Prijava

Jednostavno ću svoje mišljenje izneti na glasačkom listiću na proleće i to će biti dovoljno.

Брус, ти знаш нешто што Вучић неће да каже. Па пре неки дан је рекао да неће бити парламентарних избора на пролеће иако то много прижељкују. Он, ако мисли да гура цео мандат, он је мртав човек. Мислим, наравно, на политичку смрт да случајно Вучићевић, ако чита ово, не почне опет да плаши народ убиством Вучића.

Nije teško poligraf prevariti. Treba samo "hladna" glava.

moje misljenje je da ce taj da nas zajasi jos koji mandat.ljudi ga idolizuju sta god uradio.sto ih bude vise jebo,to ce duze da vlada.

Све оно што сам мрзео код Тадића и његове екипе, то видим код Вучића и његових људи. Ни по чему се Вучићеви људи (пре свега ЗоУрана, Мали и Весић) не разликују од Ђиласа, ШуНАТОвца, Дулића... Многи су очекивали да Вучић постане мало више као Војвода, а не да постане нови Тадић. Најјаче ми је што сад и даље напредњаци дају нека саопштења у којима критикују бившу власт, а овамо заједно са тим истим жутима муљају и штите једни другима дупета. Све ове њихове свађе су забава за народ. Вучић и нема опозицију у скупштини. ДС, СДС и Нова Странка су сарадници власти. Нису напредњацима радикали, Двери, Српски препород и сличне странке тамо, онај билмез Бабић би доживео нервни слом од прозивки. Него њему је лако јер има за противника истог таквог билмеза, Павићевића, па су њих двојица као Тими и Џими из Саут Парка.

Tako je, slazem se. Jednom kada shvatis da je oko 70% naroda u ovoj zemlji retardirano mnogo lakse zivis i prestanes mnogo da se nerviras.

Ne, manjina je retardirana i neću se pomiriti s tim da je drugačije. Ovde je problem što ta manjina ima svoje opcije kojima su odane, a ne-retardirana većina nema kome da se prikloni i pritom nije (poput retardiranih) besposlena da bi se uopšte cimala oko toga. Ili ih boli kurac. Dok ne dogori.

samo da kazem da su sepratisticki botovi mnogo zanimljiviji od ovih naprednjackih.umirem od smeha dok citam komentare na 021. kada ekipa lala, sremac i sloboda krenu da pljuju po srbijanerima(tako valjda zovu srbe ili srbijance).

Нису напредњацима радикали, Двери, Српски препород и сличне странке тамо, онај билмез Бабић би доживео нервни слом од прозивки.

да, само да су радикали, дверци и српски препород (???) у скупштини, бабић би прогутао своју главу од прозивки.

baciću vam atomsku

Труће, Српски препород је релативно нова странка, председник је Слободан Комазец. Нешто су између Двери, ДСС-а и Треће Србије.

to srpski preporod mi zvuci tako sinisopavicevski.

то, то, чворе, сјебаће их шојић на изборима.

Truc sta si hteo da me pitas sinoc, izjedalo me u snu :/

ништа, брт, само сам хтео да будеш на опрезу док траје државни удар.

Ne volim o politici na netu da pričam, a jel samo meni Pavićević liči na onog pederčića iz Crnog Gruje koi kaže: "JA SAM SNIMIO!" ili "MAJKU NEMOJ DAMI DIRAŠ!"?
Na kraju, nit smo mi za demokratiju nit je ona za nas, neobrazovan smo narod koji pogrešno vidi suštinu politike. Tako je kod južnih Slovena, zbog istorijskih razloga navikli smo na kult ličnosti i čvrstu ruku. Tek kroz dve, tri decenije, ako sad popravimo obrazovanje i koliko - toliko ekonomiju, može biti bolje. Do tad samo mogu da se smejem i narodu i vlasti.

Agilni

Ne, manjina je retardirana i neću se pomiriti s tim da je drugačije. Ovde je problem što ta manjina ima svoje opcije kojima su odane, a ne-retardirana većina nema kome da se prikloni i pritom nije (poput retardiranih) besposlena da bi se uopšte cimala oko toga. Ili ih boli kurac. Dok ne dogori.

Upravo to ti pricam. Rec idiot je u originalu oznacavala ljude koje politika ne zanima. Zato ti i kazem da je vecina retardirana. Jer samo jebeni retard dozvoljava da mu neko drugi kroji kapu dok on sedi i dize revolucije po fleksbuku. Za mene je i taj sto ga ne zanima nista i boli ga racq da se cima retardiran.

Nema goreg patriote od salonskog patriote i goreg revolucionara od balkonskog revolucionara. A 70% drzave su ili takvi ili trogloditi ili jajare koje gledaju svoje dupe da uglave na mufte preko stranke.

a ako nema opcija?sta onda biva?
ja licno nemam opciju kojoj cu da dam moj bedni glas.nikad nisam ni imao.a pratim politiku.nisam strucnjak,al nisam ni duduk.

Ovo što kaže Sanitarni sam i ja sinoć Brusu rekla, jednostavno nemam opciju, bar ne od ovih trenutnih stranaka...

Ja recimo imam opciju i kome je pomenem, svi kažu "ma ne može to, oni su okej, ali nemaju kadar", a u sledećoj rečenici "niko nov da se pojavi na sceni". Pa jbt...

Mislis da su na drugim mestima politicari posteni, pa imas opciju? Tebra, ja ne volim Svajcarce kao narod, mnogo su govna, ali imaju jednu crtu koju ja izuzetno postujem. Nedobog njihovom politicaru da nesto zajebe, narod ima da ga jebe uzduz i popreko. E kod nas je problem sto je narod retardiran, pa ne jebe mater politicarima, vec samo psuje i urla i ceka da mu neko drugi zavrsi posao. Politicar bi trebalo da se plasi naroda, kod nas se narod uvlaci u guzicu politicarima. Zato nam je tako.