Prijava

Pagonis je skroz ok momak, neće on to.

Nije problem ni u tom neznanju koliko je problem u klincima koji neće ni to.

Evo kod mene u gradu, momak otvorio mma, ne ulazim u detalje koliko on to zna ali eto zna makar stand up, bilo ih prvih 5 treninga 30 naloženih mazgova, al njima teško da rade shadow iako ne znaju garda da drže. Oni bi odmah, za 3 treninga, da se tuku po ringovima, oktagonima i čudima. Sve su dobili na tacni, dovodio im ovaj trenere svake sedmice, stvarno se imalo šta naučiti, al ne, njima je to sve dosadno, ne rade sparinge. Eno danas im ja držao bjj - ima ih 8. Ukupno. Ostalo toliko. Ovi svi ostali rekli ma to goli kurac. I štaš sad tu....

Al skontao sam - što gori klub to više članova. Jbg, da je ovaj đikan pa ih pustio prvi trening da si porazbijaju noseve - imao bi sad 50 članova.

U pravu si i nisi u pravu. Citiracu jednog sampiona: "U Bosni se susret folklora zavrsi tucom". Tako da je to ono sto "raja" zeli.
Evo ti mog iskustva. Dodje novajlija, sparingujes, on se boji, ti mu das neku kombinaciju i pustis ga da te udari, njega pukne adrenalin na jedno 2 sekunde i covek ti razbije nos ili naplavi oko ili izbije zub. Posle toga ga pusti i bude popusen. Opet nikakva korist od njega. To su ti novajlije.
Imas vecite novajlije. Nauce da prodaju zadnji direkt, prednji highkick ili lowkick. Sparingujes sa njim on te zvekne ko da mu je zadnje. Jednom, dva puta. Onda ti vidis da nema druge i odlucis da mu das tvrd sparing. Onda taj isti od mma se odluci za atletiku.
Ima tacno metodologija kojom ide sparing... Ma odma moze sparing.
Bilo je seljaka (pravih ratara) koji su hteli na prvoj probi armbara da mi iscupaju ruku, da to dozive. Bilo je dvometrasa koji su se toliko ritali da izbegnu leglock, da sam morao da ih sutnem, pre nego sto me nokautiraju kao besna kobila.
Dzabe Dzakici i drugi selebritiji, treba vreme.
Nisam bio trener, nego obicno najstariji rekreativac medju omladinom. To se u Bosni valjda kaze "supak".

Dobro, tu kod tebe je mješovito društvo, ima iskusnih i neiskusnih, zna se šta se dešava sa napaljenim iskusnim profesionalnim uličnim fajterima kad se razmađu prvi trening - dobiju takve batine i ne dođu više nikad.

Ovde je bilo samo početnička ekipa, stvarno veze o životu nemaju al eto, hoće oni sparing. Ne znam šta da mislim.

нема шансе да дође не буди нубара ОК?

a svaki put ista prica pre meca, a svaki put ispostuje sad je dao 1 minut, mada ni ja ne verujem :D

Која је тачно прича са Џакићем, нешто сам кренуо да тренирам код њега и колико видим људи овде мисле да је само шоумен, а с друге стране неки људи сматрају да је лик који зна озбиљно да бије. Кај се ту дешава?

nemam pojma
skočko hteo da se bije sa njim džakić odbio
dobru stvar radi sa ovim amaterskim mečevima to mi se sviđa
doći ću krajem meseca da te istučem tamo ok?

Kapune recí mi sport kojim se baviš i za dva meseca biću bolji od tebe

nemam pojma
skočko hteo da se bije sa njim džakić odbio

Replika, on je mene izazvao i davao 2000€, ja prihvatio i onda se on ućutao, blokirao me na fejsu (po tom je poznat na prostoru Balkana), pisao mu ja sms al nije odgovorio.

doći ću krajem meseca da te istučem tamo ok?

Ако успем да се вратим, направио сам ненадану паузу од два месеца и улењио се ко стока. Бићу тамо као публика сигурно.
Такође, има нешто што помаже против болова у леђима, кренула су нешто већ месец дана да ме јебу, не могу нормално да потрчим и да се савијем.

ja prihvatio i onda se on ućutao, blokirao me na fejsu (po tom je poznat na prostoru Balkana), pisao mu ja sms al nije odgovorio.

Нисам знао да тако уме да рола ако налети на неког ко му изгледа јачи, значи тако прави свој селебрити статус за оне који немају појма у спорту.

Dal da stavim 1000 evra da ga Konor nokautira (bilo kad). Kvota 2. Kad se tacno sibaju??

Kome da se javim da promenim nick, odnosno da ubacim rec bokser u nicku, posto sam poceo da treniram boks. Razume se, logicno, ok?