Prijava

Znači da si loš političar, jbg... Za razliku od nekih.

Zašto se onda ne isclanis?
Edit: to je bilo povodom ovog posta
Eh, sad. To ti je duboko filozofsko pitanje na koje je nemoguće dati jednoznačan odgovor. Recimo da bih veoma rado prihvatio radnu vizu za bilo koju državu koja tri zidare i tesare.

Nemoj samo ono da li vasi roditelji znaju da ste peder :DD

мени и даље нико није одговорио на оној теми, шта се то десило да курир постане главни антирежимски медиј у земљи кад су до јуче практично лизали дупе овима с врха? да није... :музика из досијеа икс: МИШКОВИЋ?

Zašto se onda ne isclanis?

U čemu bi bila razlika?

Pa ako nista, bar te ne bi cimali da te zovu na sastanke Itd, itd. A i zašto bi bio član ako vec nisi za njih? Koji ti je motiv bio da se učlaniš, jesi li stvarno poverovao u njihovu priču?

Da li zaista postoji antirežimski medij? U vreme Miloševića svi članovi stranke su dobijali besplatno Politiku, za vreme DS stizao je Danas. Kurir je smeće istog nivoa kao Informer, a srpski novinar piše za kintu i uopšte ga ne zanima integritet profesije (čast pojedinim izuzecima, njih obično gurnu u ZOV ili Sportski žurnal).

Ne cimaju me na sastanke ionako, nemam mobilni pa sam nedostupan :)

Što se Kurira tiče, ima neke veze sa njihovim vlasnikom, izašao sa pričom da ne želi više da obmanju Srbiju, da mediji trpe pritiske i da nisu slobodni. Što je sad on odjednom protiv vlasti, ne znam...

Kako Kurir uopste moze da digne frku? Jbt stave na naslovnu PAO MILO!! i sl.

знам то кад је издао онај проглас "СРБИЈО ИЗВИНИ" али не знам откуд то тако одједном, једино логично објашњење је... опет музика из досијеа икс... МИШКОВИЋ.

и дај, цимате бруса нонстоп а он никако да вам одговори... ради у државној установи, мења се власт, има породицу, шта више није јасно? кога боли за убеђења и идеје у овом трулежу.

Sećam se kako je Velja pričao u nekoj emisiji sav veseo zanimljivu priču iz vremena kad je rušio Miloševića. Pa kaže kako je iz Mađarske nosio pare ušivene u kragnu jakne, a one ga žuljale pa mu bilo jako teško.

Potražiš odakle stiže lova za Kurir i znaćeš zašto je protiv vlasti.

Miskovic i njegovi pajtosi..

Potražiš odakle stiže lova za Kurir i znaćeš zašto je protiv vlasti.

е па то питам, не мили ми се да тражим. а и неук сам. да није... ОНАЈ ЧИЈЕ СЕ ИМЕ НЕ СПОМИЊЕ?!

и дај, цимате бруса нонстоп а он никако да вам одговори... ради у државној установи, мења се власт, има породицу, шта више није јасно? кога боли за убеђења и идеје у овом трулежу.

Nema to skoro nikakve veze Radoje. Ja sam svakom nepodoban, a u isto vreme veoma upotrebljiv. Taman toliko da me ne diraju ali mi i ne pomažu. Jednostavno ću svoje mišljenje izneti na glasačkom listiću na proleće i to će biti dovoljno. Od internet revolucije niko nije napravio vajdu.

Ono što mene daleko više sekira je trenutna situacija sa privremenim poslovima u inostranstvu, neće niko da te primi čim čuje da imaš više od 40 godina :)

Ja Brusa ne osuđujem uopšte. Mislim da bismo dosta toga od njega mogli čuti iz prve ruke, a ne ove poluinformacije i laži koje nam se serviraju.

Ne verujem da je Mišković, para paru čuva, njemu je jeftinije da kupi neku novu stranku i krene ispočetka.

kad cujem neka politcka desavanja koja ne mogu da smislim stavim velike slusalice na glavu i utaknem ih u aiwa muzicku liniju i pustim yu grupu ili smak..

Mislim da bismo dosta toga od njega mogli čuti iz prve ruke, a ne ove poluinformacije i laži koje nam se serviraju.

Teško, ja sam sitna riba pljuckavica, negde između posterdžije i bota - za prvo prestar, za drugo nedovoljno glup i bezobrazan.

Mogu ti dati savet, ako te zanima. Odabereš nekog ko ti se dopada, pa na proleće svima koji ti priđu kažeš da ćeš njima dati glas, a zaokružiš onog koga si odbrala. Svi zadovoljni, a tebi ništa ne fali. Uvek se setim reči iz Star Wars trilogije "So this is how liberty dies... with thunderous applause."