Prijava

Неки лик из Хрватске ми нон-стоп спамује инбокс на ЈуТјубу слањем неких клипова у којима он као шири љубав. Није да имам нешто против Хрвата, али од овога ми се баца пегла.

http://youtu.be/7aEDDnmz2_M

Да ли мислите да су људи који се тако залажу за ширење љубави међу људима, насмејаност, добродушност, филантропију и сл. нормални људи? Као ''Људи, волите се, учините овај свет лепшим местом, ЈА ВАС ВОЛИМ, СВЕ ВАС ВОЛИМ, ИМАЋЕТЕ ДОВЕКА МОЈУ ЉУБАВ и подршку!!!''.

Мени су то све психопате.

Пре свега, мислим да је то лицемерно, а чак и да није лицемерно, не би било здраво. Мислим, како може човек без квалитетног хејта у животу да живи нормално? Не бива. Мислим, ево ја нпр. волим пуно ствари, али исто тако и искрено мрзим многе ствари и прија ми то. А што се тиче људи, једноставно мислим да не може здрав човек да каже како воли све људе кад су исти махом жгадија. Замисли, волиш све људе, изађеш на улицу и волиш их, смешкаш им се, уђеш у бус и смешкаш се, волиш људе. Као волиш људе и нацрташ срце. И као волиш људе. :)

Море, мрш!

ХЕЈТ, бре!

Какв је ваш став по том питању?
Мој је став да ми се кења од филантропа, ако ме разумеш, лоло.

Filantropi su gej...

Pa, sve si uglavnom rekao.

Sve si sam i rekao, slagam se...

EDIT- Zvonko pederčina

Ako je iskreno (u sta ne verujem, ali ko zna) kul je. Mada su mi ti likovi teski drkosi i egocentrici, vecinom.

Kakav je transfer ovaj video

E kad smo već kod spemovanja inboxa kako da prijavim neke morone što mi šalju klipove nekog Novog Novaka?

jao kakav gej isključio je ocenjivanje za video lololo

Са моје тачке, ја волим да мрзим, толико да се самом себи гадим када нешто готивим. Бес и мржња су неопходни човеку колико и љубав. Кења ми се од насмејаних фаца. Кења ми се од спике о поновном разбијању баријера међу балканским народима, а да није прошло ни двадесет година од покоља. Кења ми се од насмејаних позитивних њушки, са одвратним, киселим, усиљеним осмехом који иначе служи како би се повалиле пичке. Мрзим то "побратинство" које овде влада, са људима које не знаш или једва да си упознао. Кења ми се кад ми неки шабан који ми није друг каже: друже. Серем се по распалим шареним позерима који се залажу за мир, пријатељство, јебено коло које наварени треба да играмо око кампа не би ли заправо нешто појебали, јер ту лежи решење целе "ја волим људски род" приче.

То је прича која данас налетом тих фегетских идеја пије воду, и баје ју користе не би ли појебали несигурне рибе које су шиканиране у детињству због протезе и цвикера, па су се сад довољно умно распале да се ложе на ту "гив пис а ченс, ја волим шиптаре, јевреје и црнце" дегенску спику.

Такав начин размишљања је апсурдан. Увек ће постојати ствари или особе које су такве, да јебено мораш да их презиреш. Дакле, да не дужим више, закључак је да је то све јебени позерај, иако вуче корене много пре нас, одувек је и био позерај.

Бурзуме, ДРУЖЕ, ти си мој човек!

Шалу на страну, тако је. Слажем се.
Него кажи ти мени нешто... А не би ли глумио филантропа зарад поваљивања емо цаве?

ja sam mišljenja da nisi čovek ako nešto bezrazložno ne mrziš. kol'ko likova sretnem koji mi ništa loše nisu uradili a posred pičke bi ih ŠJEKIROM!

EDIT- Zvonko pederčina

Хахахахха, победнички коментар.
Звонко је Über рачсма. Све ми га је жао колико му је испран мозак. И мислим да много више жели пажњу и Јутуб коментаре неголи заиста љубав према људима курац палац.

А не би ли глумио филантропа зарад поваљивања емо цаве?

Не би ни за ово брате:

http://i55.tinypic.com/1z6v2gz.jpg

Ја ћу да будем свој, као Ђорђе Давид.

Brate, ja ne znam ni jednog tipa koji je filantropijom dobio pičke. To je nemoguće. Filantropija odbija jer nije prirodna, isto kao što nije ni mizantropija. Ne možeš voleti sve ljude kao što ne možeš ni mrzeti sve ljude.

Jebi i to kad ima covek taj hejterski gard. TO su najvece pedercine jer cesto kazu i rade stvari koje ne misle, da bi ispali nedodirljivi, nesalomivi, a kad odu kuci nabiju sluske u usi i placu uz ''Sinoc sam bila prvi put kod doktora''. Pozeraj ko i ovaj sto nas voli sve.
Mislim...JEBOTE! Kako mogu da volim ili mrzim nekog koga NE znam?!?!?

Ја ћу да будем свој, као Ђорђе Давид.

Хтео сам одавно да отворим тему за тог човека.

Otvori Džimi imam jednu njegovu oću svi da je čuju kako e DOBRA :)

Капирам те Блеки, али цела та исфолирана мир, љубав, заједништво спика се уклапа у овај шатро "европејско/урбани/урадићу све за положај и пичку" систем који је данас постављен за нешто ка чему треба тежити. Није ствар у самој филантропији, већ у ономе како је људи данас интерпретирају и које сегменте узимају из читаве идеје. Све се на крају своди на фолирање, љигавштину и позерај. Проблем је у усиљеном позитивном ставу код људи, који је већ више одвратан колико је провида и неискрен. Одо на пљугу, шта и ја кењам овде.

Све зависи докле иде наше схватање филантропије. Декларативна филантропија типа: "ја волим све људе, ја бих помогао свима, ја бих ширио љубав и осмијех" може да служи само као лаксатив.
С друге стране, зашто имати нешто против појединаца који конкретно помажу: граде болнице, школе, оснивају фондове за стипендирање надарених и тиме показују љубав према васколиком пучанству? Или против оних појединаца који немају толико новца али на неке друге начине помажу ближњима? А мислим да практични филантропи не желе истицање и јавну промоцију.
Наравно да нема никог ко при здравој памети може рећи да воли све људе, али и да мрзи све људе.
Е сад можда је све ово што сам написао глупост, јер је могуће да они који практично помажу другима раде то из сажаљења или по савјету свештенијех лица да умире савјест своју због нечега, а не из љубави.