deluju raspalo sada, eto i ti potvrđuješ, a Ramonse nikada nisam gotivio preterano. Ali Pistolsi su harali sedamdesetih, doprineli su revoluciji u Britaniji, jeste da su se brzo raspali, ali su to kratko vreme iskoristili pljujući sistem, režim i slično. Da ne pominjem da su se oblačili u kese za smeće, nakon čega je to postao modni hit. Možda su bili muzički šupci, ali su imali veliki uticaj na ljude, modu, i kasniji pank.

Damned су стварно СИЛА!

Svako ima svoje mišljenje. Mada Goblini su isto super, eto oko jednog barem da se složimo :)

A da si video nastup patke u ns. ja sam se skenjao. prže matorci, daju sve od sebe, pravi pank, haos. a klinčadija iskulirala, razišla se masa....zvezde večeri ritam nereda! ja se skenjo.
Goblini su odlični. mi u ravnici smo uvek bili pank raspoloženi. svirali su skoro u Šabcu, nisam bio, al sam iz prve ruke čuo da je bilo fantastično. :D

Gobline nisam nikad uživo (krivo mi je), ali Patka cepa!

posebno sadanista. :D

The Magnificent Seven!!!

Meni je London calling neprevaziđen!

Meni lično omiljena pesma je White man in Hamersmith Palais.

Luz skin i strejt tu hel...izvinte al previše sam pijan da bih skontao kako se piše na anglikanskom.

Aj fot D lo(end d lo Von).Najjača stvar.

Breaking rocks on the hot sun, I fought the law and the law won... Dobra stvar. Poslušaj od Nirvana Pištoljevića prerađenu. :)

Poslušaj od Nirvana Pištoljevića prerađenu. :)

To iz onog filma Hunting party?

moram reći šta mislim o pistolsima. čitam kako neki ih ne vole jer samo pljuju i ne znaju da sviraju i slično. Zaboravljate da danas nije ništa posebno biti besan u pesmama i pljuvati sve oko sebe, ali u to vreme to je bilo nezamislivo i krajnje provokativno. treba pročitati knjigu od Rotena. BTW Roten je kasnije oformio PIL, i tu ne možete reći da ne znaju da sviraju i da sve pljuju