Prijava

Ma nema tu diranja Dio.

Dio-razočaran je. :(

Hahaha Izijem
Celt ajd odg kad dodjem sfudbala

1. Ko još noću pije kafu?

Forenzičar, šta je tu čudno?
http://www.dodaj.rs/f/21/c7/3nrgv5qR/20151014210106.jpg

hahahah gledaj ga sto ima ispit prekosutra pa krenuo da uci xD
neskafe zeleni strong :D

Hahha, ne spremam ništa, al jeste strong mamu ti al pogodi! lool

Ja cenim da je 3 u 1 nescafe strong.

Druže, ovo ti je tegla, tj. limena konzerva, odnosno kutija, a ne šolja

Nescafe smrdi na demo(n)kratiju, turska kafa je konza, pogotvo kad je zakuvaš toliko dobro da može mačak hodati po njoj.

http://imgur.com/nPiNibb.jpg
није ово исус ово је богдан диклић

meni više liči na Petra Božovića iz mladosti

E udjem znaci na temu, nisam citao ranije postove i prvo vidim sliku i kazem vidi bog. I stvarno bokser potvrdio.

Upoznao jednog lika danas. Gostuje u Bgu na necemu, neka predavanja jebemliga. Zna se sa jednim kolegom, pa nas on upoznao. Doktor matematike i profesor na matematickom u Splitu, inace strucnjak za te drzavne finansije i zajebancije. I malo pricali o MMF-u, fiskalnim zajebancijama, Vodjinoj konsolidacijskoj politici, smanjenju penzija, povecanju PDV-a i koecemu. Pos'o mi u tim vodama, pa reko da pitam nekog pametnijeg.

Posle razgovora doslo mi da se opasem eksplozivom i odem na sednicu vlade, pobijem debile i sebe i uradim herojski cin za ovaj narod. A zasto, pa evo vam jedan video koji je taj lik napravio, cisto da vidite okvirno sta mi je covek objasnio i koliko je i nasa vlada strucna.

https://www.youtube.com/watch?v=aoE1xZe_N5I

šarmantan momak, voljela bih da se mazimo. skapirala sam ga otprilike nekih 40%

SasvimNebitna

šarmantan momak, voljela bih da se mazimo. skapirala sam ga otprilike nekih 40%

Poenta je da je država uštedela tuki povećanjem PDV-a sa 18% na 20%. Samo su nam smanjili kupovnu moć. I smanjenjem penzija i plata dodatno. Tako da su debili verovatno smanjili prihod od PDV u kasu, a ne povećali, a nama jebali mater. Onda udri nove takse, veće cene struje, goriva, cigara i svega. I onda dodatno ubiju kupovnu moć i opet smanje prihod i onda u krug. Umesto da su stegli one koji porez izbegavaju i muljaju i naterali trgovce da smanje marže tako što će im lupiti kazne ako preteraju, što se radi svugde u svetu, povećaju nam kupovnu moć i tako pune kasu i pokeću privredu. i mogo toga drugog smo pričali.

Jebeni retardi. Malo sam cugnuo i iznerviran sam posle razgovora sa čovekom, odoh spavam ajd zdrao.

Poyy.

Samo se u banana državama privreda oporavlja tako što se smanjuju plate, penzije i primanja a dižu nameti. Eto ja nisam neki stručnjak pa mogu primijetiti da to tako ne ide.
Ako hoćeš da oporavljaš privredu daj narodu da troši. Daj sve iz budžeta na plate, neka troši narod, neka kupuje, naplaćuješ porez od tog trošenja (tako nekako, nisam možda sasvim precizan kako to ide ali u suštini mora da se troši)