Prijava

Džanki to ljudi već odavno rade, tema stub srama to dokazuje, možda to sad već rade, ovo može da se iskoristi da se banuju ti nalozi sad shvataš?

Што рече Фејз, био би доста лајковања са дуплија и остало.

Vid budale male, pa pročitaj moj prvi post majku mu staru da znaš bar o čemu se govori kad postuješ. :p

Аааа жемо, не видим на очи, тек сам устао...

За.

Francky Delevra ti si malo dopunio moju ideju i sada deluje jos bolje, ja sam za...:)

Mozda, samo da se ublaze nazivi kategorija, da bude "politicki korektnije" :). Umesto "najgluplji" da stoji nesto, tipa: "Dobitnik zlatne burgije u toj kategoriji", ili neka takva glupost.

Jezivi ma može i to...:)

Mozda, samo da se ublaze nazivi kategorija, da bude "politicki korektnije" :).

Ma jok, ko ga jebe. Najgluplja od svih najglupljih danas. :)

Šalim se, može tako nešto.

Ma, moze i najgluplje, nemam nista protiv.Nego bi se mogao neko uvrediti, ja ne bih ako bih bio izabran.Ali,daj onda da smislimo jos grdji naziv.

Polako treba još javnog mnjenja i povrh svega treba neko ko je konstantno aktivan u određenim terminima i oće da se bakće sa tim. Ja ne mogu.

Дилеја дана хахаахха

Ja sam za. Teško da bi iko lajkovao print skrin sa duplog. A i tema je zabavnog karaktera, a ne promotivnog. Tipa rezime neki. Svidža mi se ideja. Moglo bi da bude interesantno.

I izbor za saksiju dana.

Za predlog, za Zvezdu, za Mančester!

Tipa rezime neki.

Pa to. Samo se prelistaju sve teme u kojima se kače biseri i sortiraju na jednu. Ne pada mi na pamet kako neko može da izvuče neku korist iz toga. Sumnjam da je nekom cilj da ima "prinskrin dana", mis'im -koga bole kurac.

Što se promocije tiče, jedino ove " najbolje sise" malo škripe, ali to i nije greda. :)

Samo neka kače sise. Meni ne smeta. :) nek se promovišu. :)

Polako treba još javnog mnjenja i povrh svega treba neko ko je konstantno aktivan u određenim terminima i oće da se bakće sa tim. Ja ne mogu.

E ja sam takav, ceo dan sam na sajtu. :)

Videćemo, mislim da je bolje da bude neki matoran. Student koji sprema ispite, leže u šes i jede tunjevinu bez leba za kompom. :) Ako i bude išta od ovoga.

A,koje doba obuhvata treca smena?

A,koje doba obuhvata treca smena?

Pa jebiga, optimalno bi bilo da se taj "utisak dana" ili kako god objavljuje u ponoć ili nešto kasnije. Odnosno, ne čak ni u trećoj smeni (od ponoći do jutra), nego baš u ponoć.

E jebemliga Frenki, ja jedem burek sa sirom ali bez sira. :D

Jesam kljusina koja nema odredjeno vreme za spavanje i odgovara mi "radno vreme",jedem 'leb bez tunjevine,ali ne mogu da obavljam tu duznost,jer glupost shvatam kao jedan vid genijalnosti.

Jezivi ja sam tvoja poboljšana verzija, glupost mi nije ni blizu genijalnosti ni u jednom slučaju. :)