Prijava

Stevane, evo ti tonik koji su naše bake pravile vijekovima prije ovih sada izmišljenih tonika, odličan za krvnu sliku i krvne sudove, redovno pravim djeci:

http://www.recepti-svijeta.com/prirodni-lijek-za-anemiju/

Pije se jedna čaša, max. 3puta/24h jer je prejak.

eh,celtic...eh ti...

postoji li opcija da modovi mogu da napisu definciju ili naprave poster i tutnu ti kao da si ti napisao/napravio? da ti smeste neku budalastinu??? molim da prekinete sa tim vise..ovo nema smisla sto se radi. ima li neka skripta povodom toga?

a jbg napravili mi kurac i stavili kao takav

Mogu da ti izmijene tekst sadržaja.

A ja mislim da bi građani Srbije trebali sutra Vučiću da čestitaju Bajram, to je jedino fer što mogu učinjet za onaj njegov gest u Srebrenici.

gradjani srbije treba da se nose u kurac!

Оланику Вучић обрисао пост!!!!

ozracio jebeni vucic i glava njegova ljuto...vise ga mrzim jer mu je glava svuda nego zbog politike koju vodi

чувај се, дечаче, наћиће те и ухапсиће те због нелегалног гајења стршљенова

Đe piške radnice iz trafika? Ozb pit brt

kao da si pitao koliika je sobna temperatura

Odu neđe blizu u wc, u neki market, kafanu ili tako nešto.

Ima i zabačenih trafika sa minimalnim rastinjem u okolini, zato pitam a i viđeh ovo pitanje prije neki dan na internet.

Osnovno stanje filozofa je čuđenje. Ali za filozofa čudo nije isto što i za druge ljude. Filozof se ne čudi i ne postavlja pitanja o velikoj oluju tokom ljeta, ne.

Ma može da ga puši taj filozof!

Pa pazi, dok sam ja bio radnica u trafici poslodavac nikada nije spominjao problematiku niti pokazivao bilo kakve znake zainteresovanosti oko toga a u sklopu radnog mesta naravno nije bilo nikakve klonjare niti bilo čega sličnog. Uglavnom sam to rešavala tako što sam gurala dvolitarku prolom vode među labia minoru i tako onemogućila infleksiju urina. Kasnije sam te flaše stavljala u prostor na samom kraju frižidera da bi se brže ohladilo i da bi se kompenzovala temperatura urina.
Jednom sam bio i radnik u trafici, ali tada mi je poslodavac odmah po preuzimanju posla predao jednu plastičnu nošu 30 puta 18 centimetara. Iako je unapred napomenuo kako je nošu prethodno koristio njegov sin meni to nije predstavljalo problem. Kada sam završio smenu poneo sam nošu kući i oprao je u kadi, praškom. Bilo mi je zadovoljstvo da je koristim sledeći radni dan. Problem se javio kada sam jednom prilikom zaboravio da ponesem moj mali rekvizit i ostao prepušten samom sebi. Grčevi su postajali sve gori. Ah. Zašto? Jebem ti bože majku, rekao sam, jeli je moguće da mi izlazi baš sad ona krvava janjetina što sam prekjuče kusao kod Dragana posle rodjendana malog. Bio sam u makazama, između posla i prirodne potrebe, izmedju šake evra mesečno i nekoliko sekundi spokoja i oslobadjanja krvavice iz organizma. Nisam časio časa no hitro napustih radno mesto i zauzeh stav iza obližnjeg platana. Osetio sam naglo olakšanje. Nažalost, sudbina mi je i ovoga puta zabila nož u leđa, nije mi dozvolila ni minut normalno utrošenog vremena-huligan je uzimao žvake sa trafike videvši prizor pogodni. Ostav!- povikao sam, ali nije me čuo. Kakva je to situacija bila, gaće ti do članka klecaju a vamo ti kradu sa trafike, trebaš da se prodereš da oteraš žgadiju a ne smeš da otkriješ položaj. Ehhh, kad se setim, tako je to nekad bilo.

Tako je Makaronac, pišaj po togama.

Još ovo me interesuje, kako glasi tačan odgovor na pitanje "Ima li posla?"