Prijava

Ne bi me bilo sramota jer je počeo prvi da kurca i da se širi. A i moj grepling je iznad njegovog nivoa. Čak i da nije - pobogu, teži sam 30 kila.
Baš prije par dana mi u posjeti bio Tin Stojanac iz 'UFK Trešnjevka' i meščini da je i u 'Team Sonnen', momče koje ima 75 kila i vicešampion Evrope je u pankrationu iz juna ove godine (bilo Evropsko u Bukureštu pod okriljem FILA-e, pankration je bivši grappling kao rvačka disciplina) i tu sam totalno uvideo da i nisam tako loš.
Al zato oni momci u Vrbasu iz FFT totalno dominiraju rvanje, planiram otići jedno 7 dana tamo da skupa sa svojim trenerom radim rvanje (tj. da me izbacaju kao lutku :D).

AUUUUUUUUU VECHERASHNJI CARD JE STACKED

ЛЕЦ ГЕТ РЕДИ ТУ РАММММММБЛЛЛЛЛ

Chekaj, jel zabranjen udarac nogom u glavu protivnika dok si na leđima u ufc? Malo pre se dogodilo i sudija dao opomenu. Mislim da je u prajdu to bilo dozvoljeno, gegard nokautirao žakarea tako, a ovde nije?

јесте забрањено, то са стомповима и сокер киковима су ПРАЈД правила, у УФЦ-у тога нема. а гегард је то урадио у Дриму, који је наследник Прајда и важе иста правила

нисам видео, али ако се деси неки илегалан ударац а борба не може да се настави, онда је но контест, у супротном је одузимање бодова а ако је лакше природе онда само опомена (типа кад не стегнеш лепо песницу код размене па противника поукујеш у око или ударац у гениталије)

Znam da je zabranjeno da ovaj što stoji udara protivnika na leđima, ali obrnuto? Ovaj na leđima da udari nogom u glavu protivnika dok se ovaj baca na dole za graund en paund?

Nije MMA, al' pre mi je za ovu temu nego za boks.

http://youtu.be/5wqwePNy5fo?t=2m

Bije se Miličić na B92, nije MMA al' gledajte. K1 pravila.

Миличић ме одушевио уласком, ''са Косова зора свиће'', мајца ''четници србија'' а тетоважа поп Мимчило Ђујић. РО ДИ ЈО

Kobjašnjava na više nivoa.

steta za darkelju zajebo ga supak kvalitetno

Не зна ништа, мада би добио до краја на дивљаштво.

Trebalo je da mu dovedu Kristijana Golubovića.

al bas je divljak haha mnogo losa borba i prilicno losi borci i oni pre tuzno sve u svemu

Razočaro me nije jebo sudiji ćerku i sestru :(

a darkan stvarno debil jeste zajebant al ovo je previse

dobro je pa su mu doveli amatera inace bi ga neko izlomio samo tako

misli da trenira par meseci i da ce da bude najjaci jbg ne ide to tako a i mogao je malo da smrsa pazi ti 138 kila lol