Prijava

Есиди знају да држе од 8 до 10 сати. Препоручујем мању дозу, и немој да стављаш испод језика, налепи на врат или неку алтернативу одради.

А кад смо код екипе, ми смо то чудо спазили још пре две године.

Hugo ovaj je oborio rekord , šljaka ga 2 godine jbt.
Kažem ja esid je zlo duvajte , a oni se prave važni i sada i mi moramo da trpimo posledice.

И додајем хе. :)

Надам се да ће бар неко да се јави на ову тему, али да има озбиљне информације. А онда, о Ви несразмерни хуморсти компопаћенички, да л' јавићете се, ил' ћете и даље, онако мрмотски, остати укопани у своје јазбине, које би, без лошег интернет протоказа Вас биле као да сте без ваздуха? :)

Мислим, ви сте мени драги, немојте да мислите да није тако. И кад сви тако препоручујете дување, моћи ћете да дунете кад за то дође време.

Ја сад одох да привредним овој земљи и држави и устанем ујутру не бих ли стигао на време у комбинат, прва сам смена... А ви, интернет-прцачи, причаћемо јоште. :)

Дај не кењајте да нико то није приметио, али ама баш нико? Бришем тему ако се не јави неко до вечерас тачно у поноћ.

Uzmi neku neprskanu i rolaj malo manje buksne.

....da smo mi ovde, a oni tamo. I zasto ne bi jedni drugima pruzili ruku prijateljstva..

Bez zezanja, ja sam videla nešto slično...u jednom trenutku kao svetlucava kuglica koja velikom brzinom odlazi - udaljava se, a o nda na sekundu ostane na jednom mestu, pa polako počinje da se udaljava i rotira...Ovo sam videla na nebu iznad Kalemegdana pre mesec-dva. Niko mi ne veruje. Eh sudbino!

Priznaj da varis! Ako je tako, opusteno. Prodje samo od sebe. :)

Duhovitost vam je na nivou osnovca...ho ho vutra, ho ho esid, ho ho pijem, ho ho jebem, pička uh uh pička,kurac, ho ho spuštam ljude...... -.-

To što ti nazivaš zvezdom je u stvari NATOV satelit iz '99. Ja znam.

Brat, i ja sam nešto video. Činilo se blizu. I jako brzo menjalo. Bilo je mnogo tih sranja i iz jedne su se stvarale više njih, svaka u drugoj boji. I tako je bilo jedno petaestak minuta. Jezivo je bilo. Video sam da nestaju čim priđu zemlji. Onda sam skontao da je nova godina i da sam pijan k'o bulja pa sam mislio da sam halucinirao. Video sam to jednom i trezan, za božić. Rekli su mi da je vatromet, al' ne verujem im. Kontam da su svi maloumni i da vlada to pokušava da prikrije, ne žele da ljudi znaju istinu. Šta bi to moglo biti?

Дај не кењајте да нико то није приметио, али ама баш нико? Бришем тему ако се не јави неко до вечерас тачно у поноћ.

Temu da obrises ne mozes .

Daj okači snimak!
Ja sam viđ'o razna tak'a sranja, al' ja sam ti tripioza od čoveka.

Oćemo da vidimo eksplicitan snimak! I da bude kontroverzan ako može!

možda je vatromet!

i daj malo objasni, kod kog se sazvežđa nalazi i to.

Neozbiljni ste...:)
Šta ako vam kažem da je moj drug STVARNO video patuJka?

Е, друже Гаскојине, то срање се и јесте појавило тада... Знам да је било 5-6 поподне, напољу дан, а нешто на небу сија ли сија. Попут звезде.

Е, кажем, до скоро нисам примећивао да мења боје. Ево, изађите сада, о ви ненадјебиви зајебанти и погледајте ка небу. Лоцирајте тачку која сија ужареније од осталих и посматрајте како се помера и када вероватно нађе угао- узбуди се и почне да сија.

Кеве ми Невенке, ово је безобразно колико је то често у последње време. И којом јачином пичи. Ено Вам га, сајбераши, на небу то срање. Мислим да има милион тема где можете да докажете колики сте ви јебачи у ствари, зар не?

Тему сам покренуо јер овде има паметне раје, па сам очекивао да ће се појавити неко са конкретним информацијама- нпр. , да ли Србија добија кинту за то, да ли таквих сателита свуда има и слично...

Елем, ви што не умете ни у небо да се загледате- шта очекујете од себе као члана друштва? :) Знате, небо, то је постојало пре ТВа и интернета... И нема претплате за њега. Додуше, и о томе је тема- има ли претплате, колика је, докле траје...

Ето.

Ово последње помињање претплате се односи на ту ничију звезду, потенцијални зајебанти враголасти!