Prijava

Mi ne glasamo, samo predlažemo.

Mi ne glasamo, samo predlažemo.

u tom slučaju još gore što je određeno da post mora imati tri imena i eventualno šturo objašnjenje za predlog.

Veži konja gde ti gazda kaže...
Niko nas ne bije po ušima da predlažemo

i moderatori su davali na mod temi po tri predloga. to jednostavno tako funkcioniše.

mi skupljamo vaše predloge na gomilu i sabiramo, te onda iz te liste odaberemo neke koji su najviše puta predloženi, ne nužno one sa najviše glasova.

kad mi to profiltriramo, rasporedimo tu novu rang listu po prioritetu,onako kako se nama čini za shodno i takvu listu prosledimo kaizenu na razmatranje.

zbog toga morate svi da date isti vroj predloga. niko ne sme da ima pravo na manje ili više, jer bi se izgubila neka virtuelna pravda ;)

Hajd dobro Surovi, poštujem.
Samo je jedna razlika- vi kad udarite veto na neki predlog taj neće biti mod, kako sam ja shvatila sistem, tako da kod vas 3 predloga možda pije vodu. Nebitno, hvala ovim ljudima što su me ukucali, da ne zvučim odvratno i prepotentno- stavljajte bilo koga drugog, ne trošite glas na večitu opoziciju a i modovima sa srećom da nađu dobrog i pametnog a ne nekog ko će se ufurati da je bog posle dva dana. Toliko.

vi kad udarite veto na neki predlog taj neće biti mod

Kada više nas, najčešće većina udari veto na neki predlog, onda da, taj neće biti mod. Nemoj da misliš da smo mi jednoglasni, jer itekako nismo.
Nadam se da shvataš da je nužno da moderatori prečešljaju listu. Besmisleno bi bilo da se moderator bira prostim glasanjem naroda. Ipak se ovde biramo nekoga koga primamo u našu "družinu".

A i imamo malo bolji uvid od ostatka članova u stvari koje se dešavaju na sajtu.

Da dam sad malo ozbiljniji i kompletniji predlog :
- Jovicic , opet kazem , mislim da ce biti ekstremnija verzija Pekija u pocetku, mozda bude bio smarac sta znam , ali kada se navikne mislim da ce svoju funkciju obavljati cisto i pravedno , jel' ako cemo vec da trazimo pravdu na sajtu .
- Fejzbukmanijak , ok lik , malo da stekne iskustva i bice solidan moderator .
- Strajakg , odlican autor , pozitivan lik , mada ne znam koliko je pametno davati mu moderatora , mozda je najbolje da ostane kao najbolje plasirani autor (reservoir mu bezi samo 2000 bodova cini mi se) , ali ajde na kraju da ipak glas dam njemu , mada ne bih voleo da bude izbran .
E tako , sad sam se i ja ljudski israo .

EDIT: Kada ce se okoncati izbori , to jest prvo zakljucati tema , onda "vece moderatora" u svojim odajama pravi konacan izbor . Pitam kada otprilike ?

mislim da ovdje treba LOCK!

svi oni koji su neko pristojno vrijeme na sajtu i oni koji su kompetentni da nekoga predlože već su to učinili, tako da sad ide samo spam...

1.Dzankee
2.Strajakg
3.Mylyca

Da obrazložim. Dzankee ima sjajne defke, veci broj njih, stalnoo je na sajtu, kad li jede..
Straja, veoma aktivan, veliki broj definicija, nisam uspeo ni pola da ocenim, ne znam dal bi hteo on da bude mod, al aj. I mylyca zato sto je takodje ko ostali aktivna, ima extra defke, i msm da bi bila dobar izbor.
P.S. kad bih mogao sebe , ja bi predlozio.

Tetka Drol, Mara i Zeljček. Namerno bez rednih brojeva. Kvalitetno pišu, imaju smisao za humor i kvalitetno, Vreme boravka na sajtu mi nije bio presudan kod predlaganja, jer to ne pratim i ne smatram bitnim, pre će biti da sam se zamišljajući ih kao moderatore odlučila za njih. Nastup im je odmeren i kad nisu zadovoljni nečim na sajtu. A i predložila sam ih zato što ne izbijaju oči i ne vape za pažnjom, ali to je već nešto što mi se kod njih sviđa, a nema veze s ovom temom.

Ovde bre treba čvrsta ruka da malo sredi stvari.

1. Insolent Defender... temeljno i argumentovano objasni svaki svoj postupak ili mišljenje, objektivna, mada čisto sumnjam da bi imala želje i vremena da se bakće oko toga.

2. mylyca... ima muda riba, mislim da bi to kod nje sve bilo po kratkom postupku, a već se smejem kad pomislim na njena eventualna obrazloženja ovim "pametnjakovićima" kojih je sve više.

3. Zyclon... čovek već manje više već radi moderatorski posao, ovo bi samo bila opcija u kojoj bi dobio i "instrument sile" da materijalizuje svoje pokušaje da ovo bude jedno bolje virtuelno mesto. Sve ovo važi ukoliko mu nije muka od prethodnog mandata.

И на овом "гласању" се добро види колико је демократија срање од система. За више од половине предложених је у најмању руку упитно (ово је био тежак еуфемизам) како би се показали као модератори, но нема везе већина је увек у праву, воља већине је светиња, већина одлучује...
Сва срећа па макар овде није тако. Још увек.

Vidim da ga i moderatori razvlače u spem...pa daj i ja...

како би се показали као модератори, но нема везе већина је увек у праву, воља већине је светиња, већина одлучује...

ja pojma nemam ni ovi sadašnji kako se pokazuju...odakle da vidim njihove statistike, podatke o radu, uostalom nisu uopšte transparentni...kako ja sad da znam ko je najbolji, a ko najgori moderator? jedino mogu da kažem da su najbolji, ovi što su meni pomagali, a najgori mali prst jer me je jednom (a možda i još jednom) banovao, a dečko (čovek) mali prst je sigurno bio dobar moderator...ja mislim da je i najviše radio od svih moderatora...jedino što na primer i na njegov rad imam neke zamerke, al dobro, šta sad...(nemoj sad neko da mi priča ono staro: kad je bio mod, svi ste ga pljuvali, sad je dobar...i obrnuto...ne pričam ja napamet)

doduše...otprilike se vidi šta oću da kažem...

i onda kako ja sad da znam da sam predložio lošeg kandidata?

a demokratija jes sranje...al to je više izlizana priča...

jel se glasovi "maloletinh" clanova jednako vaze kao ovih "punoletnih" ?

Gamby, Zapata, Facafacaa

Troje nije dovoljno.... Bar petoro je potrebno da bi se neki stepen normalnosti održao na sajtu...

Wuxy stalnoo je na sajtu, kad li jede..

Чини ти се :)

1. Zyclon
2. Dzankee
3. Fejsbukmanijak

1. Storma
2. church pub
3. Jericho