Prijava

Pa svaki trener(citaj menadzer) ima neku specijalnost.
Neko pravi igrace, neko je tu da zavrsi posao sa gotovim timom,neko da puni kasu kluba.
Danas kad je fudbal biznis boli nekoga kurac koji je trener napravio kojeg igraca...

jesi ti debil ili sta? moja izjava je bila da uvrezeno misljenje da je venger pravio igrace nije tacna zasto mi pricas o kasi fudbalskog kluba arsenal, njihovom stadionu i modernom fudbalu? uostalom ja sam vec rekao da je venger pravio pare stvarno ne shvatam sta ti oces od mene koji kurac

Venger je radio solidan posao za male pare pre. Ali sad recimo, šteka se za kintu, izmaknu mu svi najbolji igrači i onda da 50 000 000 evra za jebenog Džaku koji dobije crveni na svakoj drugoj utakmici. Na tip igrača kojeg možeš naći i u seoskoj ligi nekog po Engleskoj, ovaj je tripovao novog Vijeru sa ovim. Štoperi su mu uvek bili mana, solidno su se Ture i Kembel razumeli, ali su samo 2-3 sezone igrali zajedno. Ove Klišije i Debušije ne računam u igrače. Zapravo sad Lajpcig radi to što je pre Venger radio sa tim dovođenjem mladih igrača.

Pa i nije tacna... Jebote jeai li primjetio kako od sebe pravis zrtvu kao muslimani u srebrenici...
Prvo me nazoves magaracem i debilom a onda taj stav kao da hocu da te silujem.

Vratimo se fudbalu toj vrckavoj igri...

svakako ja ne mogu biti zrtva, makar ne tvoja zrtva, tako da ono aj bezi u kurac

ne znam da li znate za priču da je venger u ono vreme imao da bira izmedju bejla i volkota koga da dovede. doveo volkota. bogotac.

Ali Bejbl je u to vreme bio običan pravolinijski igrač xd. Inače ima fazona da nije doveo Ibru, Ronalda itd.

Pa ibru je zvao na probu jos dok je bio u svedskoj a ibra mu odgovorio "zlatan ne ide na audicije" hahahaha

Da da, taj rad neki bio. Ali svejedno, odmah se videlo da ima potencijala velikog. Kakve igrače je potpisivao....

kion je bio ok stoper.ukoliko se ne varam on i parlor su ponikli u arsenalu.vengerov najveci problem je sto kupuje dijabije,denilsone,bentnere i ceka da se rasplinu.cak i ako neki krene dobro da igra,neki drugi ce se razjebati.i tako se vrti u krug.uvek ceka 10 igraca,a oni ne igraju nikada dobro u isto vreme.

Arsen je postao govno onog trenutka kada više nije mogao pronaći svoj džep.

Šta je sa Fredijem Ljungbergom? Zar nije i on tehnički ponikao u Arsenalu, u Vengerovoj školi?

Ljungberg je već bio manje više formiran igrač sa 150 profi utakmica u nogama, plus što je pri odlasku iz Halmstada imao ponude većine značajnih evropskih timova. Venger ga je samo privoleo da dođe, kao i Piresa recimo.

Ovako on je manje više u Monaku gurnuo u igru Anrija i Veu, a u Arsenalu je vaskrsao Anrija i Vijeru. Imao je par solidnih igrača koje pitanje da li je on oblikovao i radio sa njima, jer ima stručni štab od 30 ljudi. I to je to.

Upravo to. Imao je on pogodaka sa tim vaskrsavanjem i odlicne bargain-e i arsenal je igrao lepo za oko i bilo je i trofeja ali kad cujem da komentator kaze "jos jedan mladi as iz vengerove fabrike" prijedu mi se govna.

http://i.imgur.com/nN5r7Y6.png

A drugo, Shad, Tony i Gary bi trebali da dobiju otkaze xd. Milion povreda su imali i uvek su u nekoj šuntavoj formi. Inače kakva je odbrana, dobre i rezultate ima, ja mislim da bi Primorac sad bio bolji od svih štopera koje imaju na raspolaganju.

Što se mladih igrača tiče, ovi iz Porta i Benfike su magčine za taj posao. Realno, imaju najjače skaute na svetu, kada pogledaš koje su sve igrače iskopali i koje su njihovi treneri doradili.

Boro primorac bog za dovesti na menadzeru

Za ovu dvojicu je i sad sa 60 i kusur godina mag.

Mislio sam kao trener brt xd