Prijava

koji ce im kurac ovaj iz ostave.sem ako nece dzema i leba jesti.mogu ova dvojica da se dogovore i da odjebu tog iz ostave.mogu i da ga zazidaju tamo ukoliko bas i nisu nesto gotivni.

xaxaxaxaxa shirkahn molim za ozbiljnost bitne stvati su u pitanju ovde (zamisli čitav kredit meteš na dva igrača, kvota 3,42 = pišaj po sirotinji & kupujem vukajliju; kupujem vukajliju = pišaj po sirotinji)

problem su rešili tako što su tom najmlađem dodelili 25% stana koje mu je sledovalo, ali od plafona naniže, tako da može da koristi samo najviših 55 centimetara u svakoj prostoriji, a to mu je predstavljalo problem, pa se na kraju iselio sam

ja zato uvek trazi 55 centimetara od poda kad se deli neko nasledstvo onda puzim i tuzim ove sto gaze

Hahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahaghahgagagaghahagaggagagaghahagahhahahahahhahahahgaha

nekako mi logicno da iza maloletnog naslednika stoji neko.tipa cale,keva i sl.pa da oni izmiruju obaveze.dodje do 18 dina i kaze im pusite kurac,nisam hteo.

Jebem ti srbe glupe, treba nas pobti sve.

Pa jebo mater svoju, nije vidio ćaću XY godina, bolio ga kurac za njega, ćaća ostavi boljem sinu stan, dodje ovaj seronja kaže poništavaj to ne valja ništa. Pa jebem ti sirotinjo majku u pičku imaš li dostojanstva imalo, pa kantu govana bi pojeli za pola stana jooooooooooj

nzm ne slušam tračeve al ako je ovo tačno od sutra me zovite abronoša

E kad smo kod stanova i nasledstva da vam ispricam pricu iz moje porodice, samo da uvatim vazduha

Dolazi neki djed, dalji rodjak iz Australije. Nema žene, nema djece nigde nikoga pod milim bogom, osim tri porodice, ne tako blizak rod ali po blizini sve tri ravnopravne. I naravno nas tri porodice smo i medju sobom familija i znamo se svi.

Djed ima solidno para, uzeo dva stana u Novom Sadu, jedan izdaje u drugom živi. Moj ćaća dobar s njim, sve fino, ali ga boli kurac u principu, ne traži ništa od njega. Druga porodica, ujak rodjeni mog ćaće, boli ga kurac isto ko i ovoga, ima sina i ćerku, nju udao, sin neki programer (šmoklja ko i svaki programer nije se ženio), ima tri stana, jedan za sina drugi za cerku treci za sebe i zenu. Treca porodica, moga ćaće tetak: sirotinjica skromna. Nabili se u jedan stan njih četvoro. Muž, žena i dva sina, majkani od 30-35 godina, ne žene se jer nemaju gde, dele jednu sobu njih dvojica, a valjda nisu kadri da placaju sami sebi stan.

Ta dva sina, dvore ovog djeda, mede i šećere, paze obilaze, ma sve fino ne bili se ogrebali za te stanove. Samo njima zinula guzica. I tako godinama, pa jebo mater, 5 godina sigurno ima od kad je taj djed dosao. Prosle godine, epilog priče: djed imao neku spremačicu, tj plaćao neku ženu malo da ga obilazi, skuva jelo, opere i opegla veš. E sad, verovatno naslućujete šta se desilo, ali samo obratite pažnju: djed se nije ženio - nije jebo redovno cijeli svoj život (pretpostavljamo) - nije nešto puno jebo kroz život uopšte (pretpostavljamo). Djeda obrlati ta žena, on se zaljubi, prepiše njoj sve. Čiča miča gotova priča

Ima ta neka fora sto reče Kosmo, možeš da prejebeš to dete što ne voliš al za života moraš da napraviš te neke ugovore i to.

Ili beše kao radprodaš sve pa ovaj dobri to kupi, znam lika sto je mozgao te kombinacije, i jes zajebano da prejebeš dete naslednika koga nevoleš.

pošto nije imao testament bila je ona rasprava o nasledstvu gde su se njegovo dvoje dece odrekli imovine u korist dedinog maloletnog unučeta. a pošo je naslednik maloletan, skoro beba, kredit će zastariti dok on ne odraste. ima li tu istine? ako ima rađa mi se opaka poslovna ideja

Teoretski bi i moglo no šta ćeš sa žirantima?
Banka će aktivirati administrativne zabrane xD

Zaveštalac može isključiti iz nasleđa nužnog naslednika koji se povredom neke zakonske ili moralne obaveze teže ogrešio o njega (ako se uvredljivo ili grubo odnosio prema zaveštaocu, ako je umišljajno učinio krivično delo prema zaveštaocu, njegovom detetu, usvojeniku, bračnom drugu ili roditelju, ako se odao neradu i nepoštenom životu).

Isključenje može biti potpuno ili delimično.
Ako je potomak koji ima pravo na nužni deo prezadužen ili je rasipnik, zaveštalac ga može u celini ili delimično lišiti nužnog dela u korist potomaka lišenog.

Lišenje mora biti učinjeno u obliku potrebnom za zaveštanje.

Član 65

Lišenje je punovažno samo ako u trenutku smrti ostaviočeve lišeni ima maloletno dete ili maloletnog unuka od ranije umrlog deteta.

Kako se utvrdjuje da je neko rasipnik? :D

Pa tipa ima dugove prouzrokovane kockanjem, prodao je imanje i popio u kafani i slično.

ja koliko sam čuo žena mu je valjda bila žirant al se sve vodilo na njega, a sad na njegovog unuka, pa kao neće moći da uzmu kuću i neku zemlju što ima jer se ništa ne vodi na njoj i ona se odrekla svega što joj kao supruzi sleduje. a kao će dug da zastari dok se dete ne opunoleti

potraživanje će svakko zastariti, samo mi je to oko žiranta sumnjivo al ajde.
svašta je moguće.

Pazite situaciju, da nađete novčanik pored nekog automobila, unutra saobracajna od tog automobila, licna karta, pasoš, fotografija vlasnika sa decom i 5k evra.

Da li bi vratili novcanik?

Ali ono, ozbiljno razmislite, da li bi mogli da trosite taj novac bez osećaja krivice?

Da, apsolutno, 100%, do zadnjeg eura. Bih ukrao/potrošio.

Ja sam nesto bas danas razmisljao i mislim da bih vratio novac.

Grizla bi me savest.

Ima ta neka fora sto reče Kosmo, možeš da prejebeš to dete što ne voliš al za života moraš da napraviš te neke ugovore i to.

masovno zloupotrebljeno u srbiji.
deda dementan, natrovan lažima, smeste ga u dom. sklope ugovor o doživotnom izdržavanju ( plaćam ti dom soma evra, vodim te u banju na proleće, poskupeli ti lekovi sve ja plaćam), dovedu ceo konzilijum potkupljenih neuropsihijatara, dobiju potvrdu da deda bio mentalno očuvan u trenutku potpisivanja ugovora.
onda taj dom ne plaćaju, kasne, donesu pola, ne donose lekove, dom pozove centar za socijalni rad, prevarant sa sto evra socijalnom radniku reši sebi problem. deda umre , ovaj uzme kuću, stan, vinograde... ostali naslednici mogu da se ubrišu. sto puta viđeno.