Prijava

Ja tipujem da je sledeca velika pandemija KOZJI KASALJ!

Glavni simptom je meketanje prilikom kaslja

imamo magareći, zašto da ne i koziji :D

Што се сребра тиче морам да испричам своје искуство, можда затреба некоме. Вукао сам некакав хронични кашаљ у периоду од 4 године и неки јако непријатан свраб у целом дисајном путу, повремено и имао осећај као да ме нешто изједа у плућима(све то са варијацијама у интензитету и са повременим прекидима па се навраћало), имао сам периоде и кад ноћу нисам могао да заспим од силине кашља, легнем па кад крене обрћем се по кревету сатима и делује ми ко да ћу душу да искашљем колико је био јак. Ишао код доктора, пио неке антибиотике, давали ми неке пумпице, радио тест на алергије и нити су утврдили јасно шта ми је, нити су ми било чиме помогли, али буквално ни најмање побољшање, чак штавише од силних гована којим су ме тровали сам постао малакасао, ошамућен, имао проливе итд. Докурчило ми да се јебавам с шарлатанима и узео сребрну воду. За мање од месец дана од кашља остаде само мањи свраб у грлу а убрзо оде и он. Ћао, позз. У међувремену десило ми се током последњих неколико година да ми се у пар наврата појавио опет свраб, узмем воду, ћао, позз у року од недељу дана.
Конкретно од maxlab произвођача сам узимао.
http://www.srebrnavoda-maxlab.com/images/article_images/large/srebrna_voda.png

Е сад, нећу да кажем да мој појединачни случај нешто дефинитивно доказује, ал' знам да се ни луд не бих вратио код лекара за тај конкретан проблем.

dok deluje nije bitno sta je. placebo je jako mocna stvar, ponekad i jaca od lekova ako dovoljno verujes u to.
poklopi se ponekad, uzmes nesto, malo se osecas bolje i onda krene ceo organizam da povezuje poboljsanje sa uzimanjem toga, i dobijes optimizam, i sve ono sto pomaze da samog sebe izlecis.

placebo ftw.

Управо ово што каже Келт. Плацебо јебе.

Пио сам и ја сребрну воду прошле године. Много сам се боље осећао. Али ствар са тиме је што то није лек него пре свега додатак исхрани.

Зеолит нисам пробао. Видим да га користе бубрежни болесници мада су мени за избацивање песка и разбијања камена у бубрегу лубеница, кафа и пиво закон. А и Пролом вода (са извора, ова флаширана је мешана са дестилованом водом).

Kambuha ili kako već i Đumbir. Kontam da leči sve.

E Fendere, prošao sam juče pored Ćuprije. Setio sam te se. I za momenat mi je čak palo na pamet da se isključim sa autoputa i izvučem te odatle. Kapiram da bi ti to više pomoglo u ćivotu od svih prolom i srebrnih voda. Ali sam morao da uštekam gorivo jbg, a i plašio se da mi kokoške ne iskljucaju felne. Moraš se izvući i početi da lorduješ.

Како је могуће да сте заборавили да поменете сибирску аронију?

Не сећам се нешто да сам превише очекивао од тог сребра кад сам пробао па да кажемо да је плацебо ефекат у питању, али како год, свакако мислим да је психа један од најбитнијих фактора у опоравку.

Един: Чак сам се више надао побољшању пијући оно што су ми лекари преписали.

Опуштено, Бушидо (истекао ти бан, дођи са правог профила), знам да од кукумавчења леба нема.

Тилмо, ствар са тим лековитим супстанцама је правилна комбинација. Не можеш нешто што је суплемет да користиш као оброк. То је фора и са зеолитом. Узимам зеолит, не морам да ручам, сад ћу да се излечим. То је кретенски.
Нпр. све оне мултивитаминске таблете су глупост. Сваки лекар или фармацеут ће ти рећи да превише различитих витамина на једном месту поништавају једни друге.

Ако почнеш да узимаш нешто одређено време (зеолит, сребрна вода, ђумбир са медом...) боље је пре тога да урадиш анализну крви и мокраће па онда опет на крају, да упоредиш резултате и видиш како нека супстанца делује на тебе. Свако од нас различито реагује на неку супстанцу. Нешто што некога лечи, некога може да отрује.

Deluje da je Meril Strip.

Да није Хелен Хант?

Да, да! Мерил Стрип! Моја грешка. Није Хелен Хант.

Hvala Kaunte, spasioče!!

Za to što pričate. Najvažnija je podsvesna reakcija, to jest ono što je van domena svesti i svesne kontrole. Jednostavnim rečima, 1000 godina da gledaš sebe u ogledalo i ubeđuješ da će ti nešto pomoći, ono ipak neće delovati ukoliko podsvest ne veruje u to.

A postoji i ona stara istinita fora, da andol ne deluje isto na Miku i na Žiku. Ta srebrna voda možda zaista deluje na nekih 1% populacije, ali zaista deluje. I oni će se kleti u nju. Ostali će popiti dvaput i reći -kakvo je ovo govno.

problem sa našim čovekom je što kulira mišljenja ljudi koji su stručni iz te oblasti a prihvata rekla-kazala pojedinačne slučajeve, kao što je članak profesora sa hemijskog fakulteta o zeolitu ostao nezapažen, al zato svi znaju nekog kome je neko pričao da je nekom trećem pomoglo, pre upotrebe je kašljao posle upotrebe prestao.

али како год, свакако мислим да је психа један од најбитнијих фактора у опоравку.

nije bolest ali imam neki nemacki caj za spavanje od trava, koji kad popijem odmah se uspavam kad imam nesanicu, i to je jedna od onih stvari za koju me boli kurac dal je placebo, ili stvarno Herr Heilbrunner naso na alpima neke travke koje pomazu, kupovacu taj caj dokle god deluje :)