Prijava

Na junajtedovom sajtu je bilo glasanje da se izaberu prvih 10 najboljih, najvrednijih igrača u istoriji Mančestera. Lista je rekla ovo:

1) Ryan Giggs
2) Eric Cantona
3) George Best
4) Sir Bobby Charlton
5) Cristiano Ronaldo
6) Paul Scholes
7) David Beckham
8) Roy Keane
9) Peter Schmeichel
10) Wayne Rooney

Gigs je ubedljivo odneo pobedu. Ja sam takodje glasao za njega jer mi je to fudbalski heroj od kad znam za sebe, 2. mesto mi je bio Kantona a 3. je bio Best. Kada se osvrnete i pogledate šta znate i mislite o svemu ovome, slažete li se?

Meni je recimo neprihvatljivo da jedan Ronaldo bude ispred jednog Skolsa, ali dobro.

Čitao sam njegov intervju posle toga i baš sam se ismejao kada je pomenuo - 'There was an article in the paper about it being 20 years since my debut and they had some stats in there which the lads were killing me about – Rafa (da Silva) and Fabio were only about eight months old at the time, and (Arsenal’s) Jack Wilshere wasn’t even born!

Mislim da je Rajan najveći pobednik ove igre, i da je zasluženo uzeo sva ta priznanja koja ima. Toliko je uporedjivan sa svojim kontrama, tipa Ronaldo ili Mesi. Oni imaju po 22-23, ali kad je Gigs imao toliko, bio je još brži, agilniji i strašniji. Videćemo ove momke sa 36-37 da li će, kao ovaj, sa 37 da pretrčavaju likove od 25. U svakom slučaju, hail Rajan Gigs!

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/01/31/article-1352154-0CFD2082000005DC-638_634x482.jpg

Svako od nabrojanih je vrh, tesko je porediti takve velicine.
Licno, veliki sam postovalac lika i dela Smajhela.

ЂЕ ЈЕ ВИДИЋ МАЈКУ ИМ САТАНИСТИЧУ???!!!

Шмајхел,
Ирвин, Видић, Брус,
Роналдо, Сколс, Кин, Гигс,
Кантона, Бест, Чарлтон.

П.С. Ко их јебе...

Гигс 1.

Руни 10. ???

Занимљиво....

Који црни Видић, шта вам је..

Рајан поставља стандарде. Заслужено најбољи, нема шта да се дода. Мислим само да Рунију још није мјесто на тој листи.

Кантона јебе.

Meni je lično jako krivo što je Ronaldo ispred Skolsa, jer se ta dva lika ne mogu porediti. Skols je tako jedna posebna klasa igrača da je to strašno. Ali jbg, on je uvek bio u totalnoj izolaciji od medija za razliku od Portugalca. Ronaldo je imao svoju sezonu-dve, a ovaj ceo život tamo, 18 godina jbt. Ali dobro, opet. Skols/Gigs partnerstvo je nenadjebivo.

Jeste, to je otprilike to. Rajan Gigs je verovatno najbolji fudbaler svih vremena, a ne samo Mančestera. Ako i nije najbolji, onda sigurno onaj koji je najviše dao fudbalu. Da kojim slučajem nije bio Velšanin, nego Brazilac ili Argentinac, Nemac ili štagod pet puta bi dobio zlatnu loptu.

Pored Gigsa i Skols je čudo, u zenitu karijere je bio ono što su Ćavi i Inijesta sada zajedno plus šut i odbrana. Meni je takođe krivo što je Ronaldo iznad njega, ali jebiga -on je progurao United do dva finala lige šampiona. Da je ostao, uzeo bi deset zlatnih lopti i bio najbolji svih vremena. Sad neka ga guze tamo Mesiji i zajebancije petardama.

Runija obožavam -svaka njemu čast, ali on još nema mesta na toj listi. Ostalo je dobro.

E da. Bekam treba na deseto umesto Runija, a na njegovo mesto Geri Nevil. Gde ćeš bez Gerija u bitku.

Slažem se sa ovim da Runiju nije mjesto tu. Ipak on još toga mora dati Mančesteru.
Ono što mi je čudno je da na toj listi nema Solskjera. On je svojevrsna legenda kluba, dao je mnoštvo odlučujućih golova, čovjek iz sjenke koji je bio tu kad najvećim igračima nije išlo, proveo je tolike godine u Mančesteru kao džoker, a bilo gdje drugo bi bio najbolji igrač.
Po meni, on zaslužuje mjesto u samom vrhu liste, ali izgleda da je i tu ostao u sjenci, kao što je bio sve ove godine. Fantastičan igrač.

Jes' da mi ama baš puca kurac za ovo, ali iskreno, zasluženo je Gigs prvi, a Ronalda bih
stavio posle Skolsa... toliko

НАЈБОЉИ ИГРАЧ НА СВЕТУ ЈЕ РОНАЛДИЊО!! ИГРА ЗУБАТИ ЈЕБЕ КЕВЕ!

Тако је !Луис Назарио Да Лима Роналдо је најбољи фудбалер икада!

И ја мислим да Сколс треба да буде у првих 5.....

РОНАЛДО БРЕ, КОЈИ ЦРНИ ГИГС

Ја бих ође тутнуо Кантону које место ниже. Јес да је био одличан играч, ал мислим да је до тог места стигао више због легенде која га окружује, но због онога што је учинио за МУ. Иначе, листа ми је тотално кул.

Џорџ Бест и Чарлтон испод ова два шминкера! Пишам им се на листу!!

Него шта него Гигс на првом. Човек има трофеја, може да служи гостима пиво да пију из њих...

Гигс ШМИНКЕР НАЈОБИЧНИЈИ!