Prijava

JEBEM IM REKLAME U PIČKU

hahaha jos vise sam se pokidao iz ovog ugla
svaka cast allianz 1

OVDJE JOJ NE PADA BICIKL I TO
OVO SU DVA RAZLIČITA VIDEA

ONO PRVO KRADE BICIKL
A OVO JE ISCENIRANO
A JESAM PAMETAN

napravila dil baba da snimi reklamu da je puste

hahaha treba pisati po ovakvim stvarima realno

treba ovako i po onim indijskim serijama pišati
bata sale bi sa uživanjem to gledao :D

Dobro pišanje po indijcima bih platio da gledam zaista

dokaz da nam je nametnuto da postujemo sve rase i da smo svi jednaki i ta sranja, ova neiskvarena deca prepoznaju odmah, crnce u lance bre

https://www.youtube.com/watch?v=tkpUyB2xgTM

Bijele lutke (kao i bijele bebe u opšte) se više reklamiraju i mnogo ih je više od onih crnih a djeca (bez obzira na boju kože) vole ono što vide na TV-u ili kod svojih drugara.

Porpara Barbara

Zdravo, svatko sam tako sretna davanja iz svoje veliko svjedočanstvo o tome kako sam je dobio moj želja iznos kredita od gospodina Abrahama koji je menadžer Davida pametne kredita tvrtka, ja želim da brzo iskoristiti ovu priliku da cijeli svijet zna za to, Am gospođa Maira Lukas iz Meksika, bio sam u potrazi zajma pokrenuti vlastiti posao u prilog mojim mužem u vezi troškova djece pa sam otišao na internet u potrazi za kredit, kada sam došao preko neke lenders koji varaju i prevare s mene malo novca u tom procesu vrijeme sam zbunjen ja uopće ne znam što da radim više zato što je malo novca sam imala sa sobom odveli oni lažnih gadova koji sebe nazivaju stvarna zajam lenders, dakle, na jednoj vjernoj dan kao što sam bio pregledavanja preko interneta u potrazi za poslom sam došao preko nekih svjedočenja komentirao forum za jedan gospodin nugyenven, a gospođa idohdo blagoslov o tome kako su dobiju kredit od David pametni kredita tvrtke E-mail: davidsmartloancompany@gmail.com pa sam rekao sebi da moram dati ovo suđenje, jer sam bio tako uplašen u vezi što drugi zajmodavci učinio za mene, pa sam otišao naprijed uzeo svoju osobnu e-mail adresu koja je bila u onim komentarima na forumu pa sam kontaktirao mu da ga informira da ja se radovi na njega od strane nekih korisnika koji su dobili kredit od njegova tvrtka, gospodin nugyenven, i gđa idohdo blagoslov, pa kad je čuo da je bio jako sretan zbog toga, pa on me uvjerio da sam u pravo tvrtka u kojoj ja mogu dobiti moje želje iznos kredita, dali su mi dužnik obrazac zahtjeva za kredit ispuniti i vratiti, ja sam sve to, dati im sve moje potrebne informacije radi o meni, tako da sam bio s obzirom na uvjeti i stanje njihove tvrtke sve je prošlo glatko, bez bilo kašnjenja, u ne manje od 24 hours sam bio obaviješten da je moj kredit valjana iznos od $ 6.000.000 USD je registriran i odobren od strane kreditiranje odbora fonda, tako da u tom procesu vremena bio sam tako sretan kad su mi rekli da će ih poslati bankarstvo detalje, ali sam bivao mala skeptika da radi pa sam rekao imam povjerenja i vjerujem ovo vjerovnik poziva gospodin Abraham, ja im dao svoj bankovni račun tako iznenađujuće i primanje i upozorenje od moje banke, da je moj račun je zaslužan zbroj $ 5,000,000 USD david pametne zajam tvrtki. Tako sam hitno e-mail mu da imam primim kredit uspješno pa draga moja braća i sestre vani još uvijek u potrazi za pravi zajam tvrtki ja ću vam savjet za Vas da kontaktirate gospodina Abrahamovo taj isti E-mail: davidsmartloancompany@gmail.com i znam da će vam pomoći s vaša želja iznos kredita u redu, e-mail njima danas i bit će vam drago jesi onda.
Gospođa, Maira Lukas

ŠTO MANJE IMA CRNACA I CIGANA MANJE JE I RASIZMA

ma clannad to je samo jedan od razloga, ja se malo ovo zajebavam

a da li mislite, uz pretpostavku da smo svi bili jednaki jednom, da je svo ovo, ajde da kazemo sikaniranje hah crnaca od strane belaca, uticalo da zaostaju, pre svega obrazovanjem ili statijaznam, da ne ulazim u drugo i sve je to dovelo da su u danasnje vreme crnje zaista u proseku niza rasa ?

Svakako da su danas neke rase nazadnije u odnosu na druge a to je najvećim dijelom uslovljeno kolonizacijom u ranom novom vijeku, njihovim tretmanom kroz istoriju (a i danas), uslovima života a u nekim slučajevima i kulturom.
Kolonizacija i loš tretman su očigledna jelte... njima je najjače bila pogođena Afrika... prenošenje robova na američki kontinent, eksploatisanje radne snage po afričkim rudnicima, zasnivanje kolonijalnih država u kojima su do skoro (pogledaj samo JAR) crnje bile skroz obespravljene. U takvim uslovima evolucija nije bila posebno naklonjena onim inteligentnima... tj. nije ti mnogo značilo kakav mozak imaš ako ne možeš da tegliš ono što ti je naredio neki rumeni engleski pederko. U takvim uslovima nijesi mogao ni pretjerano da razvijaš svoj um, tako da intelektualni razvoj nije postao cijenjeni dio kulture tih eksploatisanih naroda kao što je to slučaj sa kulturama narodima koji su ih eksploatisali.
Danas možda ne postoje tako razvijeni sistemi eksploatacije ali i dalje postoji ogromna razlika u uslovima života prosječnog crnca i prosječnog bijelca.

Prema podacima iz 2011. u SAD prosječan bijelac zarađivao je $55,412 godišnje... crnja sa druge strane $32,068 (preko 40% manje)...
Dakle prosječan bijelac može svom djetetu da obezbjedi bolje školovanje, bolju pripremu za ispite, bolje načine da ispuni svoje slobodno vrijeme, nego što to može crnac... Sasvim je normalno da zbog toga bijelci prolaze bolje na SAT testovima od crnaca (a i na IQ testovima, jer iako je IQ u značajnoj mjeri nasljedan, način na koji koristiš mozak dobrim dijelom utiče na to u kolikoj mjeri ćeš ostvariti svoj potencijal)

Ono što je dobro, jeste to što se ovaj jaz među primanjima sve više smanjuje iz godine u godinu, tako da se može očekivati da za možda 2 generacije, razlike između prosječnih skrorova na SAT i IQ testovima budu zanemarljive između različitih rasa.

Normalno i kultura igra krupnu ulogu u nekim slučajevima... pogledaj npr. cigane... možeš ti njima da izađeš u susret koliko oćeš oni i dalje tjeraju po svome... Naravno ima i onih koji odstupaju od te nazadne kulture ali su nažalost u manjini

EDIT: A kulturom možemo objasniti i zašto su azijati (bar oni iz istočne i srednje azije, mada pod ovim drugim mislim najviše na Irance) inteligentniji od većine drugih rasa. Zato što se u njihovoj kulturi jako cijene rad, škola i disciplina...

Klanade, ako nije problem, nemoj više lupat', moli te brat

Ok Care, ti si položio genetiku ne ja

Možda si položio genetiku, ali je tvoje poznovanje društva i istorije smešno u odnosu na moje