Prijava

Jebogati Bohore, tri mjeseca treninga da zaradiš 500 evra. Bolje bez treninga biti iznadiman i dobiti stodžera, recimo. xD

ma da boh video sam ja plate ufc-ovih boraca ranije baš su očajne
nzm kolko bellator i pride plaćaju

Mislim samo da ste omasili za UFC tamo je mnogo veca lova... James Toney je za mec sa Coutureom dobio milion dolara...

de bre
diaz dobijao 20 000 ako se dobro sećam?
borci imaju deo ppv-a ja mislim, nije conor pravio halabuku bezveze

Sinovi...

http://www.cagedinsider.com/boxing/irs-takes-james-toneys-500000-ufc-purse/

Milion bi dobio da je pobedio, posto je izgubio pola.

A i evo vam kompletni podaci:

http://mma-manifesto.com/category/ufc-fighter-salary-database

50000 budu samo bonusi za fight of the night i tako to.

Ali to je samo UFC ostale promocije daju sicu tako oko 10000-20000 $. K1 sampion je nekad dobijao milion dolara kad osvoji titulu.

Za 200-500 E se bijes kod nas uvece po kafancinama.

Mnogo ste omasili...

Nismo mi omašili, brate, nego znam šta momci pričaju jer ih znam veliku većinu i viđamo se po kamppovima, treninzima i to. Skot Askam, prijatelj mog trenera, momak iz BAMMA-e prešao u UFC, prvi meč radio za 4000$.

Znači, ne čitam ja po sajtovima šta piše nego prenosim ono što momci koji zapravo rade mečeve pričaju.

A kikboks i boks su bolje plaćeni. Pogotovo boks. U jebenoj PETKO organizaciji u Minhenu za profi meč totalni amater dobije 500-600€, znači evo ja im preporučim Bohora i dobiće te pare.

Čak i UFC nekad i UFC sad se ne mogu porediti. Sada bukvalno dijele kolač koliko im Ribok da, zvijezde dobijaju 80%, ostatak ova boranija. Belator će im uzeti sve zvijezde jer bolje plaća a i borci ne moraju praviti cirkus nego se mogu koncentrisati na ono čime se bave - borbu.

Pa jeste , to je tarifa za preliminary fights, i treba jos da bude srecan jer je dobio sansu da se oproba u UFC. Ako se pokaze i dobije pravi ugovor nije ispod 50000 borba, nazalost niko nas nije bio ni blizu da dodje dotle, cak sa ovih prostora je jedino Crocop usao u tu pricu i uzeo kintu (doduse i jedan Bugarin se bio pojavio zaboravih mu ime), Miocica ne racunam, on je amerikanac.

Imam ja negde odlicnu knjigu koja razmatra uspon i biznis model UFC kao organizacije, u principu ceo gejt mani sto uzmu im pokriva lovu za borce, nikad to nije manje od milion dolara.
Ali to je samo UFC, Bellator, MAMMA, KSW, Shark Fights i ostala boranija daju sicu, Strikeforce je davao maksimalno do 100000 $, pa su i sa time pukli. UFC je pravio cist gubitak 5 godina, i da mafijoze Fertite nisu to pokrivali iz kazina gledajuci dugorocno nikad ne bi ni zaziveo.

Ja sam poceo da treniram u Hamburgu, znam odlicno kako ide u Nemackoj, ali tamo ti je SVE tako, i teniseri levati imaju neke pare po mecu...

I da se razumemo ja ortodoksno mrzim sve vezano za UFC kao organizaciju, i Dzoa Rogana koji stenje dok prica kao da kenja, i Dejnu celavka, razbio bi mu glavinu, i vestacko pumpanje kvazizvezda, i dovodjenje boraca iz drugih oranizacija samo da bi se ponizili, i glumatanje i sve ostalo.

Meni je srce ostalo i zauvek ce biti na starim K1 turnirima.

Ја и мој друг смо почели да организујемо андерграунд борбе скоро свако вече, у почетку смо били само он и ја али временом је то све више расло. Имали смо свега пар правила у борби, ако неко преда, буде нокаутиран, борба је готова, само 1в1, једна по једна борба, ко први пут долази мора да се бори и наравно, нико није смео да прича о томе.

Snimili su film o tome a niko ti nije dao repa. Mislim da si zajeban.

sve zavisi od hajpa 100%
to mi se ne sviđa kod UFC-a mada je to što se prodaje
Sage je dobijao 40k za borbu dok je diaz dobijao 20k, a njih ne možeš upoređivati.
Boks nekim čudom i dalje najplaćeniji iako je do jaja opao kvalitet mečeva po meni.

Ne znam da li ste to dobro skontali Reebok dil se odnosi SAMO na zaradjeni novac od sponzorstva PO MECU, nije to UKUPNA lova po mecu koju daje UFC. Ranije su borci sami nalazili sponzore i uzimali vise love,.a sada ih sve placa Ribok i to od 1000-20000 po mecu, a UFC i dalje daje istu lovu, plus bonuse kao i ranije. Prevedeno u pare to je gubitak od 2000-50000 za borce koliko su im placali da bi nosili sorceve i majce npr. Affliction,Clinch gear, Metalmulisha i ostali brendovi, sto se naravno nije svidjalo UFC-u. Sad ti je Ribok pa ti prozivi. Inaca Affliction je u jednom momentu dosao u sukob sa UFC, i ovi su ga zabranili, a onda je on krenuo da organizuje svoju promociju, napravili su dva Events "Affliction-banned", i "Affliction-reckoning" a treci je otkazan, jer im je UFC dozvolio da se vrate. E sad ih je jebao do kraja.

Zarađivali su 2 do 3 puta više kada su nosili svoje stvari, tj. od sponzora

A eto pitaj sad ove momke što će raditi u Zagrebu koliko će para dobiti za meč plus od Riboka. Sramota.

No, daleko smo otišli. Da uđeš u UFC moraš da budeš među najboljima ili da imaš ono nešto pa da te uzmu.

Počela je priča kako Markan oće da radi mečeve i živi od toga i rekli smo mu da će kurac živit od toga jer polu-profi na Balkanu pa i u većini Evrope ne može. Može čisto da zarađuje džeparac al i to da ne grize puno na pripreme.

si lud ima da budem među najboljima 100%
samo još da počnem sa treniranjem i pali se mašina :DD

Među najboljima u tvom stanu.

Prvi u svetu, medju prvima u Evropi...:)

Ziveti od borilackog sporta je tesko, ali ne i nemoguce. Ako si imao bilo kakvu borilacku karijeru (ali znaci karijeru sa makar 50% dobijenih meceva) mozes da otvoris skolu, dojo, ili gym i da pristojno zivis od toga, pricam o inostranstvu. Kod nas otvaraju Boro i Ramiz, koji nikad jednu pravu borbu nisu imali i onda prenose svoje (ne)znanje u kojekakvim podrumima. Delimicno zbog toga, a delimicno i zato sto.cim malo ojacaju klinci se okrecu ka vratima diskoteke, iznudama, naplati dugova i slicnom, mi nemamo borce vrhunske klase sto mene strahovito zivcira.

Када сабијеш 30 бодина у гузицу, биће ти јасно да није право питање од чега ћеш да живиш, већ од чега ће твоја деца да живе, када ти помру родитељи. Дакле тренираш, али бустрапујеш школу и некакав бизнис. Напорно, али ће ти остати сво троје за цео живот. О родитељској помоћи да и не говорим. Ако не постанеш шампион, постаћеш свој човек. Како би било да тренирате, зато што вам се допада тренирање, а не зато да би село причало о вама.
Пагонис често једе у истом ресторану где ја ручам док сам на послу. Страх ме да ми једном не приђе и не пита, шта бленеш дебели.