Prijava

Kao nekakva jeziva bajka.
Devojčica sa šibicama 21. stoleća.

Iskreno, ima i blizih problema od tog malog kinesceta.
Zao mi ga je tako kad ga vidim, ali ne verujem da vecina vas stoji tako dobro sa parama da moze da ih salje u Kinu.

Te iste pare mozete poslati gladnoj deci u Srbiji.
Nisam nacionalista, ali mislim da je mnogo bolje pomoci nekome ovde nego nekome na drugom kraju sveta.
Tek kad sredimo domace probleme trebalo bi da se bavimo tudjima.

Nisam ni ja neki humanista, dajem(tj. kao porodica, jer to nisu moje pare) nekome ovde kad se pokrene neka akcija.

Iskreno radije bih dao 4 hiljade za koncert WS-a, JP-a ili Santane nego sto bi ih poslao nekome u kini.

Te iste pare mozete poslati gladnoj deci u Srbiji.

dabome. prvo počistiš svoje dvorište pa se trpaš u tuđe

Ima previse dece kod nas na koje bi trebalo obratiti paznju,a otvara se tema o malom Kinezu,kojeg bi njegova drzava najradije ubila jer ih ima zilion.Jeste zalosno,ali ne vidim svrhu ovoga.

Jezivi, nemoj da si na kraju srca..

Дам курац малом Кинезу, реално. Толко гладне деце у Србији, а ви да раните мало жутару која ће да рикне од сиде? Ае још почните и циганима да дајете паре.

Дам курац малом Кинезу, реално. Толко гладне деце у Србији, а ви да раните мало жутару која ће да рикне од сиде? Ае још почните и циганима да дајете паре.

И сад сте ви испали нека муда што пурњате кобас. Свака част.
Колико много човеку треба када има све...

Немој бити нарикача.

Jebi ga, 'oće to ponekad. Da budem iskren, ja retko dajem pare u humanitarne svrhe, a i nisam neki visokosvesni lik koji bi pre dao parsto dinara za neku akciju nego za neku glupost. Al' pošto je ovo net i svi smo kul, hajd' i ja ću.

Jaaao, kako mi ga je žaaao. A tako mali, posl'o bih mu sve što imam, samo da može. I sad mi je tako žao što ne može. Ah, šta sad, mogu samo da se nadam da će mu njegovi sunarodnjaci pomoći isto kao što ću i ja pomagati deci u Srbiji.

Ne mora ovo da izaziva nikakvu lavinu nekih osećanja niti potrebu za izlivanjem patetike samo da ukaže koliko od gore ima goreg.
A naravno da bi pomogao pre nekom gladnom detetu iz Srbije (a ima ih) nego nekom na drugom kraju sveta. Realno, ne zna se šta je gore, da li ljudi koji imaju toliko novca da sve što ga više imaju postaju sebičniji ili oni koji realno nemaju ni za sebe pa se s' razlogom srde kad se pomene bilo kakva humanitarna akcija.

Pa gledajući sadašnje stanje u Srbiji, retko ko je u mogućnosti da da neki keš. U ovo vreme, svaki dinar je dragocen. Jeb'o ja sebe, rek'o sam da idem u krevet pre po' sata. Odoh sad z'ozbiljno.

Дајем колико сам у могућности.
Излазим из пекаре, фебруар месец, у јакни, и видим клинца са кутијом од патика у руци, који на себи има само подеране панталоне и танки дукс...
Нека је и Ром и Јапанац и шта год, немам срца да му не дам који динар.
Кога боли курац шта неко мисли о азијатима и Ромима и болесној деци, много је јадно да се тако наступа, у фазону ''ко их јебе, блабла''
ЈАД.

Дајеш паре Циганима?!?

Оплакуј ти децу из које год вукојебине хоћеш до миле воље, твоје право, али не сери нама којима пуцају курчине за све то.

Јоргуте, тотално си модеран.

Pa gledano sa vedrije strane, kada mu ker dosadi makar će imati šta da jede.

Mene lično ova priča nije ni malo dirnula jer sam svestan da ovakve i mnogo gore priče se ispisuju svaki dan na svim stranama sveta. Žao mi je što kao rasa nismo svesni da smo isti, i crnci i azijati i svi ostali kurci i palci.

Ja kao anarhista mrzim svaku vrstu rasizma i fašizma, a u poslednje vreme toga ima sve više i više. Jednog dana očekujem da mi skinsi olupaju glavu o pločnik. Bolje da ćutim.