Prijava

Iz koje tačno knjige se sprema prijemni iz sociologije na filozofskom u ns ove godine?

aj neka mi neko prekontroliše samo još ovaj list, sve ostalo imam
http://www.dodaj.rs/f/36/Cv/2o2VnMZr/ogma-1-papir.jpg

http://prntscr.com/2vbjli pitao me bohor koja mi je boja vukajlije i ja izvalio da stvarno ne znam koja je ovo jebena boja O.O...dal je zeleno,plavo,sivo,crno,skk

Ima li neko iskustva za učenjem nemačkog jezika? Ovih dana ću da krenem da obnovim znanje i doučavam. Neke sugestije, sajtove, knjige u pdfu da je voljan da podeli?

kontaktiraću frendicu, pa ti proslijedim kad mi pošalje :D

http://prntscr.com/2vbjli pitao me bohor koja mi je boja vukajlije i ja izvalio da stvarno ne znam koja je ovo jebena boja O.O...dal je zeleno,plavo,sivo,crno,skk

I ja tu boju držim. Tamo piše da je siva. Meni izgleda kao sivo-zelena.

PS: Zna li iko kad će ta nova verzija? Govorili su neđe davno za dvije neđelje pa kurac.

Mala Vidra

kontaktiraću frendicu, pa ti proslijedim kad mi pošalje :D

Može me i ona kontaktirati, učenje jezika najbolje ide u paru lolo
Inače, foola.

I ja tu boju držim. Tamo piše da je siva. Meni izgleda kao sivo-zelena.

http://chir.ag/projects/name-that-color/#2E6185
Ima imena boja za koje sumnjam da je iko čuo u životu.

ja imam asimil, cini mi se ok. mada krecem od nule, ne znam koliko je korisno ako vec znas nesto...
a imas gomilu jezickih sajtova de moz da vezbas - livemocha, busuu...

Hvala, Aždajo. Sad kao hrčak skupljam literaturu i sajtove, planirao sam da odvojim jedno 3 meseca rada da intenzivno sam učim, izgradim neku osnovu i onda krenem na neki kurs.

Ово је све што ти треба. Нема на чему.
http://www.youtube.com/watch?v=ANfctvwpLVc

Луксе, ако већ знаш нешто швапског, набави неку сателитску и гледај теве на њиховом. Ја сам у школи учио немачки, а кући глед'о филмове и серије на њиховим каналима (све синхронизују). У школи сам научио писмени део и нешто усменог, а кући сам тај усмени усавршио. Ти би мог'о уместо школе да скинеш неки програм и учиш на компу (немам таквог искуства, али ценим да би то могло да ти адекватно замени школске лекције). Е онда кад стигнеш дотле, можеш да се региструјеш на неки швапски форум к'о што сам ја својевремено на Трансфермаркт.де и тамо ћеш усавршити писмени швапски. Ти наравно изабери неки форум који ти лежи.

skupljam literaturu i sajtove

moz slobodno da podelis to sto imas. zainteresirana sam.

Sreto, hvala ti. Skinuo sam Rozetu Stoun i nakupio sam linkove nekih 10-ak sajtova. Samo mi još fali nekih knjiga da upotpunim sve to. Svakako planiram i da naskidam nekih serija, filmova i dokumentaraca, tako sam i engleski naučio. Školu planiram za neki viši nivo da upotpunim, što da im plaćam da me uče osnove, kad mogu i sam. Ako budem uporan, do kraja godine ima da ga propričam, ako ništa da budem makar bolji od radnika sa bauštele ;-)

Lukse. Da li postoji neki audio učitelj nemačkog jezika za decu ometenu u razvoju? Ima kod nas u ulici jedan mali Đole. On ima verovatno Daunrov sindrom. Po ceo dan šeta po ulici sa slušalicam koje su ubodene u diskmen. Pokušava da ponovi ono što ima na diskmenu ili se javlja komšijama koji prođu. Ima glasčinu. U diskmenu je disk na kom je nasnimljen "On meni nema Bosne" od Josipa Pejakovića.
Hoću da mu ubacim disk da uči nemački, pa da mu posle ubacim najlepše govore bivših kancelara Nemačke. Da malo širi Evropejizam po kraju.

odlicni linkovi, tnx
sad se setih da sam dobila na citanje i neku imunologiju za decu. slikovnica :)
pa ako si zainteresiran za materiju....

EDIT: slikovnica na nemackom, ocu da kazem....

Ko je pujo sotka i kakve veze ima sa vukajlijom

Неки слепац.

Kako da spojim dvije Fejsbuk grupe u jednu?