Prijava

Ma Zoran Tosic naljboji igrac mancestera ikad

Brate jel morate svaku temu da spemujete? Prosto mi je neverovatno da vam ne dosadi.. :D

Realno,Gigs zasluzeno prvi,ostalo nije ni bitno,kao da ce neko da pamti da je tu Runi bio 10.,Ronaldo 5.,itd....Skols,Gigs,Carlton,Bekam,Van Der Sar,Nevil,itd. ce zauvek biti legende kluba,nebitno na kom mestu bili.

Гигс ШМИНКЕР НАЈОБИЧНИЈИ!

Sa tim stvarima se nemoj zajebavati. Ozbiljan sam.

Ritchie B

Ma Zoran Tosic naljboji igrac mancestera ikad

ХААХАХАХАХАХАХАХ

Realno ljudi, ono, iz respekta према Gigsu nemojte spamovati bar na ovo. Čovek je možda jedini igrač koji još trenutno igra koji je ona prava prikaza šta bi fudbaler trebao da bude.

Ako ćete da se sprdate, otvorite teme za djiloše od igrača pa spamujte.

Гигс БОГОТАЦ! Иако сам навијач Ливерпула, волем да гледам Гигса понајвише од свих премијерлигаша...

Svaka čast Gigsu. Zasluženo matori!

Inače, Ronaldo je tu gde treba da bude. To što je antipatičan, ne pobija činjenicu da je za par sezona koliko je bio, jebo mame.

Svaka čast Best i Čarltonu, ali fudbal je pre 45 godina bio skroz druga stvar. Bleja.

Ali jebiga, gde ćeš Mančester bez njih dvojice.

Ne znam da li je Gigs najbolji, nisam kompetentan da ocenim ali je najuticajniji i Utd ne bi bio ovo što jeste bez njega. Samo se ne slažem da je bio brži i agilniji od Mesija i Kristijana mada to nije ni predmet ove teme.
U svakom slučaju da sam glasao, prvo mesto bih dodelio Kantoni iz subjektivnih razloga a što više gledam spisak sve realnije mi deluje.

Navijam za Liverpul i kenja mi se od Mancestera (d'izvines :D ) ali postujem Gigsa ne samo kao igraca nego i kao coveka.

Mora se imati u vidu da je uglavnom popaljena klinčadija glasala Kronalda. Gigs je carčilo.. Nema spora. Skolsa sam vazda smatrao jednim od najboljih veznih. Gigs, Best, Čarlton, Skols, Bekam, Kantona... Tako bih nekako počeo. Mada, ima tu mjesta za manevrisanje..

Nesto mi Kantona visoko, nisam bas upucen ali nije bas zasluzio drugo mesto. Bekam takodje.

Gigs, naravno. Ronaldo je ispred Skolsa jer se ocenjivalo ko je bolji a ne ko je vise dao klubu...a, Ronaldo je svakako bolji fudbaler. Sto ne znaci da Skols nije veca legenda kluba.

TO ZA GIGSA! Ko njega ne voli, taj ne voli fudbal. I uvek stavljam njega ispred Ronalda, jebiga, nije igrac samo suva tehnika, Gigs se mnogo vise obazire na saigrace, igra timski i ne cedi lopu, dva prosta pokreta nogom i salje dvojicu po burek.

Ja sam Gooner, ali veliki rispekt za Rajka!
Mada misim da fali i Šeringem na listi, ili Denis Irvajn

Курац, бре какав Роналдо, Бекам је испред њега. Човек је бре био симбол Манчестера, а и даље је. Прави играч.Остало је ок.

Kantona i ronaldo previsoko rangirani. Best ili Gigs najbolji, znaci djelimicno ok izbor

ГИГС ПИША ПО АРСЕНАЛУ И СВИМА ОСТАЛИМА!

Шта ће који курац они фићфирићи Роналдо и Руни на листи?!

Osam igrača sa liste su igrali u Mančesteru u poslednjih 15 godina, sigurno klub takve istorije ima više od dve legende koji nisu igrali u tom periodu? Samo Best i Čarlton. Tu bi moralo da bude mesta za Denisa Loa, Marka Hjuza i Brajana Robsona.

Mada je glasanje obavljeno na zvaničnom sajtu, 70-80% su glasali mlađi navijači ili pak oni iz drugih zemalja koji verovatno mogu da nabroje samo ove skorašnje kao legende, pa otuda i takav rezultat.

Ako se već tako biraju legende (mada ta reč više i nema neku težinu), onda bi tu bili Kol, Jork, Solskjer, Gari Nevil, Van Nistelroj, Irvajn, Šeringem itd.

Možda lupam, ali meni ova je lista teško sranje.

Ja bih lično pre sastavio listu ovako nekako:

1. Rajan Gigs.
2. Džordž Best
3. Bobi Čarlton.
4. Dankan Edvards.
5. Pol Skols.
6. Roj Kin.
7. Denis Lou.
8. Geri Nevil.
9. Rud van Nistelroj.
10. Ole Gunar Solskjaer.

Ko zna kakav bi Edvards maher bio da nije poginuo u onoj nesreći.. Denis Lou priča za sebe. Što neko reče ranije, ne mož' lista top 10 Junajteda bez Nevila kralja. A ja bih stavio Nistelroja jer je lik takav učinak za svoje provedeno vreme tamo da je to strašno, 150 tekmi i 95 golova, lik je lud bio, obožavao sam gledati partnerstvo Gigs/Skols/Kin/Nevil/Nistelroj, to je tako prejako bilo. A Solskjaer.. Pa, dovoljno je reći da je to Solskjaer. Mislim da on uz Gigsa i tako još neke ljude spava u onu grupu likova koje ne možeš da mrziš jer nemaš zbog čega, jedino možda zato što ne igraju jos 50 godina.

Najbolji igrač Mančestera ikad je naravno Mikel Silvestre.