Prijava

Написао сам дефку на ову тему, у облику средњошколског писменог задатка. Обрисана је, нема везе.

Сматрам да овде има доста паметних људи да отклоним и ову загонетку која ме копка.

Скоро сваке вечери на небу видим неко светлуцаво чудо које мења боје у милисекунди-црвена, плава, жута, зеленкаста... А притом нисам баш увек у несвесном стању.

Дакле, ја се јављам из овог корумпираног подручја (Колубара), па рекох, да то није неко чудо које је ту због те индустријске зоне. И зашто толико нападно блица и креће се као да га него руком помера, језиво изгледа...

Интересује ме да ли је поменута звезда видљива и у осталим деловима Србије, а за оне који знају о чему се ради да напишу и димензије и сврху тога, ако знају...

Ево, малопре бацих поглед, блица ли блица...

Чија је оно звезда, бре?

Биће све у реду...

Mijenjaj dilera... :p

Inače sve zvijezde sijaju i pomjeraju se, tačnije sagorijevaju, to svjetlucanje se desilo prije milion godina, ali s obzirom koliko smo mi udaljeni, mi to tek sad vidimo...
Ali ako to nije zvijezda onda ne znam... Nisam iz Srbije :)

Дај координате па да ти кажем видим ли је и ја.

језиво изгледа...

Nemas ti pojma sta je jezivo.

па рекох, да то није неко чудо које је ту због те индустријске зоне.

To je zbog sira i vojne muzike a metalike su sekta i eto one su krive za sve to.

Е, синовци, а шта би било кад бисте лепо добили и снимак ТОГА. Дакле, јебено срање које је увек ту, на надморској висини понекад и испод авиона који лете и које промени положај невероватном брзином, лелујавим померањем.

И без вређања дилера, молићу!

ja sam ljetos imao trip sa ekipom da onako kasno polijegamo po travi i da blenemo u nebo. ne znassta sve moz da vidis za nekih sat- sat i po buljeci u nebo. mislim da sam i vidjao takve stvari ali sigurno je ovo sto Smare rece

Kad je tako lako uocljivo lepo snimi pa nama daj na uvid, a mi cemo snimak proslediti NASI ili psihijatru.

Amerikanci nas posmatraju .
Dovoljno

Не губим наду да ће се појавити неко са правим информацијама, а не само ви зајебанти и ђилкоши. :) Дајте, људи, па чак су и бабе приметиле то. Негде око 2-3 ноћу као да Вам је неко уплаио блиц одозго и сева само пршти.

А кад смо код екипе, ми смо то чудо спазили још пре две године. Значи, ако не блица, онда јако сија и мења интезитет светслост, од супер усијања до буквалног гашења накратко...

to neka plavicasta masa koja se okrece jel??

Ja vjerujem.
kod mene se isto vidi ta luda zvijezda , ako je uopšte zvijezda u pitanju...
Ponekad pogledam kroz prozor i ona kao da pokušava da mi kaže nešto , zato sam počeo da proučavam svjetlosnu signalizaciju i evo šta je ta čudna pojava sinoć rekla :

Суспендован je trol !!!

Molim sve autore da imaju razumjevanja jer je ovo očigledno djelo onih o kojima ne govorimo vidite da znaju ko smo i šta radimo.
Pazite se oni dolaze!!!

A da ja vas nešto pitam, šta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza?
Ćutimo? Ćuutimooo? Oni kopaju tunele, kopaju rupe do Moskce, do pariza, do Londona, do vašingtona... Ko je srušio Berlinski zid, ko je izvršio privatizaciju u Slovačkoj, i gde je Isusova ruka?

Ма, КБО, како си ти луд и откачен! :)

А увидећеш своју испољену неупућеност и незнање о теми ако којим случајем и покушаш да попричаш са неким на ту тему... Или сам запазиш... Знаш, то ти је реалност, оно где нема компа и ТВа, где нема монитора, само небо око тебе... Ако се сећаш тога, наравно.

Tako je smare.
Neki ljudi stvarno imaju hrabrosti kada otvore ovakvu temu. Pored ovoliko problema što drug smarko nabroja ti spominješ neko svjetlo koje treba da postane zvijeza ili je već postalo.Razmisli malo da za to nisu odgovorni Kinezi ,možda je to svjetlo ustvari za orjentaciju žute gamadi koja noću izlazi iz zemlje i otvara kineske šopove po Srbiji i regionu , a možda opet pokazuje gdje se nalazi ruka ili nam pomoću treptaja otkriva gdje nestala Atlantida.
Suspendovani da li si ikada razmišljao o tom svjetlu na ovaj način ?
Ako nisi zapitaj se malo i počni da istražuješ , ne bi me iznenadilo da si upravo ti izabran da spasiš ljudsku rasu od izumiranja koje je svaki dan sve bliže i bliže.
JUNAČE PROBUDI SE , TO JE TVOJE SVJETLO I MORAŠ DA GA PRATIŠ GDJE GOD TE ONO ODVELO!!!

da da, sad ces da mi kazes kako si video i 3 ovce i krusku?

КБО, није по европским стандардима Кинезе називати жутом гамади, а ти си то учинио. А Кинези су најпаметнији народ на свету, па није искључено да знају и тајно свето писмо- ћирилицу!

И, сада, због теме коју сам ја покренуо, а ти зачинио, неки Хуан Ханг Хо јави Кинезима како си их назвао и они испоруче овде једно 500 звезда које су светлеле док нас нису тамом прекриле... Изазовеш рат, човече... Кренеш улицом, а људи упиру прстом у тебе- ОН ЈЕ ТАЈ, ЗБОГ ЊЕГА СУ НАС КИНЕЗИ НАПАЛИ.

Или, можда, само тебе да заробе и да ти живот ограниче на кинеске радње и кинеску храну... Видиш неку трешу, помислиш АДИДАС, а оно АБИБАО... Е.... Није искључено, је л' тако? Уместо ћевапа једеш глисте, уместо димљене пршуте једеш кувану керетину...

Зајеби ме, тебрекс. И изађи напоље, или бар зајеби его и своје ставове немој тако зацементирано држати... О, препаметни моћни решаваоче проблема народа сербског!

И, сада, због теме коју сам ја покренуо, а ти зачинио, неки Хуан Ханг Хо јави Кинезима како си их назвао и они испоруче овде једно 500 звезда које су светлеле док нас нису тамом прекриле... Изазовеш рат, човече... Кренеш улицом, а људи упиру прстом у тебе- ОН ЈЕ ТАЈ, ЗБОГ ЊЕГА СУ НАС КИНЕЗИ НАПАЛИ.

Ti stvarno misliš da bi neko hodao ulicama poslije Kineskog napada na nas?

Или, можда, само тебе да заробе и да ти живот ограниче на кинеске радње и кинеску храну... Видиш неку трешу, помислиш АДИДАС, а оно АБИБАО... Е.... Није искључено, је л' тако? Уместо ћевапа једеш глисте, уместо димљене пршуте једеш кувану керетину...

Zar već nije tako?

I na kraju kako možeš biti siguran da ja nisam ta zvijezda i sada te zajebavam ?