Prijava

Ja bre igram basket onako opusteno.

Pa i ja. Odbrano igram onako, normalno. Ni dobro, ni loše. U napadu uglavnom šutiram sa poludistance "iz polja". Imam baš dobar šut odatle. Neko mi napravi "blok", ja odem malo u stranu i šutiram. Neprejebivo. Na ulaz jako retko idem jer nisam brz, jedino kad vidim da ću proći na snagu.

А фудбал зато што више зависи од екипе а мање од појединаца.

To jeste. Ali opet kažem ja mogu lagano da igram sa ljudima koji igraju fudbal ceo život i samo na trud i odbranu da prolazim. u basketu ako ne znaš makar malo, ne možeš ni da ga igraš.
U fudbalu ima Gatuzo. U basketu ga nema.

Кад смо већ код везе фудбала и баскета, нема ничег горег неко фудбалери кад немају екипу за фудбал, па смарају да играју баскет. Ауууу кад крену да ударају као волови по рукама, па ти кренеш у продор, а он те из трка завали раменом у груди, па се још и буни што тражиш фаул!

па се још и буни што тражиш фаул!

Aaaa. Kako to mrzim.
A jos gore kad za svaki kontakt trazi faul.

A jos gore kad za svaki kontakt trazi faul.

А, то већ раде они профи баскеташи. :)

Kolko fudbalere sere basket to nije normalno sve zabijaju sut ima nema veze sa mozgom i potpaju ga ko od sale

U fudbalu ima Gatuzo. U basketu ga nema.

Zajebao si se, ima Veselin Petrovic : )

Gatuzo

Morao sam odmah da definišem Gatuza. Znam par ortaka koje zovemo Gatuzo. Isti on.

Јао, да видите прошлог лета код мене у Алексинцу, баскеташки терен се налази на неких двадесетак метара од католичке цркве, која уједно има неки пансион, шта већ. У сваком случају, често долазе клинци (мислим клинци, сви негде мојих година), имају неке екскурзије, шта већ.

Елем, били тамо једно недељу дана прошлог лета неки Италијани. Дошли један дан, видели нас 10ак тамо, и питали да дођу сутра, а ми пошто сваки дан играмо, рекли им 'ајд дођите око 5,6 па ћемо да играмо.

Дошли брате њих 30 комада, али не све мушки, већ једно 5,6 њих баскеташа, све остало неке Италијанке, довели јебени навијачки тим.

Како играју? Убијају на место, дословно. Мени је један за мало клизећи старт направио, не знам ни како сам преживео мајке му га. Бију као луди. Е сад, фора је што ја са нама играо један матори лик, који ту седи сваки дан и пије пиво, ми га зовемо Рапић. Тај игра баскет (мада је за њега баскет заправо само шутирање тројки) већ добрих 40 година. Онако, просечне висине, мршав, игра у неког мајици на брателе са цигаром у устима. И кад је кренуо да их трпа са тројке, мајко мила, ја сам само додавао лопту. Ови Италијани га пуштају, а он им уваљује неке троје са 2 метра иза линије. Убоо тако 9 комада, ни једну није промашио, ми додали још 3 поена, и то је то.

Ukratko: jebali ste kevu Zabarima. :)

а он им уваљује неке троје са 2 метра иза линије. Убоо тако 9 комада, ни једну није промашио

To su oni stari majstori što samo krljaju trojke. Ti ga pustiš u nadi da će da promaši, a on cepa mrežicu i sa 8.25!

Хаха пребиле вас жабарске пичке, који блам, лололо

Ма требао си да гледаш кад су играли фудбал Италијани против наших. :) Није толико било у томе како су играли, него што су се скупила дечица са стране и викали "Србија, Србија!", а с друге стране Италијани вичу "Италија, Италија!".

Није толико било у томе како су играли, него што су се скупила дечица са стране и викали "Србија, Србија!", а с друге стране Италијани вичу "Италија, Италија!".

Је л' било к'о у Ђенови на крају? :)

Је л' било к'о у Ђенови на крају? :)

Није, срећом. Све је било било прилично кул, ови наши су се чак удрижили са њима после, па су и ишли тамо код њих у тај павиљон да их зову на фудбал. :)

hahahah prejako je to peki...

To su oni stari majstori što samo krljaju trojke. Ti ga pustiš u nadi da će da promaši, a on cepa mrežicu i sa 8.25!

A i kad ga ne pustiš jednostavno ima čudan šut neki i nema šanse da mu lupiš bananu. Na 19 samo gledaš kako daje 21 poen i ćisti te sa terena. Najzajebaniji su mi jer dok shvatiš da dere trojke, on već dade 5 komada..

А што баскет?Мислим да је кошарка оно што си навео у првом посту а баскет је оно што се фура 1 на 1 , 2 на 2 и 3 на 3 на бетону.....
Игра када год могу , само да време дозвољава.Имам неколико ортака са којима пичим.све ми је онако , солидно , само сам доста јак па ми то помаже у дуелима.Брз сам , одличан полухорог , мој сигничур мув....

Имам 2 метра, руку од метар и неописиву жељу и љубав да лупам банане. Заинтересовани нека дођу у беле у Звездин парк! :)

Na 19 samo gledaš kako daje 21 poen i ćisti te sa terena. Najzajebaniji su mi jer dok shvatiš da dere trojke, on već dade 5 komada..

MA znam ih u prste. Nego, ko će da se cima da igra odbranu da ga čuva na 8m od koša? Oni to znaju i to rade, posle kažu nešto u fazonu - eh da su meni tvoje godine... A ja bi mu zalepio šamarčinu jer samo baca trojke- niti igra odbranu valjano, niti ide na ulaz, samo trči okolo da te izmori, povuče se na metar i po od trojke i vrsss!

Заинтересовани нека дођу у беле у Звездин парк! :)

A u kakvom je stanju onaj koš kod vas u parku da dođe Grobar da vas dere malo?

A ja bi mu zalepio šamarčinu jer samo baca trojke

Tačno znam taj osećaj. Ne volim da igram sa njima i nadam se kad budem njihovih godina da neću biti takav smarač, mada možda mora tako.