Pitanje autor - odgovor moderator

1. zdravo, zdravo. iako ne volim da navraćam ovde kod vas (ne umete da kuvate dobru kafu, k'o čaj da pijem), sve češće sam primoran. naime, ceo dan me nije bilo, a načuo sam da je kaizen pobrisao sve postere sa razlikom manjom od 100 poena. e sad, stvar je u ovome: imao sam 4 (slovima: četiri) postera. od toga jedan odabran. i druga dva ('ajde, neka bude, ako ne i sva tri) dosta kvalitetna, sa dobrim skorovima. mene zanima sad, zašto, zašto to radite, dechaci i devojchice?!2
    šta mi je sa posterima?

2. E, мајсторе, који год да си. Само да знаш да те набијем на курац што си бановао Жику Обретковића, јебена будало ♥. Уствари набијем и онога ко је бановао Цару, нисам стигао раније сорру ♥♥♥

3. Smem li da u podforumu Muzika otvorim temu o Dragani Mirković?

4. Smem li da u podforumu Muzika otvorim temu o Dragani Mirković?

Može.

5. Hvala ti, Dankane, volim i ja tebe :*

6. Драго ми је да је узвраћена љубав. Нема везе што си ти, набио бих било кога другог, јер сте говна сви постали откад имате лажну функцију. Ало, бре, не примате плату за то, искулирајте мало. А кад ми истекне бан за оригинални налог ја ћу оне ПВТ-ове са Царом које сам објавио, па ми ви обрисали, лепо проследити људима па нек виде ко је какав. МВВАХ ♥♥♥

7. Lepo, Dankane, to govori više o tebi i Cari nego o tim ljudima koje opljuvavate.
    A posle ovoga, teško da će ti originalni nalog ikada biti odbanovan. MVVAH i tebi ♥♥♥

8. Ма, као да ме боли рац. ♥♥

9. Е, и да не мислиш да је ово нешто лично. Кад се видимо поново попићемо кафу, офц. Али овде на нету остајете говна и то не мења ствар. Знамо сви да рл и нет нису иста ствар, свако има дужи на нету, јеботе ја их има чак два! Али овде како се фолирате, поготову ви што сте свеже умодовани, па то је за посматрање, озбиљно ти кажем. Цара и ја смо макар исте сировине и на нету и уживо, а вас очигледно муче неки комплекси... Или неки абјуз из детињства од стране мушког рођака ;)

10. MOGSHA

Драго ми је да је узвраћена љубав. Нема везе што си ти, набио бих било кога другог, јер сте говна сви постали откад имате лажну функцију. Ало, бре, не примате плату за то, искулирајте мало. А кад ми истекне бан за оригинални налог ја ћу оне ПВТ-ове са Царом које сам објавио, па ми ви обрисали, лепо проследити људима па нек виде ко је какав. МВВАХ ♥♥♥

Мени само није јасно шта ти је ко урадио или рекао на овом сајту па дозвољаваш себи да вређаш људе који те готиве. Ако је неко имао протекције и третман овде онда си то ти. То што прослеђујеш те пвтове са Царом више говори о теби, него о тим људима, јер ипак ем прослеђујеш туђе речи које ти никад ниси смео јавно да напишеш, ем се ради о људима с којима си наводно био у добрим односима.

11. Знамо сви да рл и нет нису иста ствар, свако има дужи на нету, јеботе ја их има чак два!

Ja i na netu jedva da ga imam.

12. E matori ajde nemoj sa Mogšinog naloga.

Edit: A jebo ga ti.

13. Mogša je Dankan, u jebte dje ja živim.

14. Ако ја сад будем копирала неки пвт на јавни форум уз пристанак саговорника, да ли ћу бити банована? трајно?

15. Ukoliko se u tom pvtu vređaju drugi članovi i iznose podaci o njima, onda da.
    Ne trajno, ali adekvatno banovana za vređanje.

16. Значи Данкан је банован трајно јер је претијо вређањем? Занимљиво.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.