Prijava

Може ли неки крунисани аутор добре воље да ми каже како је ишла ова дефка? Гледам Никола Гулан, утриповах се да су моју обрисали. Јако ме интересује ко се сетио јебеног Гулана још тада
http://vukajlija.com/nikola-gulan/90331

Хахахахах одушевљење. :Д
Данкешен брате :)

Zašto je Kolifild banovan, što je predlagao definicije za naslovnu stranu na temi predviđenoj za to, a napravio je banalnu grešku. I to aj dan no pet.
S druge strane po forumu dozvoljavate otvaranje spem nebuloznih tema i niko ništa. Dajte se malo dovedite u red, opalite koji šamar.

Čuj u red. Oni odbanovali što je bilo trajno banovano, Institucija bana je nula.

Ne kažem da banuju, ali bi valjalo ponekad zaključat poneku temu koja je spemerska, duplikat je, a otvarača (glave) opomenu.

Pitam se da li be sajt vratio u zivot da se uvedu meme???

Ne bi, jer su drugi sajtovi preuzeli masovno pravljenje postera i reakcija, tako bi i memee preuzeli, Vukajlija je tu izgubila jer se takmičila s njima ko će što više lošijeg humora da naštanca, eto im ga sad.

Kako da izliječim natučen prst ?

Objasni taj termin "natučen"

nema ti spasa,umreces

Ukrao sam drugu loptu na treningu i kako sam krenuo da trčim nabijem srednji prst u njegovo koljeno ( kojtus hehe ) i sad je debeo ko opanak i plav

Nista seko, led turaj, mazi s konjsku mast i bandaziraj.

Najlakše ti je da ga amputiraš.

Ukrao sam drugu loptu na treningu i ... nabijem srednji prst u njegovo koljeno ... i sad je debeo ko opanak i plav

Pretvorio si druga u Štrumfa?

Mislim da je ovo malo komplikovanije amputirati nego tvoj patrljak u predjelu međunožja.

Mislim da je ovo malo komplikovanije amputirati nego tvoj patrljak u predjelu međunožja.

NE DIRAJ MI ZEMLJAKA DA TI GLAVU NE ODSARAFIM!

Zajebavaju te. Uzmi u apoteci gavez gel, maži. Ako je samo nabijen malo prst, proći će od toga za par dana. Pitanje je da li možeš da ga saviješ skroz, napred i natrag,i u zglobu da ga svineš, kao što si mogao ranije. Ako možeš, piči gavez. Ako ne, idi kod doktora.